Nieuw

Amsterdamse asielkrakers kosten bakken met geld

Ze zijn al jaren uitgeprocedeerd, maar de Amsterdam hatende politieke partijen in Amsterdam weigeren deze recidivisten op te sluiten en betalen liever de miljoenenschade dan een enkeltje thuisland.

Uit een inventarisatie die de Telegraaf maakte blijkt dat de groep sinds 2014 al minstens 1.3 miljoen gekost heeft en dat is exclusief inzet van ambtenaren en politie.

De krakers willen een ruimhartiger asielbeleid en betere voorzieningen voor uitgeprocedeerde migranten die niet teruggaan naar eigen land. Het kabinet en gemeenten hebben nog steeds geen blijvende oplossing gevonden voor bed-bad-brood-opvang. Telegraaf >>

De oplossing is een geheel onverzorgde voetreis richting Libië. In Libië is geen regering die terugkeerders kan weigeren. Geef ze eventueel een vals Libisch paspoort, doe eens gek. Als ze in staat zijn om naar Nederland toe te komen zijn ze ook in staat Nederland te verlaten.

Doe mee met 8.226 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6515 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Amsterdamse asielkrakers kosten bakken met geld

  1. Gerrit Tienkamp // oktober 28, 2016 om 06:32 //

    Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: