Nieuw

Moslima verkoopt ‘moslimbarbies’ in eerste islamitische speelgoedwebshop

De Britse Nazia Nasreen heeft een gat in de markt ontdekt. Twee jaar geleden stampte ze een bescheiden speelgoedwebshop uit de grond die ondertussen is uitgegroeid tot een bloeiende zaak. In haar webshop vind je echter geen traditioneel speelgoed, maar wel moslimbarbies, kleurrijke gebedsmatjes, Koranspeelkaarten en Arabische letterblokjes. Islamitisch speelgoed moet extremisme tegengaan, zegt de onderneemster.

HLN >>

Doe mee met 8.226 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6515 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Moslima verkoopt ‘moslimbarbies’ in eerste islamitische speelgoedwebshop

  1. Uiteraard zullen de opblaas schapen niet ontbreken voor de kleine mo, en bom gordeltjes met realistische bom geluiden inclusief de remote controle om je vriendjes te laten schrikken.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: