Nieuw

Noorse staatswetenschapper: Veel meer moorden in Zweden dan in Noorwegen als gevolg van de immigratie

In Noorwegen is men verschrikt over wat er gebeurt in Zweden. Dit jaar had Zweden tot nu toe zeven keer zoveel moorden als in Noorwegen, ondanks dat het slechts een twee keer hogere bevolking heeft, schrijft de Noorse staatswetenschapper in Dagbladet. De politieke wetenschapper is van mening dat er veel wordt ontkend en verfraaid in de Zweedse media als het gaat om de kwesties waar de Zweedse samenleving mee wordt geconfronteerd na de grote immigratiegolf van vorig jaar – maar het moeilijk is om het grote aantal  moorden weg te poetsen.

– Als het doorgaat zoals de afgelopen drie maanden is het aantal moorden in slechts twee jaar met meer dan 80 procent gestegen. En dat met een bevolkingsgroei van minder dan vier procent, schrijft Karl Eirik Qualifiers.

Volgens zijn prognose zal Zweden voor dit jaar op ongeveer 160 moorden uitkomen, verleden jaar waren het er 115 en in 2014 87.

Noorwegen had een totaal van 23 moorden in 2015, het laagste aantal in 44 jaar. Dit betekent dat Zweden een bijna zeven keer zoveel moorden als zijn buurland ondervindt, met slechts twee keer zoveel inwoners.

Meer geweld

De staatswetenschapper is overtuigd dat er geen twijfel aan bestaat dat de meeste mensen die in de afgelopen jaren naar Zweden zijn gekomen uit landen komen waar geweld vaker voorkomt. Het uitgebreide immigratieprobleem waarmee Zweden te kampen heeft is voornamelijk een gevolg dat het land teveel mensen opneemt die niet in staat zijn om integreren.

Hij waarschuwt ook dat de situatie kan verergeren, meer dan de helft van de 160 000 asielzoekers die vorig jaar aankwamen is het asielverzoek afgewezen.

– Velen gaan ondergrond en worden gerekruteerd door criminele netwerken en dragen bij aan de zware druk die Zweden al ondergaat door criminaliteit, het gaat alleen maar erger worden, schrijft hij.

Noorwegen had in dezelfde situatie kunnen belanden als Zweden, maar heeft ervoor gekozen veel restrictiever te zijn als het gaat om immigratie, niet zoals Zweden, die luidkeels verkondigde dat het land openstond voor immigratie uit de derde wereld.

De Noorse staatswetenschapper is overtuigd dat het voor Zweden steeds moeilijker gaat worden om de problemen onder mat te vegen. De gemoedstoestand is veranderd en een laagterecord staat positief tegenover de islamitische immigratie.

Bron:

http://samtiden.nu/27389/norsk-statsvetare-langt-fler-mord-sverige-norge-pa-grund-av-invandringen/

Doe mee met 8.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4121 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

8 Comments on Noorse staatswetenschapper: Veel meer moorden in Zweden dan in Noorwegen als gevolg van de immigratie

 1. Citaat: “een laagterecord staat positief tegenover de islamitische immigratie” .
  Nou, een laagterecord, nog steeds 64% vindt immigratie wel okay.
  En het daalt. Tja. Over een jaar of 10 zal er misschien wel iets veranderen.
  En ik ben zelf ook heel optimistisch (zoals altijd: positief blijven). De immigranten zullen zich wel aanpassen. De vraag is alleen: is dat vóórdat ze ons hebben uitgeroeid of erna.
  De vraag stellen is hem beantwoorden dus alles is feitelijk hartstikke goed. Net een stukje kandij in mijn toetsenbord gevonden van vanmiddag: positief denken wordt altijd beloond door het universum!

  Een wijze les van Edjan, de helderziende waarzegger.

  Like

 2. De linkse criminelen P., K., S., en A. werken aan eenzelfde scenario in Nederland.

  Like

 3. ieznogoedh // oktober 27, 2016 om 12:00 //

  Niet alleen het aantal moorden is schrikbarend toegenomen in Zweden, ook het aantal verkrachtingen is bepaald niet gedaald.
  Enfin, de ware linkse gutmensch zal altijd blijven beweren dat, als er al een samenhang met immigratie is, de uiteindelijke schuld bij de autochtone Zweden ligt omdat ze al die brave mislims niet voldoende positief tegemoet zijn getreden.
  Dat zal hij zelfs volhouden als hem door een mislim het mes op dekeel wordt gezet en ja, zelfs als hij voelt dat het lemmet daadwerkelijk zijn keel begint door te snijden.
  Hoe dit op te lossen? Daarvoor zijn twee dingen nodig:
  1) alle mislims eruit;
  2) algeheel Berufsverbot voor alle gutmenschen voor alle functies die niet zijn produktiewerk, blijft over ongeschoolde arbeid. Daar kunnen ze niet zoveel kwaad en op kosten van anderen leven komt natuurlijk niet in vrage.

  Like

 4. In België hebben ze weer wat nieuws uitgevonden om de islamisering ongehinderd voortgang te doen vinden.
  http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2016/10/belgisch-asielsysteem-op-instorten-door-vonnis-over-syrisch-gezin-390236/

  Liked by 1 persoon

 5. Republikein // oktober 27, 2016 om 13:03 //

  Overal leven domme mensen, en dat hoort zo.
  Mensdom is een dom mens, en regelmatig ook op hoog niveau, sociologen en staatswetenschappers, ga na huis en hang je op, jullie zijn overbodige mensjes.
  Leren pijpen.

  Like

 6. Tja, Zweden heeft nog wat grote massa moslim aanslagen nodig om tot realiteitsbesef te komen.
  Laten we hopen dat dat snel en ongekend groot en bloedig komt, zodat de zuivering van de maatschappij doorgang kan hebben.
  Wij hebben dat trouwens ook nodig!

  Like

 7. What They’re NOT Telling You About Sweden

  Like

 8. Is het jullie bekend dat er grenzen zijn in Noorwegen? Vrienden van ons hebben net een reisje door EU gemaakt, waarbij ze enkele weken in Noorwegen vertoefden. Er was strenge grenscontrole en zodra ze het land in reden viel het hun op hoe schoon, welvarend en mooi het daar wel niet was. De andere landen: Nederland, Duitsland, Denemarken en een stukje door Zweden was een verval en rommel en is hun tegen gevallen. Het verschil met een vorige bezoek was kenmerkend.

  Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

 1. Noorse staatswetenschapper: Veel meer moorden in Zweden dan in Noorwegen als gevolg van de immigratie | E.J. Bron

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: