Nieuw

Zwarte tranen (door Willemientje)

Zwarte tranen, zwarte tranen van verdriet
veroorzaakt door het wit racisme,
en vooral door Zwarte Piet,
huilen al die zwaar gekwetsten,
want het witte volk dat begrijpt het niet.

Witte tranen, witte tranen van verdriet
veroorzaakt door het zwart racisme,
dat geen enkele zwarte ziet,
die gaan gewoon door met blanken pesten
maar het zwarte volk stoort dat niet.

Zwarte tranen zijn het zwarte goud,
denk aan Mauro, een zwarte traan uit lijfsbehoud,
behoede hem voor een drop-out,
want veel van die blanke “racisten”
vonden zijn uitzetting opeens wel heel erg fout.

Witte tranen scoren niet,
witte tranen zijn we niet gewend
Voor witte tranen geeft de media geen cent,
witte tranen, gestort door het gekleurd geweld,
dat verhaal, dat wordt niet verteld.

Witte tranen, zwarte tranen
worden niet gelijkgesteld,in de rechtszaal
telt niet de witte, maar de zwarte traan,
met het slachtoffer is men niet zo begaan
laat men de dader met een taakstraf gaan.

Witte tranen, zwarte tranen, hypocriet
voor wie het verschil niet ziet.
Blanke mensen, allemaal racisten,
alleen, dat wisten ze nog niet.
Ze durven dat zelfs te betwisten,
het gaat allang niet meer over Zwarte Piet.

De witte traan is niet van goud,
de blanke is toch immers altijd fout.
Enkel als men buigt voor de wens,
van de zo gastvrij in ons land ontvangen
gekleurde medemens,
maar pas op, tolerantie heeft een grens.

Door:
Willemientje

Doe mee met 8.266 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2098 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

7 Comments on Zwarte tranen (door Willemientje)

 1. dr.kwast // oktober 24, 2016 om 20:18 //

  Ik vind het een fantastisch geschreven gedicht. Maar ik laat geen traan zwart of wit. Wel bij dit lezen krimpt mijn maag ineen van ongewis. Waar leidt deze regering ons naar toe. Vol af schuw kijk ik rond, naar zwart en wit. Wat een verwarde rotzooi door mensen met een geloof. Onnozel is het moraal. De hemel is de grootste kwaal.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // oktober 24, 2016 om 23:06 //

  Opnieuw bedankt Willemientje voor wederom een mooi gedicht. Alle (politieke) partijen waarschuwen voor polarisatie terwijl ze daar zelf zowel de oorzaak als voor het gevolg verantwoordelijk zijn. De oorzaak door niet direct vanaf het prille begin de tien of twintig hardcore protesteerders op te pakken en te veroordelen waardoor deze groep kon groeien en het gevolg door geen standpunt in te nemen. En dan bedoel ik niet alleen met woorden maar ook met daden. Men heeft het overgelaten aan de burgers zonder kaders aan te geven waarbinnen een discussie mogelijk was geweest. Kaders waarbinnen het protesteren op welke manier dan ook tijdens een kinderfeest niet zou zijn getolereerd. Nu hebben ze toegestaan dat kinderen het gereedschap werden waarmee de tegenstanders hun protest op oneigenlijke manier konden voeren.

  Like

 3. Esperanza // oktober 25, 2016 om 00:24 //

  Like

 4. jungleelephant // oktober 25, 2016 om 00:55 //

  Ontroerend!

  Like

 5. Prachtig gedicht Willemientje!
  Dat linkse schorem heeft zijn zin gekregen.
  Tijd voor “verandering”, aldus Asscher.

  Like

 6. 1946 op 22 april werd Staatscommissie-Beel ingesteld door het kabinet-Schermerhorn/Drees met de voorkennis en wetenschap dat er snel een einde zou komen aan het Nederlandse koloniale bewind in Nederlands-Indië, waardoor het Nederlandse Koninklijke Huis en de Staat der Nederlanden in grote financiële problemem zouden komen.

  1950 Prins Bernhard van Lippe-Biesterfeld zat vuistdiep in de wapenhandel verzetsgroepen die tegen Soekarno strijden worden gesteund met geld en wapens. En er wordt contact gelegd met kapitein Raymond Westerling die met zijn militie een greep naar de macht wil doen op West-Java. , Ook Westerling wordt voorzien van wapens. In januari 1950, een maand na de onafhankelijkheid van Indonesië, pleegt Westerling een staatsgreep die mislukt.

  Prins Bernhard van Lippe-Biesterfeld zat vuistdiep in de wapenhandel. De wapens zouden zijn gebruikt om Indonesische verzetsgroepen te helpen als ook de mislukte couppoging van Raymond Westerling zou met zijn steun op weg zijn geholpen, Bernhard had iets te maken met de coup die kapitein Raymond Westerling voorbereidde, het bewijs eromheen is overtuigend 1 2 3.

  Het college van beroep voor het bedrijfsleven deed haar intrede, die op grond van bovengenoemde tekortkoming in de Bestrijdingsmiddelenwet , zonder toetsing aan de artikelen 1, 21 en 22 van de Grondwet, vanaf 21 april 1962 tot op heden daarop onherroepelijke uitspraken heeft gedaan, waardoor via agrarische bestrijdingsmiddelen (Roundop) en niet agrarische bestrijdingsmiddelen (Superwolmanzout-CO) geheel Nederland en vanuit Nederland de gehele wereld is vergiftigd met miljarden kilogrammen levensgevaarlijke kankerverwekkende stoffen als valselijk geëtiketteerd arseenzuur, Chroomtrioxide (chroom VI), kwik, Paks, etc, Lees hier

  1951: Dat de mega order binnengehaald moest worden blijkt wel uit het feit dat Werkspoor gesanctioneerd 30 miljoen gulden aan steekpenningen mocht betalen aan dictator Juan Peron. Prins Bernhard mocht in 1951 aan Evita Peron het Grootkruis in de Orde van Oranje Nassau uitreiken. Het idee was van diezelfde Stikker, in zijn functie als minister van buitenlandse zaken, onder het motto, ‘het kost zo weinig en het geeft zoveel genoegen’.

  Bovendien had prins Bernhard voor Evita Peron ‘een paarlen collier’ ter waarde van dertigduizend gulden meegekregen alwaar Willem Sassen als tolk en begeleider voor Bernard werkte De prins was daar op statiebezoek en probeerde opdrachten te verwerven voor onder andere werkspoor.

  Tijdens zijn werkbezoek ontmoette Bernard ook Kurt Tank tijdens een demonstratie van de Pulqui II, de toen ultra moderne straaljager die Argentinië tot één van de modernste legers maakte. Kurt Tank maakte deel uit van een groep uitgeweken nazi technici, die een veilig heenkomen hadden gezocht in Argentinië en daar de vliegtuigindustrie opbouwden. In de jaren zestig was Sassen inmiddels gescheiden van Miep en trouwde met Elsje Delbaere, met wie hij twee kinderen kreeg. Na de val van Perón werkte hij bij een waterwinningsfirma Industrial Integral de Aqua. In de hoofdstad ontmoette hij in de Duitse club de grote nazi figuren uit zijn tijd, die eveneens hun toevlucht hadden gezocht in Argentinië. Zo ontmoette hij Léon Degrelle, Hans-Ulrich Rudel en Otto Skorzeny. Een zekere Ricardo Klement benaderde Sassen, die na het lezen van enkele door Sassen uitgebrachte werken contact met hem wilde zoeken.

  Deze man bleek Adolf Eichmann te zijn, de aanklacht dat Eichmann verantwoordelijk was voor de dood van zes miljoen joden zouden vals zijn, en de openbare aanklager in het Eichmann proces wist dat. Aldus de vrouw van Eichmann in een brief die onthuld werd in mei 1961. Volgens de vrouw van Eichmann vocht haar man voor de joden en hielp hij altijd wanneer er hulp nodig was. Volgens de vrouw van Eichmann was Eichmann louter verantwoordelijk voor de emigratie. Gezien de geschiedenis van de tweede wereldoorlog en de Shoah zoals het CIDI en het MDI het vertellen willen zij niet dat u weet dat mevrouw Eichmann best wel eens gelijk zou kunnen hebben.

  Bron
  http://www.pensioenactivist.nl/genocide-agenda-21-vanuit-nazi-nederland/

  Like

 7. @Adriaan Jansens, vanwege omzeiling van de ‘like-modus’ bij deze zeer vriendelijk dank voor uw document.

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Zwarte tranen… | eunmask
 2. Zwarte tranen – Liefde voor Holland

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: