Nieuw

Close Clinton ally gave $467,500 to wife of FBI Deputy Director Andrew McCabe who was investigating Clinton

The political organization of Virginia Gov. Terry McAuliffe, an influential Democrat with longstanding ties to Bill and Hillary Clinton, gave nearly $500,000 to the election campaign of the wife of an official at the Federal Bureau of Investigation who later helped oversee the investigation into Mrs. Clinton’s email use.

Campaign finance records show Mr. McAuliffe’s political-action committee donated $467,500 to the 2015 state Senate campaign of Dr. Jill McCabe, who is married to Andrew McCabe, now the deputy director of the FBI.

Wall Street Journal >>

Doe mee met 8.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6483 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Close Clinton ally gave $467,500 to wife of FBI Deputy Director Andrew McCabe who was investigating Clinton

 1. Hier mijn email zojuist (24 okt 2016) aan:

  Beste leden van de commissie voor veiligheid en justitie

  Europarlementarier PVVer Prof. Hans Jansen overleed aan een hartinfarct op, 5 mei 2015 twee dagen na de terreur aanslag in Garland Texas op uw collega Geert Wilders welke prof. Jansen rond het moment op dezelfde dag van de aanslag kreeg. Dus net als de moord op Theo van Gogh die plaatsvond op dezelfde dag (2 november 2004) dat George W Bush in zijn tweede termijn werd herkozen.

  Met referte aan de brief van de minister aan Geert Wilders heeft de directeur van de FBI James Comey zonder enige twijfel nog voordat de aanslag werd gepleegd overleg gehad met Hussein Obama over de dreiging tegen meneer Wilders en zijn vrienden Bosch Fawstin, Pamela Geller, Robert Spencer eva.

  Comey ligt zelf onder toenemende kritiek vanwege het gesprek van Bill Clinton en zijn gesprek met Loretta Lynch om Comey geen vervolging naar Hillary Clinton’s emails te laten doen.

  Zonder enige twijfel heeft Obama – die op 24 maart 2014 een bezoek bracht aan Nederland tijdens de Nuclear Security Summitt in Den Haag – voordat de aanslag op Geert Wilders plaatsvond contact gehad met Rutte om de complicaties voor Rutte mee te delen als de aanslag niet verhinderd kon worden en wellicht een waarschuwing zou zijn voor de heer Wilders zijn toon wat te matigen.

  Roep de minister op aan het verzoek van de heer Wilders tot opheldering gevolg te geven

  Here my email just now (24 Oct 2016) to:

  Dear members of the Dutch committee for security and justice
  Member of the European Parliament for the Dutch Freedom Party of mr Geert Wilders – Prof. Hans Jansen died of a heart attack on May 5, 2015 two days after the terrorist attack in Garland Texas on your colleague Geert Wilders which heart attack occured around the time on the same day of the Curtis Culwell Center attack in Garland Texas. So just like the murder of Dutch filmmaker Theo van Gogh, which murder took place on the same day (November 2, 2004) when George W Bush was re-elected in his second term.

  With reference to the letter from the Dutch Minister Ard van der Steur to Geert Wilders, it is clear without any doubt that the FBI Director James Comey consulted Hussein Obama even before the attack in Garland took place about the threat against Mr. Wilders and his friends Bosch Fawstin, Pamela Geller, Robert Spencer and many others.

  Comey himself is under growing criticism concerning the secret meeting in a privat airplane on the tarmac by Bill Clinton with Loretta Lynch to order Comey not to prosecute Hillary Clinton in her email affairs.

  Without a doubt, Obama – who visited the Netherlands on March 24, 2014 during the Nuclear Security Summitt in the Hague – had a contact with Dutch prime minister Mark Rutte before the attack on Geert Wilders in Garland Texas took place to notify Rutte on the complications for Rutte if the attack could not be prevented or in any case would serve as a warning to Mr Wilders to lower his tone of voice.

  Call the Dutch Minister to respond on the request of Mr Wilders to clarify all the above.
  yours sincerely

  Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: