Nieuw

Onderzoek alarm: Zweedse vrouwen verliezen steeds meer hun geloof in een multiculturele samenleving

Nu politici en journalisten niet langer de overvloed van problemen die direct gekoppeld zijn aan de massa immigratie onder de mat kunnen vegen, in combinatie met de record hoge instroom van verleden jaar en de verwoestende gevolgen die dit meebrengt, lijkt het erop dat de houding van het Zweedse volk tegenover het multiculturalisme zich enigszins normaliseert.

Zweden was altijd al een extreme uitzondering. Hier heeft de propaganda voor de voortreffelijkheid van het multiculturalisme uitzonderlijk goed werk verricht. De stigmatisering van dissidenten en het voortdurende verduisteren en vervalsen van het nieuws door de media heeft ook zijn steentje bijgedragen. Maar uiteindelijk is het onmogelijk om de waarheid te verbergen – vooral omdat de alternatieve media de bevolking met ongefilterde informatie voorziet.

De laatste diversiteit-barometer werd in 2014 verricht, en nu er is een nieuwe meting gepubliceerd. Twee jaar geleden antwoordde 74 procent van de respondenten dat men positief was over de zogenaamde diversiteit in de samenleving. Dit jaar is het aandeel gedaald naar 64 procent – het laagste niveau sinds de enquête begon in 2005.

Het rapport vermeldt ook dat de Zweden zeer positief zijn over immigratie uit overige Scandinavische landen, maar het verzet tegen immigratie uit Afrika en het Midden-Oosten neemt echter massaal toe.

Negen van de tien zijn van mening dat immigranten de plicht hebben zich aan te passen aan de Zweedse gewoonten en tradities, en meer dan de helft denkt dat de immigratie de Zweedse waarden en normen bedreigt. In het bijzonder worden allochtone mannen als een bedreiging voor Zweden gezien.

“Vooral onder vrouwen”

Professor sociologie Fereshteh Ahmadi en docent Irving Palm, die verantwoordelijk zijn voor het rapport, constateren dat het “vooral vrouwen en mensen in de middelbare leeftijd zijn die hun mening te opzichte van het multiculturalisme negatief hebben bijgesteld”. De grootste daling in de statistiek blijkt onder vrouwen te zijn, die voorheen meer voorstander van diversiteit waren dan mannen.

Niet in het minst zijn de Zweedse vrouwen zeer vijandig tegenover immigranten die misdaden plegen. “Vrouwen hebben een hardere instelling over dit onderwerp dan mannen “, schrijven de twee onderzoekers in hun rapport.

Op de stelling: “Alle immigranten die misdaden plegen in Zweden moeten worden gedwongen om het land te verlaten”, antwoordt 64 procent van alle respondenten ja en slechts 22 procent nee.

– Dit zijn donkere cijfers. In Zweden zijn de rechten en plichten van de mensen altijd belangrijk pijlers geweest om de gemeenschap te ondersteunen. Deze cijfers tonen een verandering in onze waarden. Het handelt zich niet alleen om xenofobie maar ook het gevaar dat dit zich gaat verspreiden”, zegt Fereshteh Ahmadi tegen Svenska Dagbladet .

Slechts vijf procent is van mening dat de Arabieren en Afrikanen “identiek of zeer vergelijkbaar zijn” met Zweden, en negen van de tien wil niet dit soort immigranten als buren. Velen verklaren dat ze gaan verhuizen als er teveel immigranten uit het Midden-Oosten of Afrikanen in hun buurt komen wonen.

 

Bron:

http://www.friatider.se/forskarlarm-sveriges-kvinnor-pa-vag-tappa-tron-pa-mangkulturen

Doe mee met 8.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4121 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

24 Comments on Onderzoek alarm: Zweedse vrouwen verliezen steeds meer hun geloof in een multiculturele samenleving

 1. Like

 2. Citaat: “… Twee jaar geleden antwoordde 74 procent van de respondenten dat men positief was over de zogenaamde diversiteit in de samenleving. Dit jaar is het aandeel gedaald naar 64 procent …”

  Nou Zweden, als dat zo doorgaat, 10% daling per 2 jaar, dan is het over 3 jaar onder de 50%.
  Dan nog minimaal 1 tot 5 jaar wachten voordat dat in de politiek terecht komt, betekent: nog 4 tot 8 jaar!

  Ik hoop dat de mohammedanen zich tot die tijd een beetje willen gedragen.

  PS wél mooie dames in Zweden.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // oktober 24, 2016 om 00:46 //

  Nou het werd onderhand ook weleens tijd dat de Zweden ontwaken, het is al kwart over twaalf en het is nog maar de vraag of het tij nog valt te keren.

  Like

 4. En die kale grotman achterin op de rij, met die tevreden blik, ben ik. Als je goed kijkt zie je dat ik mijn handen op de Zweedse billetjes houd.

  Liked by 1 persoon

 5. Morgen weer hoofdpijn van gisteren.

  Like

 6. Had ik al verteld dat die kleine jongen van mij het voetpad van zijn vader volgt en vreselijk populair is onder de dames? Gisteravond stonden er weer twee Zweedse kleine meisjes voor de deur met het verzoek dat Sebastian met hun buiten wou meespelen. En wat denk je? Hij heeft er geen zin in. Het liefst had ik hem naar buiten geschopt. Maak je vader trots. Doe is wat aan je seksuele ontwikkeling, in plaats van de hele dag achter je computer te hangen. Vroeger was alles beter. Op veertienjarige leeftijd had ik al meer kutjes geroken dan de complete IPad generatie van nu. Zonder internetverbinding.

  Liked by 1 persoon

 7. Groot gelijk dat die niet naar buiten wil in dat poolklimaat. Een echte vader had die twee meisjes doorgestuurd naar zijn behaaglijk warme kamer, een flesje wodka neergezet voor de verkleumde jeugd en een joint voor ze gedraaid.

  Liked by 3 people

 8. Sinds die een pythonslang als huisdier heeft genomen durft geen spleet meer zijn kamer te betreden. Levende losse lullen maken vrouwen bang

  Like

 9. Dan hang jij die python toch even om je nek voor de duur van het vrouwelijk bezoek. Wees eens een beetje behulpzaam, misschien dat die dan ook wat meer naar jou gaat luisteren in plaats van op aandrang van zijn moeder zijn haar roze te verfen.

  Like

 10. Ach Fub, je mag pas meepraten als je er eentje van jezelf heb. Ik probeer alles om hem te beschermen. Dat jochie is de enige reden dat ik nog hier ben. Ik doe het niet meer voor mezelf.

  Liked by 1 persoon

 11. Donald Duck // oktober 24, 2016 om 02:40 //

  Swedes are getting what they deserve. Send the girls to my farm. I will keep them safe.

  Like

 12. This is for the ones who stood their ground
  For Tommy and Gina who never backed down
  Tomorrow’s getting harder make no mistake
  Luck ain’t even lucky
  Got to make your own breaks

  Like

 13. Over half vijf en nog steeds niet dood.

  Like

 14. @Donald Ruk, ik heb je altijd al een egoïstische tering eend gevonden.

  Like

 15. Donald Duck // oktober 24, 2016 om 10:49 //

  Hallo Bert, het is maandag. Moet je niet voor de vluchtelingen gaan werken? De Zweedse vrouwen voor mij. De moslims voor jou.

  Like

 16. Zie ook een eerder artikel geplaatst door ‘ons’ Rommel:

  ‘De Zweedse regering trekt nu aan de immigratie noodrem om in een wanhopige poging te proberen de asielchaos te stoppen wat tijdens hen eerste jaar aan de de macht met rood-groen wanbeleid is ontstaan, om nog erger te voorkomen.

  – Het doel is om een adempauze voor het Zweedse vluchtelingenbeleid te creëren, zegt staatsminister Stefan Löfven (Socialisten).

  Leeftijdonderzoek voor alleenstaande minderjarige asielzoekers (ama’s), tijdelijke verblijfsvergunningen, minder verblijfsvergunningen voor “overige asielzoekers”, en verhoogde eisen voor gezinshereniging. Dit zijn enkele van de voorstellen die de regering presenteerde op een persconferentie vandaag. Het uiteindelijke doel is dat Zweden de zwaarste asielregels van Europa krijgt om vluchtelingen aan te sporen hun heil in andere landen te zoeken.’

  https://fenixx.org/2015/11/25/lang-gewacht-stil-gezwegen-nooit-gedacht-toch-gekregen/

  Like

 17. Mooie meisies daar (maar dat wist ik al als ouwe kustvaard machinist )Een beetje”heavy on feul”, en dan zeer meegaande zogezeit……en daar zijn die schandknapen uit het oosten ook achter .Nu worden er enige dus een beetje moe van dat bil en tiet geknijp;;;;word teid verdomme!

  Like

 18. @Greengo // oktober 24, 2016 om 13:16 //
  Ik ben toch bang dat je het niet helemaal goed ziet. De Zweedse overheid last inderdaad een adempauze in. Er zal in Zweden ook wel een protestpartij zijn opgestaan die aan het groeien is als kool. Dat kan niet, dat mag niet. Die moeten ze de wind uit de zeilen halen. Dus lassen ze even een adempauze in. Ze spreken wat strenge woorden. Daar huren ze speciaal iemand voor in.
  Na een half jaar, als die protestpartij weer voldoende gekrompen is, staat de immigratie weer op de rails. Ze beginnen met de helft. En een heel stel bij nacht en ontij en uit het zicht. En als het allemaal weer een beetje gewend is, gaat de kraan weer vol open. Ze zijn ervoor betaald. Ze moeten “leveren”.

  Ik zie dit allemaal in mijn kristallen bol (dus je kunt het allemaal onzin vinden)
  Edjan, de helderziende waarzegger.

  Like

 19. @Donald Ruk, zie je nou wel, egoïst.

  Like

 20. @Edjan, de helderziende waarzegger, ik denk dat je het goed zuiver hebt gezien in die glazen bol. Leuke avatar ook. 😉

  Like

 21. Dank je Greengo. Ik denk dat ik eindelijk mijn roeping gevonden heb. En die kristallen bol was op Marktplaats niet eens zo duur!

  Like

 22. @rommel

  Je wilde toch ook een vogelspin in huis nemen? Pas je wel een beetje op met die python dan?
  \

  Naamloos.png

  Like

 23. Citaat https://fenixx.org/2015/11/25/lang-gewacht-stil-gezwegen-nooit-gedacht-toch-gekregen/
  ‘ De Zweedse wetgeving wordt aangepast aan het minimumniveau van de EU-regelgeving(?!), met het uitdrukkelijke doel(!) dat mensen de voorkeur geven in een ander EU-land dan Zweden asiel te zoeken, verklaart Löfven tijdens de persconferentie, en vervolgt:

  – Het is de bedoeling de Zweedse wetgeving tijdelijk aan te passen aan de minimale eisen(!) van de internationale verdragen en EU-wetgeving. De nieuwe wetgeving zal gelden voor alle asielbesluiten die in de periode worden genomen als de wet geldig is, het is een tijdelijke wetgeving met een geldigheid van drie jaar.’

  Gevolgd door de bizarre uitspraken van Zweedse rechters wanneer er mohammedanen van ranzige allure betrokken zijn.

  Plus https://fenixx.org/2016/10/22/un-official-deporting-extremist-migrants-contravenes-refugee-convention/

  Plus
  “It is deeply troubling that the court already before the criminal trial has even begun, so obviously compromises its own impartiality and objectivity. Are other European courts also quietly submitting to jihadist values of curtailing free speech and “inconvenient” political views?

  If you are a politician and concerned about the future welfare of your country, you should be able to discuss the pertinent issues of the day, including problems with immigrants and other population groups.

  Article 10 of the European Convention on Human Rights states that: “Everyone has the right to freedom of expression. This right shall include freedom to hold opinions and to receive and impart information and ideas without interference by public authority and regardless of frontiers…”

  In its case law, the Court has stated that Article 10 “…protects not only the information or ideas that are regarded as inoffensive but also those that offend, shock or disturb; such are the demands of that pluralism, tolerance and broad-mindedness without which there is no democratic society. Opinions expressed in strong or exaggerated language are also protected”.

  https://www.gatestoneinstitute.org/9171/geert-wilders-justice

  Power Geert!,
  maakt dat er nog geen enkele reden bestaat ter geruststelling.

  Liked by 1 persoon

 24. Het geloof is het ergste wat de mens heeft uitgevonden. Daardoor zijn oorlogen gevoerd. Machtsvertoon door mannen vooral t.o vrouwen in opdracht van een zg god.

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Onderzoeksalarm: Zweedse vrouwen verliezen steeds meer hun geloof in een multiculturele samenleving | E.J. Bron
 2. Noorse staatswetenschapper: Veel meer moorden in Zweden dan in Noorwegen als gevolg van de immigratie – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: