Nieuw

Denkt de ‘goede doelen Maffia’ wellicht dat wij compleet achterlijk geworden zijn?

Ondanks het feit dat ik elk ‘goed doel’ met argusogen bekijk en zelf ook wel weet dat er mede met mijn geld riante huizen en fantastische vakanties van directieleden worden meegefinancierd zijn er toch altijd een aantal goede doelen waar ik toch aan blijf geven om de dood eenvoudige reden dat er met mijn bijdrage toch mensen geholpen kunnen worden en er middels mijn bijdrage oplossingen tegen ziektes kunnen worden gezocht.

Kika staat boven aan onze lijst en de Clini Clowns of het Ronald McDonald Kinderfonds worden ook nooit overgeslagen. De Hartstichting en het Kankerfonds laten al wat meer aan de strijkstok hangen maar ook deze worden niet overgeslagen in ‘huize Bolo’ en hier spelen persoonlijke motieven een belangrijke rol in. Middels een voetbalclinic voor voetballende meisjes opgezet door V.V.V uit Venlo met medewerking van speelsters van het Nederlands dames elftal kwamen wij een aantal jaren gelden in contact met het enige project in derde wereld landen dat op steun van ons kan rekenen. En dit in de wetenschap en met de angst dat er hierbij wel heel veel geld niet op de juiste plaats aankomt steunen wij  ‘Because I am a Girl’. Deze zeggen te willen zorgen voor de rechten van meisjes in landen waar meisjes nog als gebruiksvoorwerp gezien worden, iets dat ik dan wel weer een warm hart toedraag  Overigens gaat dit nog net zonder dat me ‘goede doelen alarm’ gaat knallen, flikkeren en toeteren.

Echter al deze goede doelen help ik vrijwillig of in elk geval wanneer je de dreigementen van de rest van ‘huize Bolo’ even buiten beschouwing houdt dan doneer ik min of meer vrijwillig, maar dat is weer een andere zaak, daar kunnen deze goede doelen niets aan doen of veranderen.

Probleem is nu dat een viertal andere goede doelen die zeggen veel voor kinderen te doen de krachten hebben gebundeld en dus voor de donateurs gaan bepalen waar het geld heen gaat! Het gaat in deze om  Edukans, Het Vergeten Kind, het Liliane Fonds en Unicef Nederland. Deze hebben samen ‘één voor Kinderen’ opgezet zodat (en daar komt het) wij niet meer zelf hoeven te kiezen of we geld willen geven aan een gehandicapt Nederlands kind of aan een vluchteling uit een derde wereld land! Dat gehandicapt kind kan van mij alles krijgen echter krijgt deze nu dus gewoon niets meer aangezien ik er niet vrolijk van wordt dan ze voor mij beslissen of dit kind in Nederland met mijn geld geholpen wordt of dat mijn geld in een buitenlands jihadisten moeras gaat verdwijnen zonder dat ik hier zelf enige inspraak in heb. Wanneer er een actie is waar ik toevallig bij uitkom dan zou ik best wel geld willen geven aan ‘Het Vergeten Kind’ aangezien ik ook weet dat er veel kinderen in Nederland hulp nodig hebben echter kan dit geld nu dus ook gebruikt worden voor een bodemloze put als ‘Edukans’ dat via veel omwegen geld verspild om kinderen in ontwikkelingslanden onderwijs te geven. Best een goed streven, maar wel eentje dat niet werkt en waar ik in Nederland niets van merk. Of me geld gaat dan naar Unicef : Echt niet!

Hoe gaat dit nu verder?

Gaat het zo ver dat ik met mijn tientje voor KiKa straks een bombardement op Tel Aviv sponsor aangezien op dat moment Unesco, het rode kruis of Unicef geld nodig had om ‘arme zielige palestijnen’ te helpen en dit geld rechtstreeks in de zakken van hamas verdwijnt om wapens te kopen om laffe aanslagen op Israël te plegen?

Denkt de ‘goede doelen Maffia’ wellicht dat wij compleet achterlijk geworden zijn?

Begrijpen ze niet dat mensen al steeds kritischer geworden zijn en het internet de luxe woningen, het verkwiste geld, het aangeschafte oorlogsgeschut en de hulp aan islamitische fascisten steeds beter bekend maakt en dat diverse blogs en websites niet meewerken aan het verbloemen van de ellende wereldwijd aangericht middels ‘goede doelen geld’ iets dat enkel de mainstream media nog met de mantel der liefde wensen te bedekken.

We hebben politici die denken over onze organen te mogen beslissen, we hebben de regering die kwistig met ons belastinggeld rond strooit om op die manier de islam te steunen en nu denkt men dat het moet kunnen dat geld dat mensen vrijwillig schenken aan goede doelen op een hoop wordt geflikkerd aangezien ze zelf wensen te bepalen aan welk goed doel ik mijn geld heb gegeven!

Ja ik steun kinderen in Nederland die ziek zijn en Nee ik steun geen islamitische fascisten die als levensdoel hebben om juist onze kinderen uit te roeien.

Wanneer dit niet bevalt dan kunnen alle goede doelen namens mij compleet naar de klote lopen en komt er hiervandaan geen cent meer voor niemand niet.

met groet Bolo

 

 

Doe mee met 8.266 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2098 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

5 Comments on Denkt de ‘goede doelen Maffia’ wellicht dat wij compleet achterlijk geworden zijn?

 1. Gelijk heb je Bolo. En precies door dit soort streken / fusies brengt men ‘zichzelf’ om zeep en is men straks in staat om via statistieken aan te kunnen tonen dat ‘de (vnl witte) kapitalisten’ steeds egoïstischer worden aangezien men in slechts geringe mate wil geven aan ‘goede doelen’. Ergens ligt de overlap met ‘ons stemgedrag’; steeds minder stemgerechtigden willen nog gaan stemmen omdat de partijen fuseren en er niets van de programmabeloften wordt waargemaakt. Gekke ontwikkelingen … ??? Niet echt.

  Like

 2. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Die zijn een onderdeel van het elite-verrijkings geheel!

  Like

 3. zodra er een derde wereld land aan te pas komt krijgen ze van mij geen ene rooie rot cent.

  Like

 4. De pvda en gl willen fuseren, wat een stunt, of is het weer zo’n linkse subsidietruc.

  Like

 5. Republikein // oktober 25, 2016 om 22:27 //

  Je bent er ingetuind.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: