Nieuw

Mohammedanen branden Calais ‘Jungle’ plat

De operatie om het kamp te ontmantelen verloopt chaotisch, omdat onwillige moslimbarbaren weigeren om hun legerbasis te verlaten, terwijl anderen zich in bussen naar nieuwe jihadkampen laten vervoeren.

Het kamp is in de fik gestoken door kolonisten die tegen de ontruiming van het kamp zijn, en hier en daar zijn explosies te horen van ontploffende gastanks die achtergelaten zijn door de indringers. Het doet denken aan de ‘improvised explosive devices’ die ISIS altijd achterlaat als ze een gebied moeten opgeven.

Oproerpolitie en brandweerbrigades proberen het inferno te betreden en de vrede te bewaren, maar worden ernstig tegengewerkt door oorlogvoerende islamieten en linkse actievoerders.

Doe mee met 8.338 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7127 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

11 Comments on Mohammedanen branden Calais ‘Jungle’ plat

 1. Dat was maar een oefening. De echte brand komt nog wanneer ze ons alle verbranden. (Alternatief voor onthoofden).

  Like

 2. trebor2110 // oktober 26, 2016 om 22:44 //

  wat is er mis mee dat ze hun eigen jungle plat branden het was toch al een grote gore bende en dat ruimt toch lekker op .

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // oktober 26, 2016 om 23:04 //

  Bijzonder ook dat zelfvoldane smoelwerk van dat wijf, morgen staat ze weer te demonstreren op de een of andere milieumanifestatie tegen de luchtverontreiniging.
  Bijzonder ook dat ze het bij de NOS steeds hebben over “5 à 6 duizend vluchtelingen” terwijl je op nagenoeg alle andere media steevast 8 à 9000 of meer hoort zeggen. Daarbij wat er nu gebeurd is niks anders dan het probleem verplaatsen, de aanleiding voor het ontstaan van het kamp was dat ze naar Engeland wilden, en guess what? Dat willen ze nog steeds! Het zal even duren voor ze uitgevogeld hebben hoe ze het nu gaan doen maar hun reisdoel is niet gewijzigd.

  Like

 4. Beste Tijl u was me voor, tijdens scrollen was dat het eerste wat me opviel van die vrouw, zelfgenoegzaam met een air van jewelste. En dit soort mensen vergelijk ik met hele foute lieden met huigelaars met foute heksen, met alles wat niet deugd om toch maar goed te doen.

  Like

 5. trebor2110 // oktober 27, 2016 om 09:21 //

  Activist Promises to ‘Organise Riots’,

  dus oppakken en in de bajes gooien dat wijf wegens opruiing en staatsgevaarlijk .

  Like

 6. ieznogoedh // oktober 27, 2016 om 12:10 //

  Het kamp is in de fik gestoken door kolonisten die tegen de ontruiming van het kamp zijn,
  Tja, als je ergens niet weg wil, dan steek je het maar in de brand. Dat je dan uiteindelijk wel weg moet omdat er niets meer is om te blijven, komt kennelijk niet op in de koppen van die mislimische bollebozen. Wat toch een dom volk.
  Het was wellicht beter geweest om met vuurwerpers … Nee, dat ga ik niet zeggen.

  Like

 7. Niet zo moeilijk te maken.

  Like

 8. Gerrit Tienkamp // oktober 27, 2016 om 13:26 //

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

  Like

 9. D. G. Neree // oktober 27, 2016 om 17:55 //

  Het is dus onder andere de links-anarchistische actiegroep “No Borders” die achter de branden zit. Zij zijn (onder verschillende namen) sowieso de “organisatoren” in dit soort kampen en wijzen de bezetters de weg in Europa.

  Like

 10. Like

 11. D. G. Neree // oktober 27, 2016 om 18:04 //

  Hier worden de bezetters ook geholpen door het linkse activistentuig:
  http://regio.tpo.nl/2016/10/27/amsterdams-vastgoed-krakende-uitgeprocedeerde-illegalen-kosten-belastingbetaler-miljoenen/
  Kraken is big business!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: