Nieuw

Janet Jackson, bekend van nipplegate at the Superbowl, draagt nu full female muslim body armor

Ze is een beetje zwanger van een of andere miljardair uit Qatar en algemeen wordt aangenomen dat ze moslima geworden is, nadat ze getrouwd waren. The Mirror heeft allemaal foto’s staan dat ze helemaal ingepakt is. Vol-enthousiast dat ze ‘celebrity’ nieuws konden brengen; ‘de ster is voor het eerst zwanger, gezellig hand in hand met der tien jaar jongere miljardair, ze gaan gezellig shoppen over de hele wereld’. Een soort van feelgood-nieuws voor, ja voor wie eigenlijk? Alsof het een of andere happy coming-out is dat ze nu in een gestoffeerde isoleercel over straat gaat.

 

Doe mee met 8.259 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6834 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Janet Jackson, bekend van nipplegate at the Superbowl, draagt nu full female muslim body armor

  1. Net zo krankjorum als haar wijlen broer. Onbelangrijk en geen aandacht aan besteden.

    Liked by 1 persoon

  2. Moslims zijn gek op siliconen en als wat de werkelijkheid verstopt.

    Like

  3. gore hoer

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: