Nieuw

Wat ze je over Zweden niet vertellen

 

De buitenwereld blijft het sociale experiment in Zweden met ontzetting volgen. In een recent interview was de debater ‘Arg blatte’, (Boze  buitenlander), voor de tweede keer te gast bij zijn Britse collega Paul Joseph Watson om de bizarre gebeurtenissen te bespreken.

Bron:

http://avpixlat.info/2016/10/26/arg-blatte-om-sveriges-forfall/

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

7 Comments on Wat ze je over Zweden niet vertellen

 1. Europa en zijn burgers beginnen op hun grondvesten te schudden. Sommige leiders zijn wakker geschud maar nog niet iedereen. Het moet sneller.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // oktober 26, 2016 om 23:30 //

  Het is in feite een bevestiging van al de dingen die jij ons steeds vertelt rommel, blijft de vraag over of je je emigratie uit dat land al aan het voorbereiden bent of dat je wacht tot werkelijk alles naar de kloten is daar. Hoe zit dat eigenlijk, zijn er nog geen stromen van autochtonen die een veilig heenkomen zoeken op gang gekomen of zijn die bezig te ontstaan? Het is toch nog nauwelijks voor te stellen dat er nog jonge gezinnen wonen in bijvoorbeeld Malmö die nog niet in de gaten hebben dat dit een verloren zaak is. Je moet toch wel ernstig van het padje zijn als je denkt dat dit nog goed gaat komen.

  Like

 3. Hoi Tijl, nu zal ik je iets vertellen wat mij verbaasde.
  Mijn vrouw werkt hier in Spanje voor een Zweedse meubel designzaak en ze zijn van plan er nog een paar hier te openen.
  Regelmatig komt de vrouwlijke manager over om een paar dagen hier te werken, contacten met makelaars te leggen en Zweedse klanten te woord staan die alleen door haar geholpen willen worden. Mijn vrouw spreekt 6 talen en een paar woorden Zweeds. De Zweden kunnen perfect Engels spreken als het moet maar willen toch liever in hun eigen taal geholpen worden ondanks dat mijn vrouw ook aan Zweedse verkoopt.
  Nu sprak ik een tijdje geleden met deze manager en vroeg haar naar de situatie en of de Zweden zich wel bewust zijn wat er in hun land gebeurt. Het volgende_
  De Zweden blijken niet alles te willen volgen, doen hun eigen ding als zaken doen en geld verdienen en spelen eigenlijk net als de elite Nederlanders mooi weer.
  Toen ik haar zei dat buiten de mainstream media er zoveel andere berichten momenteel gelukkig vrijkomen of zij hier weet van heeft zei ze nee.
  Voor veel Zweden is net als hier het normale dagelijkse nieuws wat ze volgen en dus worden ze massaal voorgelogen.
  Ik vroeg ook of er al discussies zijn ontstaan binnen haar vriendenkringen over hoe en wat.
  Die zijn er wel, al is dit voorzichtig, want ergens zij ze ook wantrouwend over alles wat er nu gebeurd, er sijpelen toch wel ernstige zaken door naar zulke groepen mensen, maar ze zijn er niet dagelijks mee bezig.
  Ik heb aangegeven eens op alternatieve media haar licht op te steken, want voor zaken en de middenstand komt er eens en zelfs spoedig een kentering, dat kan ook niet anders. En wat gaan deze ondernemers dan doen en beslissen?
  Als Rommel dit ook leest ben ik benieuwd naar zijn reactie mbt mijn bericht aan jou.

  Like

 4. copywriter // oktober 27, 2016 om 05:37 //

  Guardiacivil // oktober 27, 2016 om 00:10 //
  Dat die manager en andere Zweden het achterste van hun tong niet willen laten zien is een veel voorkomend verschijnsel. Je mening verkondigen in Zweden (DDR 2.0) is levensgevaarlijk, voor je weet nagelen ze je daar aan de schandpaal. Daarom zijn Zweden wereldkampioen wegkijken en lala roepen geworden. Ze weten het wel maar ze willen het liever niet weten en dus steken ze maar liever hun kop in hun reet. Tot de dag komt dat wegkijken ook niet meer gaat helpen.

  Like

 5. Wat dacht je van deze?. dankzij de burgerkweller en zijn pvdagespuis ambtenaren.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/26895571/__Asielkraak_kost_goud__.html
  De stront van die asielparasieten zat door het hele pand en de overlast voor de bewoners van de dure koopappartementen boven het voormalige stadsdeeldraadkantoor aan de Calandlaan was 1 1/2 jaar onverdraaglijk, vechtpartijen, drugshandel, diefstallen en overal asielstront!.
  Pvda stemmen betekent stemmen voor de ondergang.

  Like

 6. @ Guardiacivil

  Eerlijk gezegd interesseert het me geen reet wat de rest van Zweden denkt of doet. Ik bemoei me er niet mee. Ze zoeken het maar uit. Ga geen energie verspillen aan idioten. Ik doe mijn eigen ding en de rest van Zweden kan doodvallen.

  Like

 7. Prima, is jouw recht. Ik vertelde het alleen maar.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: