Nieuw

Franse islamprofessor: Europa is op weg naar een burgeroorlog

Velen van ons zijn zeer bezorgd over de massa-migratie uit het Midden-Oosten en islamitische landen naar Europa die steeds meer gewelddadiger etnische en religieuze conflicten creëert. Een Franse islamprofessor benadrukt dat we als gevolg van de islamitische massa-immigratie met grote waarschijnlijkheid rekening moeten houden met een burgeroorlog.

Gilles Kepel, professor politieke wetenschappen aan één van de meest prestigieuze universiteiten van Frankrijk is diep bezorgd over de islamitische massa-immigratie in Europa. Kepel wijst erop dat de toenemende frequentie van de terreuraanslagen in Europa een teken is dat de islam al een burgeroorlog is begonnen, gerelateerd aan de islamitische religie-ideologie.

Kepel merkt op dat een groeiende groep moslimextremisten niet alleen Europa over willen nemen, maar ook de meer gematigde krachten binnen de islam willen elimineren. Deze zogenaamde ‘gematigde’ moslims zijn echter moeilijk te vinden, omdat ze niet tegen demonstreren of op een andere manier afstand nemen van de islamisering en de met het islam verbonden terrorisme wat Europa overspoelt. Gematigde moslims lijken relatief zeldzaam te zijn, of  houden zich goed verborgen.

Kepel voorspelt dat de groeiende groep in Europa die hij de “jihadgeneratie” noemt niet zal stoppen terreurdaden te plegen in Europa. Hij benadrukt ook dat een politieke verandering niet alleen het doel van het jihadisme in Europa is, maar eerder om haat tegen moslims in Europese landen te provoceren. Het doel is dat het aantal en het aandeel van de radicale moslims sterk toenemen, wat op zijn beurt zal leiden tot meer islamitische terreurdaden en bovendien uiteindelijk in een bloedige burgeroorlog.

Keppel zegt dat de derde generatie islamitische immigranten schijnbaar meer geradicaliseerd dan de tweede generatie, die op zijn beurt meer geradicaliseerd is dan de eerste generatie islamitische immigranten. Elke nieuwe generatie van islamieten is meer geradicaliseerd dan de vorige, wat volgens Kepel een recept is voor bloedige conflicten in de toekomst.

Bron:

http://avpixlat.info/2016/10/26/fransk-islamprofessor-europa-narmar-sig-inbordeskrig-pa-grund-av-muslimsk-invandring/

Doe mee met 8.350 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

13 Comments on Franse islamprofessor: Europa is op weg naar een burgeroorlog

 1. Tijl Uylenspiegel // oktober 28, 2016 om 00:24 //

  Ik denk eigenlijk dat we eens wat duidelijker in beeld moeten brengen dat we te maken hebben met een tweekoppig monster, de ene kop is die van de vele moslim-immigranten die zich ontpoppen als islamitische fanatici die de hele westerse wereld willen onderwerpen en de andere kop is die van tweede of derde generatie mensen met wortels in de Arabische landen, zij koesteren een intense weerzin tegen de westerse maatschappijen vanwege hun eigen onvermogen succesvol te zijn in een dergelijke maatschappij. Die twee koppen zitten niet alleen aan hetzelfde lichaam maar ze hebben een gezamenlijke vijand gecreëerd en vechten daar samen tegen. En in plaats van kordaat en doortastend optreden van westerse overheden gedraagt men zich als een brandweerman met een waterpistooltje bij een grote uitslaande brand, hij spuit zich de pleuris maar de druppels zijn al verdampt nog voor ze bij het vuur zijn.

  Liked by 3 people

 2. trebor2110 // oktober 28, 2016 om 00:45 //

  Beetje raar om het een burger oorlog te noemen , naar mijn mening is een burgeroorlog een oorlog die gevoerd wordt tussen burgers en de regering van een betreffend land , maar hier worden veldslagen gevoerd tussen de regering en illegalen mensen van buiten [ vaak met een bepaalde afkomst en geloof ] het betreffende land .

  Like

 3. De voornaamste kenmerk van een burgeroorlog is dat het binnen de eigen grenzen wordt uitgevochten en de combattanten deel uitmaken van hetzelfde land. En burgeroorlogen zijn wreder en bloediger dan een ‘normale’ oorlog. Lees het maar in de geschiedenisboekjes na.

  Like

 4. Esperanza // oktober 28, 2016 om 01:41 //

  Hier de Franse prof Giles Ketel uitgebreid in voortreffelijk Engels aan het woord over ‘how the Islamic political system plugged in in the world system in the nineteen seventies and nineteen eighties.

  Like

 5. bedonderde burger nr 16.000.001 // oktober 28, 2016 om 09:38 //

  Foute prof dat mag je niet zeggen. Vijf jaar werkkamp!

  Like

 6. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Kepel voorspelt dat de groeiende groep in Europa die hij de “jihadgeneratie” noemt niet zal stoppen terreurdaden te plegen in Europa. Hij benadrukt ook dat een politieke verandering niet alleen het doel van het jihadisme in Europa is, maar eerder om haat tegen moslims in Europese landen te provoceren!

  Like

 7. Ik vrees dat hij helemaal gelijk gaat krijgen, tenzij…

  Like

 8. Esperanza // oktober 29, 2016 om 13:58 //

  Professor Leonard Cohen nog en keertje:

  Get ready for the future:
  it is murder

  Things are going to slide ….
  There’ll be the breaking of the ancient
  western code
  Your private life will suddenly explode
  There’ll be phantoms
  There’ll be fires on the road
  and the white man dancing
  You’ll see a woman
  hanging upside down
  her features covered by her fallen gown
  and all the lousy little poets
  coming round

  Like

 9. Esperanza // oktober 29, 2016 om 14:08 //

  I saw ten thousand talkers whose tongues were all broken …

  Like

 10. Dat zit eraan te komen zo ging het in al die landen die nu in oorlog zijn en waren van Joegoslavië tot Syrië het begint met een burgeroorlog/revolutie/lente ondertussen worden hele delen van die landen aan de immigratie Islam overgeleverd.(wij ook).
  Enkel en alleen om een regime wissel met doel een regime dat niet het (eigen)landsbelang maar de belangen van inmiddels velen landen EU/Oekraïne en met name Amerikaanse in het vaandel dragen.
  Dat de kreet War on terror niet klopt is na al die jaren wel duidelijk neem ik aan.
  Is eerder een War voor terror en die begint hier thuis op de propaganda buis.

  Like

 11. @jaantje, oktober 29, 2016 om 18:13
  DAT we vervangen worden lijkt me duidelijk, maar DAT we vervangen worden door een groep die als ze in de meerderheid zijn elkaar gaan afslachten is verwonderlijk. Denken de landverraders nu werkelijk dat ze de dans zullen ontspringen? De mensen die deze haat cultus naar binnen hebben gehaald? Denk van niet…pins pins pins

  Like

 12. Ze zullen ook geen EU leiders of regering erkennen en zeker geen ongelovigen.
  Ze kennen namelijk maar 1 wet, al 1400 jaar lang, ze zeggen het zelf.
  Enkel een haathut leider zullen ze accepteren als iemand waar ze naar luisteren.
  Dus ze gaan er net zo hard aan, wat ze nu denken te vermijden door ze te steunen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: