Nieuw

A Vote For Hillary is a Vote For World War 3

If you want to see war without end, vote for Hillary Clinton.

It is tremendously ironic that Hillary Clinton and the mainstream media have attempted to portray Donald Trump as “dangerous” and “temperamental” because it is Clinton who actually has a long history of being emotionally unstable. She has a temper that is absolutely legendary, and she has been cussing out the men and women in her security detail for decades.

Hillary Clinton played a key role in starting the civil war in Syria, thanks to her Libya is a post-apocalyptic wasteland today, and now she is picking a fight with the Russians before she has even won the election. Of all the candidates there were running for president this election cycle, there was nobody that was even close to as dangerous as Hillary Clinton, and if she wins the election, I am fully convinced that World War III will begin before her time in the White House is over.

Someone that shares this opinion with me is Donald Trump. According to Reuters, Trump recently stated that we are “going to end up in World War III over Syria if we listen to Hillary Clinton”:

On Syria’s civil war, Trump said Clinton could drag the United States into a world war with a more aggressive posture toward resolving the conflict.

Clinton has called for the establishment of a no-fly zone and “safe zones” on the ground to protect non-combatants. Some analysts fear that protecting those zones could bring the United States into direct conflict with Russian fighter jets.

“What we should do is focus on ISIS. We should not be focusing on Syria,” said Trump as he dined on fried eggs and sausage at his Trump National Doral golf resort. “You’re going to end up in World War Three over Syria if we listen to Hillary Clinton.”

In order to have a no-fly zone in Syria, you would have to enforce it.

And in order to enforce it, you would have to be willing to shoot at the Russians.

Lees verder:

http://www.charismanews.com/opinion/60848-let-s-be-clear-a-vote-for-warmonger-hillary-clinton-is-a-vote-for-world-war-3

Doe mee met 8.259 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4447 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

10 Comments on A Vote For Hillary is a Vote For World War 3

 1. Democraten op Twitter slaan de oorlogstrom.

  https://mobile.twitter.com/search?q=%23EnlistForHer

  Like

 2. Esperanza // oktober 28, 2016 om 17:30 //

  Kan geen kwaad deze hier nog eens te posten.

  Like

 3. Like

 4. Like

 5. Like

 6. Clinton is een doorgewinterde crimineel, die zijn maar op een manier te stoppen.

  Like

 7. Rommel ik heb dit bericht op the New York Times geplaatst en nog wat geschreven over de Europese situatie hier, gezegd dat de hele instroom van de islam ons Europa verwoest en dat mensen gekort worden op alles. Dat dit niet in de mainstream media staat en dus mensen slecht worden voorgelicht en bedonderd.

  Like

 8. ‘Als Nederlandse burger ben ik medeverantwoordelijk aan de moordpartijen in het Midden-Oosten, omdat ik de andere kant op keek toen ik hoorde dat het een of andere Nederlandse kabinet zogenaamd de democratie ging helpen verdedigen in Afghanistan, Irak en Syrië. Ik had mijn bek moeten opentrekken, ik had me met hand en tand moeten verzetten. Ik had moeten schreeuwen dat we daar geen ene sodemieter te zoeken hebben. Dat dit soevereine landen zijn, die geen inmenging willen. Zij zitten helemaal niet te wachten op onze ‘democratie’, die trouwens in ons westen evenmin bestaat. Alsof wij het zouden accepteren dat Washington een inval doet in Friesland, omdat de Friese verzetsbeweging vindt dat NL hun democratische rechten schendt.’ Verder lezen:
  http://delangemars.nl/2016/10/16/ik-ben-schuldig-aan-de-moordpartijen-het-midden-oosten/

  De schrijver als subjectief.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: