Nieuw

Totaalhufter Bart Nijman hoopt dat moslims Nederlanders verkrachten

Vijf mannen uit Enschede zijn veroordeeld voor het gooien van een bierflesje met wat brandbare vloeistof naar een moskee in Enschede. Mag niet enzo, want we hebben hier democratische spelregels, zo wordt ons wijsgemaakt. Niet dat we ooit hebben kunnen stemmen over de mosliminvasie en islam. En niet dat er naar ons EU-referendum geluisterd werd in 2005. We leven al lang niet meer in een democratie, maar onder een illegale bezetting met bijbehorende rechtspraak.

De rechter heeft van de overheid opdracht gekregen om eens een voorbeeld te stellen, want anders gaat iedereen dat maar doen en moet de jongens dus zo zwaar mogelijk straffen en daarom wordt er ‘terrorisme’ bijgesleept. Dat je dan heel veel meer zaken ook als zodanig zou kunnen bestempelen wordt even over het hoofd gezien en zal in de toekomst, en speciaal op mohammedanen, niet consequent worden toegepast. Ga daar maar van uit, want die lijn volgende is elke misdaad door een mohammedaan begaan in de landen van de ongelovigen jihad en dan stromen de gevangenissen wel heel snel en heel langdurig vol en dat staat zo belabberd voor de integratiecijfers van Asscher dat dat niet gaat gebeuren.

Het is in lijn met de straf die de demonstranten tegen een AZC in Geldermalsen kregen. Een half jaar voor het gooien met een ei waarbij het dooier heel bleef. Zit er ook iemand van Antifa gevangen voor het gooien van stenen naar Pegida in Amsterdam? Lopen Peter Kwint en Rutger Groot Wassink nog vrij rond na hun oproepen en het aanzetten van hun straatknokploegen, de linkse SA, tot geweld? De Nederlandse justitie is overgegaan tot apartheidsjustitie. Tegen Nederlanders en voor mohammedanen. En Bart Nijman vindt het heel erg grappig dat mohammedanen dan ook nog eens de kans krijgen om vier jaar lang hun terreur in de gevangenis, dus ontsnappen kunnen deze Nederlanders er niet aan, uit te oefenen tegen deze Nederlanders. Link (met tegenzin).

naamloos

Dat Bart Nijman journalistiek schorriemorrie is had ik hier al vast gesteld: Kloosrieding Bart Nijman on Trump. Deel II. Bart Nijman moet er hard om lachen dat deze jongens vier ondraaglijke jaren tegemoet gaan voor het ondoordacht en knullig na een paar biertjes in een baldadige bui gooien van een mislukte molotov. In Engeland werd Tommy Robinson met opzet geplaatst op een afdeling met moslimitische moordenaars en terroristen in de kennelijke hoop dat die het er niet levend van af zou brengen. En ik ga er maar zo van uit dat de Nederlandse justitie geen haar beter is.

Menselijk vullis ben je, Bart ! En om in GeenStijlse terminologie te blijven: Ga eens snel DEAUD !

Doe mee met 8.366 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7211 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

44 Comments on Totaalhufter Bart Nijman hoopt dat moslims Nederlanders verkrachten

 1. Overdrijf je niet een beetje? Hij wijst alleen maar op het feit dat het gros van de mensen die daar zit van een bepaalde overtuiging is. Daarnaast was Tommy Robinson tegen het establishment, net zoals Bart Nijman. Ik snap het niet helemaal.

  Like

 2. “Trololol vijf maal per dag bukken”

  Hoe moet ik dat anders lezen?

  Liked by 2 people

 3. Bart Nijman is helemaal niet tegen het establishment, het ophouden van die schijn is het verdienmodel van GS.

  Liked by 2 people

 4. Hier het hele stukje in GS:

  OK. Hele ochtend gezocht. GEEN videobeelden in de mail van een meisje dat voor kk hoerrr wordt uitgemaakt voor de ingang van een buurtsuper in een Vogelaarwijk. GEEN domme opinie van een taqiyya-Turk in een landelijk dagblad. GEEN visumaanvragen voor salafistische haatpredikers met haatbaarden uit islamitische haatlanden. Zelfs GEEN plaatje gevonden van een moslim die schuin oversteekt. Hmm. Abou van Doorn is in Qatar om op Al-Jazeera zijn haatlul uit zijn broek te halen en over Nederland heen te pissen? Nah, da’s te klein bier suikerzoete thee. Nou. Dan toch maar berichten over binnenlandse terreur met nationaal-nationalistische wortels, gepleegd door varkenskopklootzakken met een IQ in de diepvriesgetallen. In Enschede zijn namelijk vijf totale volidioten veroordeeld tot 4 jaar celstraf wegens het faliekant falen om een moskee met 40 pax bidmatmannen aan boord in de fik te steken. Faalhazen of niet, de rechter oordeelt dat de intentie wel degelijk TERRORISTISCH was, en de daders daarmee dus TERRORISTEN. En terecht. Veel plezier in de gevangenis, boys. Weet je wat daar de grootste religie is? Trololo. Lekker vier jaar lang halal lunchen met Abou Moussa. En elke dag vijf keer bukken.

  Het stukje is een hoop cynisme en sarcasme en ik heb mijn best gedaan de door Fubar aangehaalde uitspraken als cynisch of sarcastisch te zien, maar dat is me toch niet gelukt. Hoewel ik toch wel enige ervaring heb met cynisme en sarcasme. Mijn conclusie: Bart vindt de brandstichters dom en terroristisch en hun veroordeling prima Bij wijze van natrappen gunt hij ze nog dat ze verkracht worden door zijn klaarblijkelijke vrienden: de mohammedanen.
  GS is dus een mohammedanenkrantje en ik ben er nu dan ook helemaal klaar mee.

  Liked by 1 persoon

 5. Het was Bart Nijman die hun huislim enthousiast aankondigde.
  Het is Bart Nijman die jankt “maar wat moeten we dan met de liberale en seculiere moslims als Wilders”…

  Seculiere moslims, hij hep ze niet helemaal op een rijtje die Bart. En een huislim ruimte geven om islam schoon te laten praten? Die week in week uit mag komen vertellen dat niet alle islam slecht is. Dan doe je niets anders dan islam acceptabel maken. En daar is een mooi islamitisch woord voor: Dawa

  GS doet aan Dawa ! Met Bart Nijman voorop.

  Like

 6. Esperanza // oktober 27, 2016 om 17:34 //

  Goed comment onder het GS stuk van Nijman: Is het terrorisme? Of zal deze amateuristische aanval achteraf beoordeeld worden als een daad van verzet tegen de Islamitische bezetter? De Islam is in oorlog met het vrije westen, de Islam wil ons onderwerpen, met geweld of simpelweg door het steeds groeiende aantal moslims. Het zou mooi zijn als we dit op een geweldloze, democratische manier konden oplossen, maar ik vrees dat dit een ijdele hoop is.

  Like

 7. ff de aankondiging door Nijman van de huislim opgezocht:

  Like

 8. SCHANDE !!!!
  NEDERLANDSE AUTOCHTONE VRIJHEIDSSTRIJDERS DIE AL DUIZENDEN JAREN IN NEDERLAND WONEN EN DIE DE AUTHENTIEK NEDERLANDSE BEVOLKING BESCHERMEN TEGEN SLUIPENDE MOORDDADIGE SUPREMACISTISCHE TERREUR VAN DE ISLAM ZIJN OP WALGELIJKE WIJZE ONTERECHT VEROORDEELT DOOR DIMMI RECHTBANK DIE BUIGT VOOR DE ABJECTE DRUK VAN DE SHARIA VAN DE MOSLIMS !! GROTE SCHANDE !! DE STRIJD GAAT DOOR !!
  https://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Rechtbanken/Rechtbank-Overijssel/Nieuws/Paginas/Terroristen-bestraft-voor-brandbom-op-moskee-Enschede.aspx#

  Like

 9. polderboy // oktober 27, 2016 om 18:06 //

  Toen een paar duizend islamitische fascisten honderden Joodse mensen in een synagoge in Parijs in het nauw dreven en Joodse winkels compleet kapot sloegen, en 14 politieagenten aan puin sloegen en met molotov cocktails gooiden viel de straf natuurlijk mee.
  Maar twee Mekkaanse fascisten van die duizenden kreeg een strafje: een van 6 maanden en een van 10 maanden.
  https://en.wikipedia.org/wiki/2014_Sarcelles_riots

  Ik vind dat Fubar terecht punt heeft en ik vrees dat rechters en bestuurders bewust opruien, discrimineren en daarmee haat zaaien door hun verschillende behandeling van uiteenlopende etnische bevolkingsgroepen. Waarom mogen moslims bijna alles flikken?

  Liked by 2 people

 10. Seculiere moslims. Da’s nog een graadje erger dan het gepraat over “islamisme”. De politieke stroming van de islam die de koran letterlijk neemt en zich verzet tegen de splitsing van geloof en staat. En dit zou dan een kleine groep zijn en de overige moslims zouden seculier zijn.

  De wens is de vader van de gedachte.

  Van de Nederlandse moslims zou, volgens onderzoek, zeker 80% liever onder de sharia leven dan onder onze wetten en zou zeker 50% het gebruik van geweld om dit te bereiken, goedkeuren.

  Daar gáán je seculiere moslims. Ofwel ze bestaan niet ofwel het is een (kleine) minderheid.
  Islamisme en islam vallen grotendeels samen.

  Liked by 1 persoon

 11. ieznogoedh // oktober 27, 2016 om 18:11 //

  Ho Ho. Een vrijheidstrijder kan tegenwoordig alleen een mislim zijn.
  En zo wordt de geschiedenis tijdens het ontstaan al vervalst.
  Mislimische terroristen zijn vrijheidstrijders (en gematigde rebellen uiteraard) en flessengooiende Nederlanders zijn terroristen.
  Oh ja, en Hitler was rechts.

  Like

 12. Duchesne // oktober 27, 2016 om 18:12 //

  En wat leren wij van deze les kindertjes? Dat als je de wapens opneemt je niet op genade moet rekenen van hen tegen wie je de wapens opneemt, en dat hun dienaren alles zullen doen om hun meesters te behagen. Dus ga je met de intentie op pad om je land te verdedigen vecht dan tot de overwinning of de dood, er is namelijk voor de verliezer maar een rol, die van voorbeeldfunctie. De grootste vijand zit in je hoofd, in de gedachten die je zelf gaat maken van iets. Het verschil of je als slachtoffer de cel ingaat of als jager is groot, en er is altijd nog het legioen, of de YPG, of zorgen dat je iets doet zoals een partijleider omleggen of iemand die van Buren heet en waardoor je op een bijzondere afdeling komt met grootbeeld tv. Anders is vaseline en vast je tanden laten trekken een goed alternatief.

  Like

 13. Marokkanen mogen de baby van een zwangere negerhoer gewoon doodtrappen in dit land:

  Er is geen bewijs dat de groep Marokkanen die het op de Nieuwendijk met een Marokkaans-Surinaams stel aan de stok kreeg, ervoor verantwoordelijk is dat de baby van het stel dood is geboren. Dat zegt de advocaat van één van de verdachten.
  http://www.parool.nl/binnenland/-dood-baby-komt-niet-door-gevecht~a3253643/

  En twee weken terug ofzo (waarom duurde dat 5 jaar?) werd er vrijgesproken. Kan het stukje niet vinden.

  Like

 14. SaanDeKnikkker // oktober 27, 2016 om 19:19 //

  Een tip voor de daders, DOOD AAN ALLE MOSLIMS schreeuwen, dan kan je gelijk weer naar huis, omdat dat natuurlijk niet kan in een gevangenis die vol zit met islamitische moordenaars.

  Like

 15. Duchesne // oktober 27, 2016 om 19:29 //

  Aan wiens kant denk je dat ” onze” overheid staat? Als ze van je af kunnen komen doorje in een gevangenis te zetten met een hoop lappenkoppen doen ze dat. Ooit gehoord van Pim Fortuyn? Wilden ze ook vanaf, hebben ze zo gespeeld dat iemand anders het voor ze deed.

  Enig idee wat er geregeld kan worden om lastig mensen op te ruimen? Er zijn legio mogelijkheden voor onze “rechtsmacht” om politiek ongewensten te ruimen.

  Persoonlijk denk ik dat die vijf op basis van het worden beschuldigd van terrorisme politiek asiel kunnen aanvragen. En dan is er nog de verklaring van onze min pres, : we zijn in oorlog……en onze bondgenoot die verklaarde dat moskeeen kazernes zijn……moet lukken met een goede advocaat. De vijf zijn gewoon ” whipping boy” , een stukje voorbeeldfunctie en rekennmaar dat ze tussen de moslims worden gezet, dat is precies de manier om de boelte intimideren totop het bot. Als ze genoeg vrienden en famillie hebben die ze steunen dan is voor hun het moment aangebroken om woorden ook waar te maken. Of om hun portomonee te trekken om deze vijf elders te laten verblijven…..maar stom was het wel, een fles benzine tegen een gebouw willen gooien en net over het hek komen….. In andere tijden en als ze van groen links of greenpeace waren zou het een symbolische daad worden genoemd. Maar als men het als rechts gemotiveerd beschouwd zijn het verschrikkelijke terroristen, toch?

  Like

 16. 29 juli 2014 Een brandaanslag met 6 molotov cocktails tegen synagoge in Wuppertal onder het mom van ‘Israël-kritiek’
  Nu heeft het kantongerecht Wuppertal het vonnis uitgesproken: alle drie mannen komen weg met een voorwaardelijke straf.
  Ai rest my kees.
  Vout | 27-10-16 | 15:40

  Liked by 1 persoon

 17. Jaja, de islamisering móet voortgang vinden. De rechterlijke macht helpt op volle kracht mee. Je vraagt je soms af wat voor duistere motieven de politieke en rechterlijke macht hiervoor zouden kunnen hebben, maar daar krijg je alleen een zere kop van.

  De menselijke samenleving is hiërarchisch en dat schijnt goed te werken hoewel het zo onrechtvaardig en corrupt als de neten is. Maar na verloop van tijd neemt de corruptie en de machtswellust telkens maar weer dermate vormen aan dat de hele samenleving naar de klote dreigt te gaan. Dan is de tijd rijp voor een omwenteling. Net als nu.

  En de revolutionairen van vandaag zullen de dictators van morgen zijn. Geen Stijl heeft de oversteek al gemaakt.

  Liked by 2 people

 18. Heeft die Nijman ooit al eens aandacht aan wikileaks besteed ?

  Like

 19. Eens. Een hypocriet stuk vreten, die Bart Nijman aka Van Rossem.
  Spreekbuis van zijn broodheer De Telegraaf Group.

  Like

 20. Esperanza // oktober 27, 2016 om 20:31 //

  Op DWD werd begin van de avond socialisten held en terrorist Che Guevara geidealiseerd …

  http://www.therealcuba.com/?page_id=32

  Like

 21. BNijman volgt slechts het verdien model van GS. Zo niet, staat ie op straat zonder werk. Het komt, zoals bij iedereen, simpelweg neer op geld. Brood moet op tafel, de schoorsteen moet roken. Weg met principes dus. Welkom tot de moderne wereld. Jammer, dat wel.

  Liked by 1 persoon

 22. Esperanza // oktober 27, 2016 om 20:52 //

  En werd het linkse tuig vervolgd laat staan veroordeeeld?

  Like

 23. @skeeter

  De Breitbart versie daarvan staat al sinds gisternacht open om te vertalen 😉
  Maar time is a bitch.

  http://www.breitbart.com/london/2016/10/26/children-forced-recite-allahu-akhbar/

  Like

 24. Tijl Uylenspiegel // oktober 27, 2016 om 23:52 //

  Het moge duidelijk zijn dat de rechters in dit geval niet onbevooroordeeld te werk zijn gegaan, de daad is buiten proportie opgeblazen tot iets wat het niet was. Het gehuil dat er binnen vrouwen en kinderen waren is totaal ongeloofwaardig en zelfs als dat wel zo was geweest dan nog hadden ze niets te vrezen van een flesje benzine tegen een buitenmuur. Het valt eigenlijk nog mee dat ze in hun aanklacht niet mee hebben genomen dat er twee of drie straten verderop een speelplaats was of zo. Totale nonsens is het dat islamieten daar en in het hele land plotseling angstig werden om naar een moskee te gaan, het raakt kant nog wal. Net als de aanklacht is de veroordeling buiten elke proportie, op geen enkele manier valt terrorisme of een poging daartoe hard te maken en daar waar onze rechters normaliter een overload aan bewijs eist neemt men nu genoegen met verdachtmakingen. Kortom een showproces. En wat het extra fnuikend maakt is dat alle aanslagen gepleegd door linkse fascisten altijd onbestraft zijn gebleven, men heeft er zelfs niet de moeite voor genomen om verdachten op te pakken laat staan ze voor het gerecht te brengen laat staan ze te bestraffen. Kedichem, aanslagen op benzinestations van Shell, aanslagen op de Makro, de daders liggen allemaal op het kerkhof, of beter gezegd in een kraakpand.

  Liked by 1 persoon

 25. Een asielzoeker in de cellencomplex van Schiphol, steekt zijn cel in de fik met gevolg 11 doden en deze asielzoeker krijgt een schadevergoeding van €50.000 omdat hij onterecht in de gevangenis zat. Over die 11 doden wordt maar niet meer gesproken.

  Liked by 1 persoon

 26. Shit Fub kan niet altijd achter die confuser zitten, sorry

  Liked by 1 persoon

 27. Duchesne // oktober 28, 2016 om 00:02 //

  Een RARa terrorist genaamd Duyvendak word kamerlid en leeft er nu ruim op los met dank aan Groen Links, opvanghuis en vangnet voor terroristen en criminelen.
  Iemand pleegt in opdracht van de staatsveiligheid een reeks terreur daden met een groep linkse antifa tegen een gekozen en zittende politieke partij en NIEMAND is ooit vervolgd, sterker nog, de man Paul Kraaier is met anderhalf miljoen permanent naar Suriname verhuisd en speelt nu doktertje met kleine kinderen.
  Een milieuactivist vermoord even een politiek leider die toevallig een goede kans maakt om premier te worden. De activist, ene Volkert loopt ondertussen gewoon weer buiten rond en van alle haatzaaiers is er geen een ooit ook maar op de vingers getikt.

  Als dit democratie en recht moet zijn dan kots ik erop.

  Alle genoemde lieden hebben politieke terruer gepleegd en zijn er door de staat voor beloond.
  Nu dus vijf burger die niet in opdracht van de staat handelden voor vier jaar de cel in? Dus dat is wat men bedoeld met ” geweldsmonopolie”.

  De les voor de burger is eenvoudig: pak de schoften waar je ze kunt raken, maar doe het zo dat je de bestaande politieke “cultuur” aan je kant hebt. Kun je moorden en terroriseren zoveel je wilt, misschien krijg je nog een douceurtje als je te oud word.

  Liked by 3 people

 28. polderboy // oktober 28, 2016 om 00:15 //

  @Fubar 19:05
  Hier staat wat meer:
  http://forum.fok.nl/topic/2334417/1/999
  Vaststaat dat de vrouw is uitgescholden voor “negerhoer”, “kuthoer”en “kankerhoer”.
  Dat wordt totaal niet meegewogen in de straf.
  Haar man kreeg ondertussen de eerste klap. Het uitschelden van zijn vrouw en die klap lijken aanleiding voor de man te reageren. Dat deed hij en toen doken de 5 laffe honden boven op hem en sloegen hem, gaven knietjes e.d. in de rug, op het hoofd, achterhoofd, in het gezicht, ook toen hij al op de grond lag.
  Een week later verloor de vrouw de baby. Meest waarschijnlijke is natuurlijk door ernstig trauma, wat bewezen voorkomt. Dan kan je er een forensisch onderzoeker opzetten, maar die vind geen moer. Of je een blinde de kleur laat bepalen. Het had een psychiater moeten zijn natuurlijk, die had de vrouw moeten onderzoeken op haar gesteldheid.

  De rechter geeft een taakstrafje. Ongelofelijk. Maximale racistische belediging, openlijke geweldpleging, en groepsgewijze openlijke geweldpleging (straf verzwarend), en zeer mogelijk schuld aan de dood, vanwege het trauma dat bij de moeder werd veroorzaakt door de 5 criminele gewelddadige Marokkaanse moslim racisten.

  Liked by 1 persoon

 29. @polderboy

  Ja, Bert plaatste laatst een linkje naar het Parool, daar stond ongeveer hetzelfde in.

  Like

 30. Like

 31. by Hannibal · 27 oktober 2016

  Was er in Nederland zicht op een beginnende revolutie? Dat is betwistbaar, en ik geloof niet dat ik de verantwoordelijkheid op me zou willen nemen een punt aan te wijzen. Maar de vraag is valide geworden, want er is iets gaande.

  Vanmiddag verscheen pontificaal op Teletext de mededeling dat vijf terroristen van autochtoon-Nederlandse origine zijn veroordeeld tot vijf jaar gevangenisstraf.

  http://verenoflood.nu/markeert-beginnende-revolutie/

  Like

 32. polderboy // oktober 28, 2016 om 01:13 //

  Overigens, ik bedoel een forensisch psychiater, en die zal de zaak wel niet onderzocht hebben. En daarnaast, ook al was de dracht van het kind labiel, dan hebben de Marokkanen nog steeds schuld, daar je een hoogzwangere vrouw absoluut niet onnodig aan dergelijke situaties moet blootstellen. En dat deden ze bewust.

  In de Koran staat dat de eigen -met name moslim- vrouwen tot de groep behoren, en men niet bevriend mag raken buiten de geïsoleerde moslimgroep, dus met ongelovigen e.d.
  Daar moslimmannen de plicht hebben de regels uit de Koran te handhaven, is het dan wel weer zo dat deze multiculturele rechter gedacht moet hebben dat die 5 Marokkanen die “kankerhoer” terecht uitscholden en die “nikker” een lesje verdiende, althans als je hun gedrag als juist gedrag beziet, vanuit een islamitisch oogpunt.
  Je hoeft maar iets te googelen, en het wordt duidelijk. Een horde van 70 islamitische inboorlingen mishandelt en vernedert een moslimvrouw vanwege vermeende relatie met een christen:
  https://www.theguardian.com/world/2016/may/26/muslim-mob-in-egypt-strips-elderly-christian-woman-in-violent-attack
  Daarom dacht die rechter natuurlijk: “Voor de bühne geef ik ze een taakstrafje, maar het zijn eigenlijk hele fijne religieuze Marokkaanse cultuurverrijkvers.”

  Like

 33. Ach nu snap ik het.
  Hoera! Er zijn ook autochtone terroristen en heus niet alleen maar mohammedaanse terroristen. Zie je wel, en we moeten ze eerlijk allemaal bestrijden. Dus niet meer zoveel praatjes over mohammedanenterreur want “jullie” doen het ook.

  Walgelijk.

  Like

 34. Esperanza // oktober 28, 2016 om 01:19 //

  Geeft ook wel te denken over de kwaliteit van de advocaat van die vijf gasten uit Enschede.
  Een pas afgestudeerd prodeo juristje?

  Like

 35. Esperanza // oktober 28, 2016 om 01:23 //

  Comment ging de mist in, nog een poging:

  Geeft ook te denken over de kwaliteit van de advocaat van die vijf gasten uit Enschede.
  Pas afgestudeerd pro deo juristje?

  Like

 36. Esperanza // oktober 28, 2016 om 01:24 //

  Ah, staat d’r nu toch.

  Like

 37. polderboy // oktober 28, 2016 om 01:27 //

  Herstel. De 70 hufters mishandelden de 70 jarige moeder van de christenzoon, waarvan men vermoedde dat hij een relatie had met een moslimvrouw.
  https://www.theguardian.com/world/2016/may/26/muslim-mob-in-egypt-strips-elderly-christian-woman-in-violent-attack
  Hoe dan ook, walgelijk genoeg, en puur onverschrokken fascistoïde racisme, gebaseerd op Koran fundamenten, die zich door de eeuwen heen diep in het culturele gedrag hebben gevestigd van dergelijke onmensen.

  Like

 38. Esperanza // oktober 28, 2016 om 01:51 //

  Ook opvallend dat het deze keer geen verwarde mannen zijn. 😉

  You got me so confused

  Like

 39. Esperanza // oktober 28, 2016 om 01:55 //

  You’ve got me so confused, voor de taal puristen.

  Like

 40. Zo, dus eigenlijk wil fubar niets liever dan Bart in z’n reet neuken? Het is wel allemaal een beetje een desperate poging tot framing.

  Like

 41. @Jan // oktober 28, 2016 om 22:57 //
  Waar staat dat dan dat Fubar dat wil?

  Het is Bart Nijman die wil dat de veroordeelden 5x per dag van achteren genomen worden door moslim gedetineerden.

  Liked by 2 people

 42. U.G. Kempenaer // december 4, 2016 om 14:52 //

  Fubar heft gelijk. Bij geenstijl zitten ze nog steeds in een ernstige identiteitscrisis. Een beetje als pubers. Ze willen niet bij de gevestigde kliek horen, maar ook weer wel.
  Verzet tegen de islam is niet alleen nobel, maar ook een plicht. Het laten desintegreren van een islamitische kazerne, is een positief iets.

  Like

 43. HetZalWeIWeer // december 4, 2016 om 16:16 //

  polderboy // oktober 27, 2016 om 18:06 /

  “Ik vind dat Fubar terecht punt heeft en ik vrees dat rechters en bestuurders bewust opruien, discrimineren en daarmee haat zaaien door hun verschillende behandeling van uiteenlopende etnische bevolkingsgroepen. Waarom mogen moslims bijna alles flikken?”

  Waar kunnen ze anders geld mee verdienen.

  Tijl Uylenspiegel // oktober 27, 2016 om 23:52 /

  “Het moge duidelijk zijn dat de rechters in dit geval niet onbevooroordeeld te werk zijn gegaan, de daad is buiten proportie opgeblazen tot iets wat het niet was. Het gehuil dat er binnen vrouwen en kinderen waren is totaal ongeloofwaardig en zelfs als dat wel zo was geweest dan nog hadden ze niets te vrezen”

  Dat begint op het politiebureau al, politie medewerkers vullen al op eigen houtje van alles aan in de aangifte, terwijl ze er niet eens bij zijn geweest.
  Volgens mij valt dat onder een valse aangifte.

  U.G. Kempenaer // december 4, 2016 om 14:52 //

  “Fubar heft gelijk. Bij geenstijl zitten ze nog steeds in een ernstige identiteitscrisis.”

  Dat doet GS af als satire.

  Like

3 Trackbacks / Pingbacks

 1. GeenPeil begint politieke partij nummer 373 – Fubar
 2. Gedetineerde overgeplaatst vanwege bedreigingen door moslims
 3. Het eens Grote Brittannië onder bezetting – Zal president Trump helpen het te bevrijden ?

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: