Nieuw

Erdogan richt pijlen op Manbij en IS-bolwerk Raqqa

Turkije gaat het militaire offensief tegen terreurbeweging Islamitische Staat (IS) in noord-Syrië naar eigen zeggen uitbreiden. De operatie moet zich nu ook gaan richten op de plaats Manbij en het IS-bolwerk Raqqa. Elsevier >>

Goh, hij doet netjes wat ik vier dagen geleden voorspeldeHet zou maar zo kunnen dat Erdogan zo meteen IS verslaat en Raqqa aan Turkije toevoegt.

En hij blijft onverdroten voort werken aan de kaart die als headerfoto gebruikt is, want hij wil ook een stukje Irak inpikken:

Naast de aankondiging voor het offensief op Manbij en Raqqa, had Erdogan nog iets te melden. Volgens hem is de Iraakse regio Sinjar, ten westen van Mosul, hard op weg om een uitvalsbasis voor de Koerdische PKK te worden. Turkije zal dat ‘onder geen beding toestaan,’ dreigt Erdogan opnieuw.

Afgelopen week gaf Erdogan maar weer eens een toespraak waarin die aangaf aanspraak te maken op alle gebieden die Ataturk ooit terug wilde hebben.

Doe mee met 8.094 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6123 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Erdogan richt pijlen op Manbij en IS-bolwerk Raqqa

  1. Turkije begint offensief in Syrië dat moet leiden tot verdrijving IS uit Raqqa

    Turkije gaat zijn militaire operatie in het noorden van Syrië uitbreiden. President Erdogan kondigde donderdag een offensief aan op de plaatsen Raqqa, bolwerk van Islamitische Staat, en Manbij, dat momenteel in handen is van Koerdische strijdkrachten.

    http://www.volkskrant.nl/buitenland/turkije-begint-offensief-in-syrie-dat-moet-leiden-tot-verdrijving-is-uit-raqqa~a4403589/

    Like

  2. Dan is het mij nu duidelijk dat turkije zijn oorlog begonnen is. Als clinton de volgende president wordt, zal de NAVO wel turkije gaan helpen en worden wij waarschijnlijk gedwongen mee te vechten.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: