Nieuw

Gelekt: Obama team hield een lijst bij van moslims voor TOP-banen, niet-moslims waren uitgesloten

De nieuwste lading van John Podesta’s e-mails die wikileaks vrijgegeven heeft, laat zien dat Obama’s overgangsteam een lijst bijhield van moslims en Aziatische kandidaten voor functies in de regering.

Volgens een e-mail chain uit 2008, ontving John Podesta een lijst met alleen maar moslims en Aziaten die in aanmerking kwamen voor baantjes in de Obama-‘administration’. De e-mail reeks onthult dat in dit proces, Christenen uit het Midden-Oosten met opzet werden uitgesloten, of op een aparte lijst werden gezet, zo schreef een hulp:

Uit de lijst met kandidaten voor belangrijke functies heb ik hen geschrapt die wel een Arabisch-Amerikaans achtergrond hebben, maar die geen moslim zijn (bijvoorbeeld John Mitchell). Veel Libanese Amerikanen bijvoorbeeld, zijn Christen. Op de laatste lijst, lijken de meesten islamitische Amerikanen te zijn, behalve een handjevol (zoals aangegeven) die wel Arabische Amerikanen zijn maar waar de religie onduidelijk van is (in het bijzonder Christenen).

Ook opmerkenswaardig, er was bezorgdheid dat sommige van de moslims op de lijst een media-onderzoek niet zouden ‘overleven’, een hulp schrijft, “High-profile Muslim Americans worden nog al eens het onderwerp van kritische bloggers, dus moeten we de individuen op die lijst EXTRA onderzoeken.” (Om er zeker van te zijn dat we er geen gezeik mee krijgen, Fub)

Ze vervolgd, “Ik verwacht dat sommige personen op de lijst (die ik samengesteld heb) een dergelijk onderzoek niet zouden doorstaan – maar ik ken persoonlijk, minstens gedeeltelijk, bijna alle kandidaten in de eerste twee categoriën. (maar ik ken erg weinig van hen die op de lijst staan voor outside boards/commissies).”

Bron:

http://dailycaller.com/2016/10/24/leaked-obama-team-kept-list-of-muslims-for-top-jobs-excluded-non-muslims/

Doe mee met 8.366 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7211 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Gelekt: Obama team hield een lijst bij van moslims voor TOP-banen, niet-moslims waren uitgesloten

 1. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Dit krijg je met een moslim-president of islamofiele kandidaten!

  Like

 2. This is what you get with a Muslim President or islamsupporting Candidates!

  Like

 3. Obama is GEEN moslim. Onderzoek zijn gangen en dan wordt al snel duidelijk wat hij WEL is. Hint: zijn mentor en inspirator was Saul Alinsky.

  Like

 4. Je heb helemaal gelijk, Virgo.
  En de paus is eigenlijk een uit de kluiten gewassen kabouter met een puntmuts.

  Liked by 1 persoon

 5. Shit, BertG. Deze keer ben ik het echt, helemaal met je eens!

  Like

 6. @Virgo // oktober 26, 2016 om 12:29 //

  Ik begreep dat Obama tot zijn tiende jaar islamitische scholen heeft bezocht in Indonesië onder de naam Barry Soetoro. Worden christenen in een islamitisch land als Indonesië toegelaten tot een islamitische school ?
  Op zijn tiende is hij naar zijn christenlijke grootouders gestuurd op Hawaii.
  De overgang van de islamitische school en cultuur naar de voor hem saaiere christelijke variant zal Obama vast niet leuk hebben gevonden.
  Niet voor nieys zegt hij in een interview in The New-York Times dat hij de Muezzin bij zonsondergang het prettigste geluid op aarde vindt.

  http://www.nytimes.com/2007/03/06/opinion/06kristof.html

  Ik vermoed dat Obama stiekem moslim gebleven is omdat hij zo is opgevoed en doet alsof hij christen is omdat het laatste de grootste voordelen gaf. Dat zou ook een hoop van zijn gedrag verklaren.
  In elk geval is hij dol op alles wat met de islam samenhangt en omringt hij zich aan alle kanten met moslims. Zie:

  Gelekt: Obama team hield een lijst bij van moslims voor TOP-banen, niet-moslims waren uitgesloten
  https://fenixx.org/2016/10/26/gelekt-obama-team-hield-een-lijst-bij-van-moslims-voor-top-banen-niet-moslims-waren-uitgesloten/

  Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

 1. Gelekt: Obama team hield een lijst bij van moslims voor TOP-banen, niet-moslims waren uitgesloten | BIBLESPACE- UW BIJBELSITE

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: