Nieuw

Hacking Democracy – The Hack

Doe mee met 8.097 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6136 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Hacking Democracy – The Hack

 1. Er komt iets bij me bovendrijven: IBM en diens rol in WWOII … Helaas ben ik een mooi document daaromtrent zoek.

  Like

 2. Het volgend artikel dateert uit oktober 2015.

  ‘Het Europees parlement wil woensdag 28 oktober nieuwe regels gaan stellen voor de Europese verkiezingen. Nederland zal dan een kiesdrempel moeten invoeren, waardoor kleine partijen minder kans maken op een zetel in het Europees parlement. Ook wil Europa dat we stemcomputers gaan gebruiken, die we een paar jaar terug juist hebben afgeschaft, omdat ze fraudegevoelig zijn. Europa stelt ook eisen aan de samenstelling van de kieslijsten, die ‘gendergelijk’ moeten zijn. Op deze manier wil Europa voortaan onze verkiezingen organiseren. Nederland kan nog ‘nee’ zeggen tegen deze inmenging, zo blijkt uit een brief die minister Plasterk ons vorige week stuurde. Maar van onze regering kunnen we niet al te veel verwachten, …’

  https://jdreport.com/europa-wil-onze-verkiezingen-gaan-organiseren/

  Toegevoegd:
  https://jdreport.com/kabinet-kan-kritische-rapportenmisstanden-vanaf-1-januari-geheimhouden/

  Liked by 1 persoon

 3. Mijn kristallen bol laat mij het volgende zien.
  Ik zie een kalender, het is 2022. Iedereen heeft jeuk aan zijn oren. Ze hebben er een chip in gedaan!
  Het stemmen gaat nu heel eenvoudig. Je loopt naar een console langs de straat en denkt heel hard aan de partij van je voorkeur. Dat wordt dan geregistreerd. Net zoals die knoppen waar je op drukt bij een fietsers- of voetgangersoversteekplaats, heeft het geen enkel effect. De verkiezingsuitslagen zijn van te voren al in die consoles geprogrammeerd door een commissie van wijzen na diepgaand bevolkingsonderzoek.

  Hardstikke democratisch, toch? En helemaal niet fraudegevoelig. En snel de gewenste uitslag!

  Edjan de helderziende waarzegger.

  Like

 4. Je maakt het spannend Edjan, waarom niet voor een uitweg kiezen?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: