Nieuw

HET GEHEIM VAN DE ZWARTE SINTERKLAZEN

Doe mee met 8.222 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6500 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

16 Comments on HET GEHEIM VAN DE ZWARTE SINTERKLAZEN

 1. Sorry, sorry, sorry. Ik kan dit filmpje niet aanzien. Mijn emoties. Mijn jeugdsentimenten. Het feit dat ik in een kleine, achtergebleven stad woon. Maar vooral het feit dat ik als blanke, net als alle blanken, per definitie een racist ben. Het is aangeboren. Je komt er nooit meer vanaf. Help mij toch!

  Het is net zoiets als vroeger het boze oog. Als je zelf niet wist dat je dat had, dan was het nog veel erger.

  Met één zinnetje in de video ben ik het wel eens: “er zijn nog veel te veel zwarte tieten”.

  Liked by 1 persoon

 2. Stuur al die zwarte pieten en kezen terug naar Afrika, ga gggvd daar op de daken te keer.

  Like

 3. Ik zie nu opeens een heel ander filmpje. Niet meer het gemiauw van ene Sylfrutta bij ene pauwemans, maar een video van een vroegere verslaggever van een geïllustreerd tijdschrift.
  Beregoed. Het bekijken zeker waard!

  Het gedoe met die Indo-Germaanse huppeldepup is volgens mij achterhaald maar dat geeft verder niets.

  Like

 4. Duchesne // oktober 24, 2016 om 17:54 //

  Het zijn altijd de autochtonen die het werk doen en hebben gedaan. Dus terug naar de oorsprong, niet onze zwarte medemens als kindervriend meer proberen te verkopen, maar gewoon ethnisch profileren voorwat het is. En zeg nu zelf, wil je een roetmop door je schoorsteen in je huis? Wel als ie cadeaus brengt natuurlijk, maar gezien enkel de zon gratis opkomt is het woord cadeau ook een hoop kul. Maar goed, ere wie ere toekomt. Laten we de schoorsteenvergers eer bewijzen en ons blanke gezicht voortaan niet helemaal meer zwart maken maar gewoon met wat zwarte strepen beschilderen, als teken van hard werk en delen van cadeautjes door autochtonen. Blij dat we van die hele zwarte Piet af zijn eigenlijk, het leek wel alsof we graag bij de zwartjes wilden horen, een beetje zoals Michael Jackson blank wilde zijn. Laten we met trots weer onze huidskleur tonen.
  Weg met de poging om samen multiculti te willen zijn, wees gewoon trots op het blank zijn, compleet met smeer van het werken. Laat zwarte Piet weer gewoon smeerkees zijn. Nederland weer voor de Nederlanders, en alle valse zwartjes eruit. weg met zwarte Piet, lang leve smeerkees.

  Geweldig toch hoe die anti rasicme lui ons weer de weg hebben laten zien naar onze afkomst. Exit multi culti, welkom witte kracht. Zwarte Piet exit en welkom smeerkees, het omslagpunt vanaf waar we ons land weer terug nemen, 5 december !

  Witte krach, witte krach, persil, persil, dash, dash, silan, silan, witter dan wit. Dank je Simonis simons, of sylviania of vagania simons of hoe je ook alweer werd genoemd, dank je DENK en dank je zwarte pik nee, we worden gewoon allemaal weer blank dankzij jullie. Yeah !

  Liked by 1 persoon

 5. Haha, mooi. We smelten de kazen; schoorstenen en smeerkezen.

  Like

 6. toch hebben blanke uitvindingen als penicilline , mri scan , rontgen etc etc veel zwarte levens gered en wat zou zwarte muziek zijn zonder blanke piano ,saxofoon , viool etc
  internet m auto tv computer ook door die bleekscheten uitgevonden 1 procent nl deed ooit aan slavernij omdaar heel volk op aan te kijken die in jaren 80 als onschuldige baby s werden geboren ,,,,

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // oktober 24, 2016 om 22:53 //

  Heb het filmpje nog niet bekeken maar wel de reacties gelezen en tot mijn niet geringe verbazing ben ik het dit keer niet eens met Duchesne, tja dat kan ook een keer gebeuren nietwaar? Waarom ik het niet met hem eens ben? Nou om de simpele reden dat we door nu toe te geven aan een piepkleine, je mag wel zeggen minuscule minderheid van mensen die het nodig vonden zwarte Piet in de racisme hoek te trekken de weg vrijmaken voor allerhande andere randfiguren die denken hun ‘gelijk’ te kunnen krijgen door intimidatie. Wij laten ons de wet voorschrijven door een werkelijk bijzonder kleine groep die nota bene niet eens afkomstig is uit Nederland! Daar bovenop doen ze dit ook nog eens met op zijn minst dubieuze ‘bewijzen’. Als je daaraan toegeeft dan denk ik dat je verkeerd bezig bent.
  Beter ware het geweest als we gezegd hadden; Jongens dit is een zaak waar we zeker op deze manier niet uit gaan komen en dus lijkt het ons het beste dat onze wegen zich hier scheiden, voel je niet bezwaard te vertrekken uit een land dat naar jullie maatstaven de ruimte geeft om te discrimineren en racisme toestaat. Dat is een oplossing waar iedereen mee kan leven, wij zullen niet treuren om jullie vertrek en jullie op jullie beurt zullen blij zijn niet meer tussen racisten te hoeven leven. Veel succes in jullie nieuwe vaderland en we hopen dat onze wegen elkaar in de toekomst niet meer zullen kruisen. Bye bye en niet tot ziens.
  Sinterklaas was een bijzonder leuk feest, niet alleen voor kinderen maar ook voor volwassenen, iedereen die ooit voor Sint of Piet heeft gespeeld zal dit beamen. En zeker in deze tijd van crèches en peuterspeelplaatsen is het ook een manier om ouders weer eens bij hun kinderen te betrekken. Iedereen doet alsof het sinterklaasfeest alleen een kinderfeest is/was maar dat is een misverstand, ook volwassenen kregen de kans om met surprises en gedichten de gek te steken met elkaar. En tot slot tot ieders geruststelling er zat GEEN racisme achter of bij het sinterklaasfeest.Zwarte Piet moest gewoon onherkenbaar zijn.

  Liked by 1 persoon

 8. De overdadig gepigmenteerden terroriseren de blanken op allerlei manieren sinds ze hier in 1975 grootscheeps naar toe zijn verkast.
  Tijd om deze parapieten eens een hardhandig lesje leren, dat ze de komende 160 jaar niet vergeten.

  Like

 9. @Duchesne // oktober 24, 2016 om 17:54 /
  Ook ik moet je tot mijn spijt ongelijk geven.
  Zwarte Piet is zwart en altijd zwart geweest. Het filmpje in het artikel “het geheim van zwarte sinterklazen” toont een aantal mogelijk verklaringen hiervoor.
  Geef zo mogelijk niet toe aan terreur. Liefst geen millimeter.

  Like

 10. Duchesne // oktober 25, 2016 om 00:21 //

  Ik tracht slechts het wapen van de tegenstander tegen zichzelf te gebruiken…😜

  Liked by 1 persoon

 11. ik zou zeggen laat Zwarte Piet blijven maar pas zijn kleding aan aan onze verledentijd , met kettingen en horens

  Like

 12. Ik zou zeggen: verander helemaal NIETS aan zwarte Piet. Elke minuscule verandering zal door schreeuwlelijkende mohammedanen of negers uitgelegd worden als een toegeving door ons, racisten. Maar uiteraard onvoldoende. Dus zullen er steeds meer en steeds vaker eisen volgen.
  Redelijkheid of zo is mooi. Maar werkt al een hele tijd tegen ons. Mee stoppen!

  Like

 13. Ken uw krant. De Telegraaf:

  Johan Derksen heeft zich weer eens van zijn slechte kant laten zien. In een uitzending van Voetbal Inside besloot hij om uit het niets een racistische en seksistische tirade over Sylvana Simons af te steken.

  Voor RTL is de uitbarsting van Johan Derksen een hard gelag, aangezien zij eerder op de dag EEN GROTE SPONG VOORWAARTS maakten in de zwarte pietendiscussie door de hulp van Sinterklaas uit hun programma’s te weren.

  In het voetbalpraatprogramma omschreef Derksen de politica als ‘dat hysterische juffrouwtje Simons’. De DENK-politica zou volgens Derksen ‘zo trots als een aapje’ zijn op het nieuws dat RTL Zwarte Piet van de buis bant.

  http://www.telegraaf.nl/prive/26878551/__Johan_Derksen_gaat_los_over_Sylvana_Simons__.html

  Like

 14. B O Y C O T___dat___fucking___RTL!

  Like

 15. Syilvana is inmiddels wat dikker van het de kapsalon en de pepernoten.
  Maar het blijft een vreemde manier van stemmen werven.
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/10/daar_moet_een_piemel_in.html#comments

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: