Nieuw

Barbaric ISIS mangle 250 children in industrial dough kneader and cooks rest alive in oven

SIS terrorists put 250 children through a dough kneader and killed six men by burning them alive in an oven, according to a shocking new report.

The sick jihadis killed children, the eldest was just four years old, in an industrial dough kneader in the Syrian town of Duma.In a chilling testimony, one Syrian woman spoke of “Christians being killed and tortured, and of children being beheaded in front of their parents.”

Speaking to Dr Yvette Isaac, from advocacy charity Roads to Success, Alice Assaf said: “Our neighbour came in and said: ‘Umm Issa, they have taken many girls about 300 girls. They were taken to Duma. Many of them were Christians and few were Alawites.

The Express >>

Doe mee met 8.062 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6087 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Barbaric ISIS mangle 250 children in industrial dough kneader and cooks rest alive in oven

  1. Duchesne // oktober 27, 2016 om 09:23 //

    Een stukje ISIS cultuur, betaald en in stand gehouden door Saoedi Arabie, Turkije ne de Verenigde Industriele giganten van Amerika…..en een beetje Clinton, Rutte en Junkers onder andere……valt me op dat onze ” media” compleet zwijgt over al dit soort zaken, het zou de PVV sterker maken denk ik….

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: