Nieuw

Rukkende fietser in Keulen, moet kunnen mits moslim en asieleiser uiteraard

Boudewijn de Groot kwam begin jaren 1970 met ‘De eenzame fietser’ en nu komt de asielindustrie in Keulen met ‘De rukkende fietser’ enige gelijkenis in deze is het droevige feit dat beide volledig legaal blijken te zijn. Een asielzoeker in het Duitse Keulen sprong van zijn fiets toen hij een tweetal Duitse vrouwen tegenkwam, draaide zich om en begon aan zijn leuter te rukken. Moet kunnen en er is helemaal niets mis mee, althans volgens de agenten die er na het noodsignaal van de dames op af werden gezonden.

In tegenstelling tot het Duitse Express plaats ik hier op Fenixx de foto’s van deze gestoorde moslim met enkel censuur voor zijn plassertje, zijn rotkop komt hier volledig in beeld en wordt zeer zeker niet afgeplakt.

1

De fiets er ook maar bij en ik zou bijna willen zeggen “Zie U deze fietser blijf dan vooral recht op hem afrijden en probeer hem zeer zeker niet met lichtsignalen te waarschuwen”, hij zou eens kunnen ontsnappen.

1

Het stadsdeel Longerich te Keulen, Keulen? Inderdaad daar waar tijdens de jaarwisseling meer dan duizend voornamelijk Duitse vrouwen en meisjes werden aangerand door licht getint moslimtuig. En nu dit weer? Ik geef toe dat het een groot verschil is echter kan ik enkel de conclusie trekken dat er eenvoudigweg totaal niets is geleerd door de Keulse gendarmerie. Of heeft het Duitse Reich de politiekorpsen opgedragen dat er onder geen enkele voorwaarden asieleisers meer negatief in het nieuws gebracht mogen worden? Kan zomaar en een andere mogelijkheid is het dat de Duitse politiekorpsen reeds zijn vervangen door ‘la gendarmerie royale marocaine’ al lijkt me dat niet aangezien de agenten dan waarschijnlijk ook de broek hadden laten zakken om gezellig mee te sjorren.

Twee Duitse dames van 28 en 42 jaar oud waren onderweg toen ze voorbij gefietst werden door een 27 jarige Perzische lieveling van Merkel. Tot zo ver niets raars echter sprong dit kansloos stuk vuilnis een eindje verder van zijn fiets om zijn broek snel te laten zakken om zich heerlijk te verwennen in het aanzicht van deze twee vrouwen. De vrouwen pikte dit niet en belde de politie. Deze troffen de rukker in actie aan, die overigens al bij tenminste drie eerdere gevallen zijn broek heeft laten zakken, dus erg moeilijk was het niet om hem te vinden. De agenten hebben de rukker aangesproken op zijn gedrag om hem vervolgens weder te zenden, hij had niets verkeerd gedaan!

De beide dames waren hier door aangeslagen en zochten het internet op om een en ander openbaar te maken wat er voor zorgde dat de rukkende moslim alsnog ’s avonds werd opgepakt. Na uitvoerig onderzoek mocht hij dezelfde avond ook weer gaan. Er was geen enkele reden om hem vast te zetten. Kennelijk moet je als asielparasiet, moslim of beide eerst een vrouw verkrachten en indien je dan nog niet wordt opgepakt moet je een kind verkrachten. Laten ze je dan alsnog gaan dan moet je als asieleiser of moslim eerst een klein meisje verkrachten om deze vervolgens de nek door te snijden. Dan is er wellicht een kans dat je wel iets strafbaars hebt gedaan.

Achterlijk wereld.

Een korte conclusie ter afsluiting

Er is ergens kortsluiting ontstaan bij iedereen die zichzelf gaat bevredigen in het openbaar. Er zijn in principe twee groepen mensen die dit doen. De eerste groep zijn mensen die geestelijk gestoord zijn en deze moeten worden opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis alwaar ze hulp kunnen krijgen voor hun problemen. De tweede groep zijn mensen die vuil, perverse en moraalloos zijn. Deze mensen hebben totaal geen controle over hun gevoelens of zijn totaal principeloos.

Veel moslims vallen binnen de laatste categorie. Ze weten wat ze doen en ze doen dit enkel en alleen maar omdat ze weten dat ze er mee kunnen wegkomen. Ze blijven schoppen tegen onze normen en waarden aangezien niemand ze ene ferme trap terug gaat geven. Dit stoppen binnen onze huidige wetten en regels is totaal kansloos, de islam is op een vreedzame manier niet meer te stoppen. Zolang de politie op straat niet mag optreden staat elke deur voor moslims wagenwijd open. Spreek je ze aan op hun gedrag dan is het racisme, gebruik je geweld tegen hen dan wordt je zelf wel opgepakt aangezien er een duidelijk verschil is. Hoe zou de politie reageren wanneer een white trash idiot twee moslima’s voorbij fietst om ze een eindje verderop met de broek op de enkels op te wachten?

Veel moslims voelen zich dan ook nog gediscrimineerd en dat terwijl ze juist bezig zijn om niet moslims te vernietigen en de grenzen van het toelaatbare steeds verder op te schuiven in hun voordeel. Deze moslims kennen geen liefde aangezien liefde niet voorkomt binnen de islam en de enige taal die ze begrijpen is de taal van het geweld.

Dus dames neem tijdens het fietsen altijd een betonschaar mee dan kun je zelf ook nog eens lachen. Een flinke trap onder de noten doet overigens ook wonderen in dit geval.

met groet Bolo

Bron : http://www.express.de/koeln/ermittlungen-sex-taeter–27–von-longerich-gefasst—aber-er-ist-schon-wieder-frei-24945942

 

Doe mee met 8.366 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2107 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

15 Comments on Rukkende fietser in Keulen, moet kunnen mits moslim en asieleiser uiteraard

 1. Verder ook een uitstekend verhaal, niets op aan te merken.
  Maar dubbel.

  Like

 2. Ja, toch wel echter wanneer ik iets start en vervolgens de dames even op moet halen van het voetballen om het vervolgens af te maken dan zie ik niet wat er in de tussentijd is gebeurd. Is nadeel wanneer je met meerdere mensen aan een blog werkt.

  Like

 3. Eerst even kijken/lezen, en dan pas plakken.
  Lijkt mij. Ik heb er verder ook geen verstand van hoe zo iets werkt.

  Like

 4. ach is artikel van week oud dus heb al EJ Bron terug gelezen tot die datum en niets gevonden en verwacht dan niet dat Fub het ineens ergens opduikt. Punt is dat je het ziet wanneer ik klaar ben en tja dan gooi ik het er op ook….

  Liked by 1 persoon

 5. Je weet het nooit met Fubar, wat hij ergens tegen komt.

  Liked by 2 people

 6. En dan plaats ik nog driekwart niet …

  Like

 7. Misschien toch wat meer overleg plegen in dat geheimen café van jullie waar wij als reageerders geen toegang tot hebben.
  We weten enkel dat het bestaat.

  Liked by 1 persoon

 8. Foutje, prive kroeg, noemen jullie dat.

  Like

 9. Prima stukkie, hoe dan ook ..

  Like

 10. Als we elk verhaaltje eerst moeten overleggen, en dan wachten tot iedereen er antwoord gegeven heeft, dan gebeurt er niet veel meer denk ik. En zo vaak komt het niet voor dat er iets dubbel gepost wordt. Bovendien is het wel hetzelfde onderwerp, maar toch heel verschillend weergegeven.

  Liked by 2 people

 11. Zat het nog even na te lezen en klopt wat Fub al schrijft, mijn stukje is gewoon politiek correct en zou zo bij Joop geplaatst kunnen worden. Denk dat dit het grootste verschil is……

  Like

 12. Lol, ja de mijne kwam van Bare Naked Islam, en die ijverige tante die dat bijhoudt is niet voorzichtig met der taalgebruik en ik heb het nog fijntjes wat aangedikt 😛

  Like

 13. BertG. // oktober 25, 2016 om 21:16 //
  Foutje, prive kroeg, noemen jullie dat.

  eerder een foute kroeg BertG

  Like

 14. Nog zo’n migrant, die nog nooit heeft gewerkt en zijn handjes niet thuis kon houden.
  http://politiek.tpo.nl/2016/10/25/prins-bernhard-randde-meisjes-aan-op-paleis-soestdijk/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: