Nieuw

Porosjenko: ‘Eind november visumvrij reizen voor Oekraïners’

De Oekraïense president Petro Porosjenko heeft gezegd dat Oekraïners zonder visum in Europa mogen reizen voor 24 november. Dan heeft een EU-Oekraïne-top plaats in Brussel.

‘Ik heb er vertrouwen in dat de documenten voor een visumvrij stelsel gereed en geratificeerd zijn door het Europees Parlement tegen die tijd,’ aldus Porosjenko volgens de website van de Oekraïense overheid. ‘Ik twijfel hier niet aan omdat we hebben afgesproken dat het voor de top op 24 november geregeld zou zijn.’

Elsevier >>

Doe mee met 8.088 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6116 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Porosjenko: ‘Eind november visumvrij reizen voor Oekraïners’

 1. Mijn God, het zal toch niet waar zijn.

  Like

 2. Lisa, het ís waar. Een korte blik in mijn kristallen bol laat zien dat Rutte al getekend heeft. Hij moet het alleen nog even zijn kutvolk uitleggen. Ik zie in mijn kristallen bol een brede glimlach en ik hoor veel mooie woorden (ja, die van mij kan praten). En toch en toch zullen ze weer op hem stemmen. Ook dat zie ik in mijn kristallen bol.

  “Mijn God”, verzucht je. Dat klopt niet helemaal. Tegenwoordig zegt men: “mijn Linkse Overheid”.

  Het zal nog véél en véél erger moeten worden. Turkije bij de EU. Erdogan nog meer de baas dan Merkel. DENK op 35 zetels. Chips in onze oren. De Nederlander is nog nooit in opstand gekomen.

  Liked by 1 persoon

 3. klinkt als oorlogs taal

  Like

 4. Hier schrik ik niet van, wist ik al. Was al te merken bij de visum aanvragen van mijn familie, ze kregen al zonder vragen een 3 maands visum. Voorheen moest je 100 % garant staan, is officieel nog zo, maar het checken van salarissen etc., gebeurd niet tot nauwelijks.
  Aan de andere kant heb ik minder problemen met het visumvrij reizen van christelijke Oekraïners dan met het visumvrij reizen van islamitische Turken.
  De geluiden die mij de laatste tijd bereiken uit UA zijn i.m.o. wel positief namelijk men heeft nu de laatste energie afrekeningen gekregen en is zich te pletter geschrokken. Verhogingen tot 500 % en dat met b.v. een pensioen van € 48,00 per maand. Dus zal die corrupte choco boer zijn laatste tijd wel hebben gehad, want in feite wordt UA nu geregeerd door een kleine fascistische West Oekraïense elite, die daar is neergezet door de CIA/USA/EU met behulp van het huurleger Akademika (voorheen Blackwater).
  Neemt niet weg, dat ook ik tegen aansluiting van landen ben, die zich op economisch gebied nog in de kinderschoenen bevinden en door verregaande corruptie het peil van een derde wereld land hebben.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: