Nieuw

‘Frauderen voor de jihad’ met CO2 emissierechten

Aanwijzingen voor financiering terrorisme

Nederlandse bedrijven maakten deel uit van fraudenetwerken die waarschijnlijk terroristische organisaties hebben gefinancierd. Dat blijkt uit onderzoek van het televisieprogramma ZEMBLA. Het gaat om de grootste btw-fraude die ooit heeft plaatsgevonden. De netwerken maakten miljarden euro’s buit door te handelen in CO2-certificaten en de btw niet af te dragen. Het Duitse Openbaar Ministerie bevestigt tegenover ZEMBLA dat er “talrijke aanwijzingen zijn voor de financiering van terrorisme”. Het Italiaanse OM laat weten dat documenten van de fraudeurs zijn gevonden in ‘de grot van Bin Laden’. Richard Ainsworth, hoogleraar belastingrecht aan de Universiteit van Boston stelt vast: “We weten zeker dat terroristen hierbij betrokken zijn.” Staatssecretaris Wiebes van Financiën: “Dat is beangstigend.”

Zembla >>

Met dank aan de milieujihadi’s van de Groene Khmer.

Zembla terugkijken kan hier.

Doe mee met 8.101 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6154 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on ‘Frauderen voor de jihad’ met CO2 emissierechten

  1. Tijl Uylenspiegel // oktober 25, 2016 om 00:44 //

    Oeps, ik had net een stukje zitten schrijven over hetzelfde onderwerp en dezelfde uitzending…. Sorry!

    Like

  2. No worries, dat van jou is een eigen stuk, dit is slechts een luie copy-paste 😉

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: