Nieuw

Islamisering: € 300,- boete voor ouders die kind niet met school naar moskee laten gaan

Boete en hoorzitting nadat kind niet naar moskee wordt gestuurd

In het Noord-Duitse Rendsburg hadden de niet-gelovige ouders van de 13 jarige grote bezwaren tegen het school’uitje’ naar de radicale moskee, omdat ze bang waren dat hun kind geïndoctrineerd zou worden met de islam. Volgens de ouders zou niemand gedwongen moeten worden om tegen zijn wil en overtuiging een religieus gebouw te betreden. ‘En waarom moeten wij ons kind naar mensen sturen die ons als zogenaamde ongelovigen verachten?’ legden ze de school uit.

De leiding had daar echter geen enkel begrip voor, en deed aangifte wegens ongeoorloofd schoolverzuim. De ouders werden vervolgens als misdadigers behandeld: er werd een heuse hoorzitting gehouden en een strafrechtelijk onderzoek ingesteld.

XanderNieuws >>

Doe mee met 8.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6066 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

8 Comments on Islamisering: € 300,- boete voor ouders die kind niet met school naar moskee laten gaan

 1. Hoe haalt men het bloed onder je nagels vandaan? Precies op deze manier. Niet raar opkijken wanneer er wat fascistische kankerkoppen gaan rollen; die van schoolleiding; docenten; rechters; advocaten. Bij deze verspreid ik mijn oproep nog maar eens (doe ik buiten ook) : Aan een ieder die het leven werkelijk helemaal zat is en er klaar mee is en ervoor kiest er zelf uit te stappen; respect voor gij, maar een verzoek van mij: neem minstens iemand mee uit de lange rij kankerfascisten. Het hoeft niet perse meteen ‘een staatshoofd’ te zijn, al is dat wel mooi uiteraard, ietsje minder is ook helemaal okee. Bij voorbaat dank; grote dank.

  Like

 2. Gaat dat ook andersom?
  Worden de lieve moslimkindjes gedwongen om naar een christelijk gebedshuis te gaan?
  En als ze niet komen een boete van €300,00?

  Like

 3. Precies wat ik ook dacht, Tony.
  Het blijkt toch wel goed te zijn om onze kinderen burgerlijke ongehoorzaamheid aan te leren en vooral ook voor zichzelf te blijven denken. Leraren, artsen, imaams, etc. zijn in de ogen van kinderen (en ook bepaalde volwassenen) al snel een ‘autoriteit’ waarnaar men de oren moet laten hangen zonder vragen te stellen. Weigeren om met je bips omhoog in gebed-stand te gaan, wanneer je daar zelf helemaal niets mee hebt, getuigt van karakter. Onderzoek alles, behoudt het goede !!

  Like

 4. Hmmm… Die Duitse meisjes doen het zeer goed. Maar… Hebben hun houders geen geweren?

  Like

 5. Niet betalen, koop geweer en ammo met dat geld

  Like

 6. Marhammed // januari 19, 2017 om 20:35 //

  Crapuleus! Het zal nu de derde keer zijn dat de duitsers de oorzaak zijn van een (burger) oorlog in europa!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: