Nieuw

De muzelmaniakken steken Europa in de fik. Trap ze terug de zee in !

Hier in Lesbos, Griekenland, omdat ze niet snel genoeg gratis geld krijgen en ook in de rest van Europa tekeer mogen gaan:

Dit is het resultaat:

De kosten zijn voor Grieken en dus uiteindelijk voor ons. Ondankbare honden moet je zonder vorm van proces terugsturen naar Pakistan en als je ze 200 meter voor de Turkse kust van boord smijt zijn ze al aardig op weg geholpen. Ze hebben ook zelf de heenreis kunnen vinden, dan moet terug ook lukken.

Naamloos.png

Lesbos in vlammen. Een horde aanvalsmohammedanen bestormt de kantoren van de asieldienst op het Griekse eiland

Rellen zijn uitgebroken en een bende van 70 islamsoldaten, de meeste uit Pakistan en Bangladesh, gooiden met stenen en brandende dekens naar containers van EASO in het mohammedaanse legerkamp Moria.

EASO woordvoerder Jean-Pierre Schembri zei dat de jihadisten petroleumbommen gooiden naar de kantoren waar interviews gehouden werden met toekomstige uitkeringstrekkers en verkrachters.

De staf heeft het kamp nu geëvacueerd en de asielaanvragen kunnen voorlopig niet behandeld worden. Dat hebben allah’s intellectuelen weer slim gedaan.

Mr Schembri zei: “Ze hebben onze kantoren in de as gelegd dus voorlopig kunnen we niets doen”.

“We moeten de veiligheidsmaatregelen opnieuw bekijken en naar onze mening moet er meer Griekse politie komen”. Wat dacht je van het leger, met dum-dum kogels, softie?

Meer dan 15.000 man sterk is de mohammedaanse troepenmacht die zich heeft samengetrokken op het Griekse bruggenhoofd. Ze zijn daar gestrand door de deal die Mark Rutte heeft gesloten met Turkije.

De asieleisers moeten weken tot maanden wachten voor bekend is of ze verder Europa in mogen om daar de boel te plunderen en vernietigen. Geweld en protesten zijn aan de orde van de dag.

Mensenrechtengroepjes huilen tranen met tuiten. Dat is dan wel weer fijn.

De afgelopen maanden komt er weer steeds meer gajes vanuit Turkije naar Griekenland, Mark Rutte en de hele VVD liegen dus als ze zeggen dat de mohammedaanse aanvalsgolf van die kant afgeslagen is, waardoor de druk op de Griekse autoriteiten en de spanning in het kamp toeneemt.

Bron: The Express, en met een letterlijke vertaling heeft het niet veel te maken 😉

 

Doe mee met 8.088 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6116 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

7 Comments on De muzelmaniakken steken Europa in de fik. Trap ze terug de zee in !

 1. @Bron

  Ja, ik zag het net op twitter bij D.G. Neree, je was me weer eens te vlug af 😉

  Like

 2. Donald Krik // oktober 25, 2016 om 22:44 //

  Daarom moeten andere landen nog veel meer geld sturen naar Griekenland. Het zal nooit genoeg worden.

  Like

 3. bedonderde burger nr 16.000.001 // oktober 26, 2016 om 11:56 //

  De invasie gaat gewoon door, de fascisten Soros, Obama, Merkel en ook alle collaborerende Nederlandse politieke handlangers hebben maling aan wie dan ook want de genocide op moslims, die volgens moslims in Europa en wereldwijd aan het plaatsvinden is moet worden gestopt.
  Daarom snel 100 miljoen extra moslims naar Europa om te zorgen dat die genocide op Europeanen wordt uitgevoerd, naar voorbeeld van Indonesië.
  Engeland en Zweden zijn al bijna gereed voor de grote uitzwaai van blanken.
  Briljant die Europese elite, ze hebben allemaal kleuterschool gehad.

  Like

 4. Ik denk dat een kleuterschool nog te hoog gegrepen is voor dat stelletje rand debielen.

  Like

 5. bedonderde burger nr 16.000.001 // oktober 26, 2016 om 13:05 //

  Domme, laffe politici en de grote massa meelopers begrijpen niet wat ze aan het aanrichten zijn door kritiekloos Obama te volgen. Om een nieuwe Holocaust, waarover Obama kwaakt te vermijden, leggen zij de fundamenten voor een Holocaust. Een andere dan die Obama beweert dat er kan komen. Niet op islamieten maar eerder wereldwijd op alle blanken, ongelovigen en andersdenkenden.

  Door het consequent weigeren zelf te denken haalt men zonder screening vele tientallen miljoenen islamieten en Afrikanen binnen. Men wenst een demografische aardverschuiving te laten plaatsvinden om zo die vermeende Holocaust op islamieten tegen te houden.

  De islam moet tot belangrijkste godsdienst in Europa worden verheven met pakweg 100 miljoen volgers. Als islamieten zo de grootste etnische groep in Europa zijn kan er geen Holocaust plaatsvinden, is de redenering van niet helder denkende volgers van Obama.

  Dat zij door niet screenen ook extremisten en terroristen binnenhalen willen de dwazen niet inzien en ook niets over horen. Want dit verstoort hun idee hoe zij een Holocaust aan het vermijden zijn. Het is te idioot voor woorden maar deze dwazen zijn onze dood aan het voorbereiden door braaf een nar uit de VS te volgen.

  Door hem en zijn hersenloze volgers zal er absoluut een nieuwe Holocaust plaatsvinden, een op blanken, ongelovigen en andersdenkende Europeanen. Er is geen ontkomen aan omdat de elite niet luistert, de elite weet als altijd gelijk te hebben.

  Dat zij door gewetenloze misdadigers wordt geleid kan en wil de elite niet inzien. Verder willen velen van hen het ook niet zien omdat hen veel goeds wordt geboden. Soros, een van de architecten achter Obama, strooit met geld bij hen die braaf volgen.

  Onder andere deze miljardair zorgt dat vooral links bijna hersenloos ondersteuning blijft geven aan mensensmokkelaars. Ze snappen niet dat hoe meer zij in Europa bezig zijn om ‘vluchtelingen’ op te vangen, hoe meer mensen tot ‘vluchteling’ worden gemaakt door types die hier miljarden aan verdienen.

  Veel mensen zijn zo met hun kritiekloos gedrag de helpers van criminelen. Ultieme domheid regeert door blijven luisteren naar leugenachtige machtswellustelingen die klakkeloos Soros en aanhang volgen en die politieke partijen en media beheersen.

  Iedereen die kritiek uit wordt genadeloos neergezet als nazi, fascist, of wat dan ook, omdat een tegengeluid niet gehoord mag worden. De meute moet volgen. Hoe braver de meute volgt, hoe meer geld er verdiend kan worden.

  Liked by 1 persoon

 6. putin weet dat het een kaffer is

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: