Nieuw

Duits OM eist levenslang tegen een Syriër die zijn kinderen uit raam gooide om zijn vrouw te straffen

Foto: Ter illustratie. Bron: Unsplash / Auteur: Priscilla Du Preeze

Een man uit Syrië is vandaag voor een Duitse rechter verschenen, omdat hij zijn kinderen uit het raam had gegooid. De aanklager eist levenslang tegen de man; dat is de hoogst mogelijke straf in Duitsland.

De man van 35 jaar woonde met zijn vrouw en kinderen in Lohmar in Duitsland, in een appartement op de eerste verdieping. Hij gooide zijn drie kinderen uit het raam om zijn vrouw te straffen, schrijven Duitse media.

Zijn zoontje van 5 en dochtertje van 7 raakten levensgevaarlijk gewond door de val. Zijn eenjarige dochter raakte lichtgewond, omdat die op het jongetje terechtkwam.

NOS >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.073 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9784 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

8 Comments on Duits OM eist levenslang tegen een Syriër die zijn kinderen uit raam gooide om zijn vrouw te straffen

 1. Donald krik // oktober 25, 2016 om 22:31 //

  Onschuldig verklaard. Hij probeert gewoon de aantal moslims in het land te beperken.

  Like

 2. De advocaat van de dader haalt nogal wat uit de kast: oorlogstrauma; maatschappelijke aanpassingsproblemen(?); verstandelijke vermogens van een kind. Wat hiermee aan te vangen? Wanneer terugzenden onmogelijk is vanwege ‘de situatie’. Sanctioneren en verplichte therapie op kindniveau. De scheiding bewerkstelligen met zijn huidige partner aangezien deze figuur niet in staat blijkt te zijn volwassen relaties te kunnen onderhouden en hiervan melding maken bij de ‘burgerlijke stand’ en rechterlijke macht; begeleide contactmomenten met zijn kinderen (zou ik sterk ontraden vanwege het opgelopen trauma bij de kinderen), wanneer hij al niet uit de ouderlijke macht ontheven wordt hetgeen me wel verstandig lijkt. Internaat voor deze individu of minstens op later tijdstip een begeleid kamer wonen project. Zorg op maat, heet dat dacht ik.

  Like

 3. ‘Levenslang’ in het juridisch jargon betekent niet levenslang. https://nl.wikipedia.org/wiki/Levenslange_gevangenisstraf per land (nog) verschillend, maar binnenkort via het reglement van ‘Brussel’…

  Like

 4. En uiteraard een dik straatverbod zodat zijn binnenkort ex-vrouw niet met hem geconfronteerd behoeft te worden en zij niet chronisch bezorgd behoeft te zijn om het welzijn van haar kinderen. Och, wat een trauma’s. En zo haalt men er nog massa’s binnen. Trauma’s die trauma’s veroorzaken als het welbekende sneeuwbaleffect. Wat gaan we een ‘feest’ krijgen hiermee. Volgens de leer van de sekte worden normaal gesproken de kinderen altijd aan de vader toegewezen; uiteraard heeft hij dit verspeeld door naar Europa te komen, dat dat wel duidelijk is ook al houdt hij de koran in z’n klauwen.

  Like

 5. polderboy // oktober 26, 2016 om 18:50 //

  Hier lees ik dat in Syrië in een stadje geschat 250 christelijke kinderen in de deegmachine van de broodfabriek zijn gegooid, waar ze tot hun dood werden vermalen door moslims:
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3875112/250-children-kneaded-death-bread-machines-men-baked-oven-Grieving-mother-reveals-evil-ISIS-thugs-swept-Syria-murdered-Christians-including-son.html?ITO=1490&ns_mchannel=rss&ns_campaign=1490

  Kinderen het raam uitgooien is heel wat minder gruwelijk. Eigenlijk heel vredelievend, zal een moslim zeggen. Vandaar, Islam is vrede…

  Like

 6. het is ook vrede wanneer je een moslim uit het vliegtuig flikkert, zomaar opeens.

  Liked by 1 persoon

 7. 3 minder. Verder gaan.

  Like

 8. syberspees // december 27, 2018 om 15:18 //

  Laten we hopen dat deze trend aanslaat binnen de Europese umma.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s