Nieuw

Wellicht ook iets voor hier zodat ook onze vrouwen zich kunnen beschermen tegen onder meer licht getint tuig

zelfverdediging technieken voor vrouwen

Doe mee met 8.366 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2107 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

5 Comments on Wellicht ook iets voor hier zodat ook onze vrouwen zich kunnen beschermen tegen onder meer licht getint tuig

 1. Leuk maar complete onzin .
  Die trap naar de knie frontaal doe je met de zijkant/meskant van je voet goed uitgevoerd trap je het knie gewricht an je tegenstander aan stukken en is het feestje over voor hem.

  Een vrouw heeft over het algemeen niet de kracht an een man dus al dat boksen kun je rustig als complete onzin beschouwen tenzij je Lucia Rijker heet .

  Ga maar voor de low down and dirty techniek die pen kun je beter in zn oog of halsslagader steeken is het meestal ook snel voorbij .
  Geen pen potlood of ander wapen gebruik je je vingers .
  Een frontale slag op het strotterhoofd verbrijzeld deze en doet je tegenstander verstikken dit kan met vuist meskand van de hand of samengeknepen duim en wijsvinger.
  De volgende techniek is geen bullshit ook al lijkt het wel zo er wordt gebruik gemaakt van zenuw drukpunten.
  Dit is geen grap probeer dit ook niet voor de grap tenzij een instructeur aanwezig die weet wat hij doet .
  Breng je namelijk de zenuwbanen niet weer op gang binnen 20/30 seconden is de kans dat deze person overlijdt groot . (simple medische wetenschap) het overstimuleren van de vangus zenuw waardoor de bloedruk daalt hartslag vervolgens stil valt en de organen het begeven.

  Kijk als je de dames wat leert wat makkelijk snel leerbaar en effectief is en geen jaren van training inhoudt kom je al een stuk verder dan een op voorhand verloren bokswedstrijdtje.
  Alles is een wapen het beste wapen zit tussen je oren.
  De no bullshit school of hard nocks ook voor dames mag ik u voorstellen de tetsui oftewel hamervuist.

  Liked by 1 persoon

 2. Tijl Uylenspiegel // oktober 25, 2016 om 14:08 //

  De knietrap is niet alleen afhankelijk van de manier waarop hij wordt uitgevoerd maar meer nog hoe de tegenstander op dat moment op zijn been staat, staat hij op een gestrekt been dan bestaat de mogelijkheid dat je zijn knie breekt, staat hij met een gebogen knie dan is de kans groot dat je jezelf meer bezeert dan je tegenstander.
  Daarbij is het onzin te geloven dat deze technieken door ze afzonderlijk te bekijken en eventueel af en toe te oefenen in een gevechtssituatie gebruikt kunnen gaan worden. Om dat te kunnen is veel, heel veel oefening vereist, het moet inslijten en een reflex worden en dat kan pas na jaren training.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // oktober 25, 2016 om 14:22 //

  Het filmpje met Lucia Rijker valt ook wel wat aan op te merken (los van dat ik enorme bewondering voor haar heb) Bij de eerste stoot tegen de sparringpartner stoot de bokser met een hoek en Lucia met een rechte stoot voorwaarts. Bij de stoot op de dummy stoot de bokser frontaal terwijl Lucia naast haar ‘tegenstander’ stapt en vanuit een hoek stoot. In beide gevallen is het niet dezelfde stoot en ook niet vanuit dezelfde positie. Kwestie van appels en peren vergelijken.

  Like

 4. Zo als vaker hier vermeld, even wat weerbaarheid lesjes volgen is zo goed als zinloos wanneer je dit niet keer op keer traint zodat het een soort van 2de natuur geworden is.
  Anders kan je net zo goed alle Bruce Lee filmen gaan zitten bekijken en denken dat je het nou wel onthouden heb hoe je 30 man tegen de vlakte werkt.
  Wat Tijl al zegt, “het moet inslijten en een reflex worden en dat kan pas na jaren training.”

  Liked by 1 persoon

 5. Ja ach tijl hoe je het ook aflevert als je het maar aflevert en Lucia heeft nu eenmaal haar techniek zo goed geperfectioneerd dat ze harder levert dan die mannelijke domme kracht .
  Nog een kanttekening het is wel tv natuurlijk en daar houdt men van spektakel dat trekt namelijk kijkcijfers en wordt er daarom ook het nodige gemanipuleerd .
  Bij de mannelijke boxer zit er bijvoorbeeld geen achterhoofd op de dummie als hij slaat bij Lucia wel en vliegt hij er natuurlijk af .
  En zo wordt de niet kritische kijker weer eens in de maling genomen maarja dat merkt het gemiddelde schaap toch niet :).

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: