Nieuw

Koekoeksnest. Opvangmoeder ontdekt dat haar 12-jarige vluchtelingkindje een 21-jarige Taliban is

Goedhartige Rosie werd pas achterdochtig toen bleek dat het Afghaanse knulletje erg ‘harig’ was en een vuurwapenexpert bleek te zijn.

De pleegmoeder vertelde haar horrorverhaal nadat ze ontdekte dat haar zielige asielparasietje in werkelijkheid een geharde jihadist was.

De goedbedoelende Rosie verwelkomde Jamal in haar familie nadat sociaalwerkers haar verteld hadden dat de mosselman een 12-jarig weeskindje was, dat gevlucht was uit Afghanistan.

Jamal viel door de mand toen een tandarts hem een tiental jaren ouder schatte dan de lieglim beweerd had. Taliban materiaal en kindermisbruik beelden werden later aangetroffen op zijn mobiel.

De blunder komt aan het licht nu net nadat migranten die beweren kinderen te zijn met bussen naar het Verenigd Koninkrijk zijn gebracht vanuit het ‘Jungle’ kamp in Calais. Er wordt gevreesd dat terroristen dezelfde truc uit kunnen halen.

Naamloos.png

Jihadisten verzamelplek en uitvalsbasis “The Jungle” in Calais

Rosie, wiens hele naam niet gegeven wordt om haar te beschermen tegen represailles, zei: “Volwassenen maken misbruik van ons systeem. Families zoals de mijne worden in gevaar gebracht.”

“Ik zie niet wat er mis is met gebits- en bot-controles. Sommigen zeggen dat dat opdringerig en vernederend is. Maar het is veel opdringeriger om een man in je huis te hebben die zich uitgeeft voor een kind.”

Toen Rosie en haar echtgenoot Pete, 57, Jamal in huis namen stapten ze gelijk over op halal-voer.

Naamloos.png

Nee, dit is geen terreuraanslag, zo maken moslims halalvoer

Rosie zegt: “Hij leek zo mager en ik dacht, ‘Bless him’. Hij was zo beleefd, bescheiden”.

Hij deelde de kamer met een jongen van 13 en er waren ook twee meisjes van 12 en 14 in het huis.

De alarmbellen gingen rinkelen toen de hele familie ging zwemmen en de 13-jarige van Rosie een opmerking maakt over hoe harig het Afghaantje was.

Tijdens een ander dagje uit naar een klimcentrum klom die met het gemak van een Talibaan-aapje in de touwen, maar het licht ging nog niet aan bij Rosie en Pete, want ze namen hem ook nog mee naar een schietclub en daar haalde de rakker zijn geweer eerst even uit elkaar en zette het weer in elkaar voor die er op los knalde.

Een schoolbuschauffeur weigerde hem mee te nemen omdat die niet geloofde dat het joch 16 was. Rosie, die in South-End woont, zei: “het is belachelijk dat iedereen kon zien dat die ouder was, maar dat de sociaalwerkers het niet zagen”. (Nou Rosie, je had zelf ook nogal wat boter op je hoofd als ik het zo lees, Fub)

Jamals gedrag ging van kwaad tot erger. Hij nam het 13-jarige jochie regelmatig in een houtgreep, eiste geld, en kreeg telefoontjes van onbekende nummers.

Een andere keer klaagde die dat die niet kon bidden omdat er teveel posters op zijn muur hingen.

Zijn laatste woorden aan Rosie waren: “Ik maak je dood en ik weet je kinderen te vinden”.

Ze voegt er aan toe:”Ik kan niet met zekerheid zeggen dat het een terrorist was, maar ik denk dat die van een trainingskamp kwam. Hij was een acteur.”

“Iedere dag controleer ik de auto voor ik die gebruik en kijk of de ramen van het huis goed gesloten zijn. Ik ben in paniek want hij kent onze routine”.

Sindsdien is Jamal gearresteerd als verdachte van geweldpleging en is zijn asielverzoek afgewezen, maar hij is in beroep gegaan.

Parlementslid David Davies (van de Tories, die al dit gajes binnenlaten, Fub) eist strengere toelatingscontroles en zegt: “Als we dit niet doen – strengere controles – dan krijgen we dat twintigers geplaatst worden in pleeggezinnen en schoolklassen met kwetsbare kinderen”.

Lol, bij de plaatselijke afdeling van de VVD hebben ze dus ook een Halbe Zijlstra die stoere praatjes mag verkopen aan de ene deur, terwijl de minister-president van het land en van dezelfde partij de andere deur wagenwijd openhoudt, Fub.

Bron:

https://www.thesun.co.uk/news/2030373/migrant-foster-mum-reveals-her-horror-at-discovering-12-year-old-refugee-in-her-care-is-actually-a-21-year-old-jihadi/

h/t CDHVDS

Doe mee met 8.227 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6498 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

23 Comments on Koekoeksnest. Opvangmoeder ontdekt dat haar 12-jarige vluchtelingkindje een 21-jarige Taliban is

 1. Welcome to the pleasuredome

  Like

 2. Komt erg ongeloofwaardig over dit hele verhaal.
  Niemand kan een 12 jarige verwarren met een kerel van 21 jaar, of je moet een hersens beschadiging hebben.
  Dat moet dan een verdomd klein kereltje geweest zijn voor z’n 21 jaar met een piep stemmetje.

  Liked by 2 people

 3. Ik denk dat Rosie lekker sopte bij die slungel met een paard van 32 centimeter, 12 jaar of niet. Net als bij politici is dit ook weer geen geval van naïviteit maar van pure geilheid.

  Like

 4. Gutmenschen hebben blijkbaar een door links gedachtegoed dusdanig beschadigd brein dat ze het onderscheid tussen 21 en 12 jaar niet meer kunnen maken en door hun kinderen gewezen moeten worden op hun gebrek.

  Like

 5. Misschien hadden ze haar wijs gemaakt dat dat “jongetje” leed aan een zeldzame veroudering ziekte (progeria) waardoor hij er zo uit zag.
  Ze zouden het nog geloven ook dan.

  Like

 6. Dit verhaal mag krankzinnig klinken, het is hoogstwaarschijnlijk waar gebeurd. De autoriteiten testen niet omdat ze dat vernederend vinden voor de “asielzoekers”, dus geloven ze klakkeloos wat de gelukszoekers hen vertellen, al is het nog zo ongeloofwaardig. Tja, zo ver zijn we inmiddels. We halen iedereen maar binnen zonder enige controle, zonder dat we vragen mogen stellen. We behandelen deze types alsof het onze eigen, dierbare kinderen zijn, terwijl ze in werkelijkheid op ons parasiteren en zeer ondankbaar zijn. Ziek is de juiste benaming voor het huidige “beleid”.

  Liked by 1 persoon

 7. Dit bericht klinkt geloofwaardiger. In Almere is een jaar een ‘asielzoeker’ verborgen gehouden die gezocht werd wegens poging tot doodslag.

  Like

 8. koddebeier // oktober 24, 2016 om 17:17 //

  Zijn laatste dankbare woorden aan Rosie waren: “Ik maak je dood en ik weet je kinderen te vinden”.
  En heb de overheid hem uitgewezen?? Opgesloten misschien ??? NEE, natuurlijk.

  Like

 9. achterlijk, achterlijker, achterlijkst.

  Like

 10. Onverantwoordelijk, onverantwoordelijker, onverantwoordelijkst.
  Laatste woord afgekeurd door spellingcontrole, moet zijn: meest onverantwoordelijk.

  Daarmee wordt bedoeld ‘onze regeringen’ – puppets van ‘Brussel’ ; puppets van ‘?!’ Wat hier nu allemaal gaande is, is te bizar voor woorden. Adoptie- en opvangprocedures gaan normaal gesproken via uitgebreide protocollen en niet over ‘een nacht ijs’. In deze kwestie lijkt men slechts een beroep te doen op de emotie van de ontvankelijke burger om een of meerdere asielinfiltranten in de maag te splitsen, waarbij ik er gemakshalve vanuit ga dat er geen adequate begeleiding voorhanden zal zijn om al deze gezinnen met onbekende logees te begeleiden en/of te volgen. Zoals ‘men van hogerhand’ het doet voorkomen, hebben we te maken met oorlogsvluchtelingen (vanuit overal en nergens en niet alleen uit Syrië, want Europa mag niemand(!) weigeren zonder visumprocedure(!) en niemand terugsturen vanwege weigering van het land van herkomst(!). Dat is allemaal nogal wat, al zal niet iedereen dit ook beseffen. Oorlogsslachtoffers zijn niet vrij van trauma(‘s) en precies dit heeft consequenties. Niet alleen voor de persoon met trauma, maar beslist ook voor diens omgeving. De soort trauma en/of het soort hieruit voortvloeiend gedrag is niet eenduidig, maar divers. Een van de aspecten is het verhoogde risico overgevoelig te zijn voor bepaalde (interne of externe) prikkels welke de stabilisator is voor agressie en het uiten hiervan. Zulke (… welke? …) prikkels te vermijden, is lastig en praktisch ondoenlijk; mensen leven in een mensenmaatschappij … Men zadelt nu dus ‘gewone mensen’ op met personen die in principe binnen de psychiatrie thuishoren en dit wordt de gastgezinnen vast niet medegedeeld. Onverantwoordelijk !!!!! Mijn inziens zelfs strafbaar.

  Like

 11. trebor2110 // oktober 25, 2016 om 01:22 //

  Breinbrouwsels Ik denk dat Rosie lekker sopte bij die slungel met een paard van 32 centimeter

  Hoe kom je aan 32 cm Brein of is dat je fantasie ??
  http://www.quest.nl/artikel/groot-piemelonderzoek-slap-gemiddelde-is-9-16-centimeter

  Like

 12. trebor2110 // oktober 25, 2016 om 01:54 //


  LIVE Stream: Donald Trump Holds Rally in Tampa, FL 10/24/16

  Liked by 1 persoon

 13. @trebor2110 // oktober 25, 2016 om 01:22 //
  Quest is een vrouwenblaadje. Al heel lang. Als die piemels gaan meten, schrompelt zelfs die van Rommel in tot onbetekende afmetingen. Die van mij is 33 cm.

  Like

 14. “onbetekende afmetingen” moet zijn “onbetekenende afmetingen”
  Voordat Fubar het ziet!

  Liked by 1 persoon

 15. Gutmenschen scoren nu eenmaal veel lager op de schaal van Richter dan normale mensen. Dat ”goedige”vrouwtje zag er mischien ook wel een lekkere dekhengst in en nam hem meteen maar mee van de veemarkt.

  Like

 16. @trebor2110 // oktober 25, 2016 om 01:22 //

  Afrikanen hebben volgens hun reclameburo een paard van 32 cm, allemaal. Als er onderzoeken zijn die anders beweren dan is dat uit jaloersheid. Verder weet ik het van diverse dames waarmee ik het paard deelde en die zeiden allemaal heel verschrikt dat ik met een beetje vegen best voor een Afrikiaan door kon gaan. Dus zo kwam ik er op.

  En die Cancer Act van 1939 zou eigenlijk meer iets voor de Nazi’s moeten zijn geweest om de schuld aan te geven. Die zijn ze dus bij de propaganda vergeten.

  Like

 17. Er schijnt wel iets met vrouwen en hun gevoel van dimensies en afmetingen te zijn. Ze zien dingen altijd groter of kleiner dan ze in werkelijkheid zijn. ’t Fijne weet ik er niet meer van en wil ik ook niet weten omdat ik best kan leven met die verklaringen over mijn paard. Heeft iets te maken met autorijden, inparkeren en nu dus ook met paarden. Leuk, ik krijg nu een heel ander idee van Paardenmeisjes.

  Like

 18. Dat idee wat jij heb over paarden mesjes is nooit anders geweest.
  Ze zijn er alleen nooit zo eerlijk over.

  Liked by 1 persoon

 19. Pffffffffff …………………..

  Like

 20. Black Beauty https://youtu.be/Flvxbw8YYM8 was voor paardenmeisjes wat een Dobbervingeraar voor de Welkomstmeiden is. Een rolmodel dus met een buitenmodel rol.

  Like

 21. Greengo // oktober 25, 2016 om 21:27
  Pffffffffff …………………..
  ???????????………………………………..

  Of Greengo heeft dochters die iets met een paard hebben.
  Anders geen Pfffffffffffff.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Koekoeksnest. Opvangmoeder ontdekt dat haar 12-jarige “vluchteling”kindje een 21-jarige Taliban is | E.J. Bron

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: