Nieuw

‘Expert’: Give Syrians Their Own City in Germany To Prevent Radicalisation

A left wing expert on Salafism has suggested that Germany has no real culture and that Syrians should be allowed their own city rather than be forced to integrate into German society.

Expert on Salafism and Green party member Kurt Edler is proposing a radical idea on how the German government should handle the integration of Syrians and other migrants into German society.

Mr. Edler contends that Germany has no real culture to speak of and that the migrants shouldn’t have to integrate and instead he claims they should be afforded their own city in an area like Vorpommern reports, Die Welt. 

Breitbart >>

Doe mee met 8.259 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6834 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

9 Comments on ‘Expert’: Give Syrians Their Own City in Germany To Prevent Radicalisation

 1. belachelijk voorstel…Syriërs horen in Syrië en niet in Europa

  Like

 2. Wat een goed idee! Maar ik heb een nog beter idee. Geef mohammedanen een eigen land in Europa!!
  Begin maar met Zweden, daar merken ze het verschil niet eens. Dan, als dat te weinig is om de mohammedanen tot ontwikkeling van hun superieure cultuur te laten komen, misschien Duitsland erbij? Nederland, Frankrijk en Engeland??
  Tjee, ik heb echt inspiratie.

  Liked by 1 persoon

 3. Like

 4. Isoleren en elimineren; goed plan.

  Liked by 2 people

 5. Eigen stad en dan bombarderen, daar kan ik me wel in vinden.

  Like

 6. Ja, er zijn oplossingen. En als het niet meer gaat gewoon gas geven.

  Like

 7. Zeg, Herman. Probeer het bij één nick te houden wil je. Dat is wel zo duidelijk voor de andere reageerders wie wat zegt. Ik heb het je laatst ook al gevraagd, maar dat zul je gemist hebben.

  Like

 8. Hee, een deel klinkt bekend in de oren.
  Was het niet “onze” koningin die van mening is dat er geen Nederlandse cultuur bestaat?
  Vraag je je overigens af waarom een vrouw uit het zo cultuurrijke (vraag vooral haar vader maar) Argentinië in een cultuurloos land als Nederland wil wonen.
  Enfin, deze linkse bolleboos heeft even vergeten te vermelden dat er na het bouwen van een stad voor de Syriërs (of wordt er gewoon een bestaande stad overgedragen?), ook steden nodig zijn voor Afghanen, Pakistanen, Bangladeshianen, Iraniërs, Irakezen, Libanezen, Turken, Jemenieten, Egyptenaren, Tunesiërs, Lybiërs, Marokkanen en Algerijnen en dan niet te vergeten Malinezen, Nigerianen, Eritreërs, Sudanezen en ga zo maar door.
  Wellicht is het beter om gewoon een heel Bundesland maar over te dragen, of, aangezien er nogal veel staan te springen in Noord-Afrika om ook deze kant op te komen, beter twee of drie Bundeslanden. Gewoon de gehele mannelijk bevolking eruit, de vrouwelijke bevolking van 2 jaar tot zo ongeveer 30 jaar daar achterlaten (vooral de blonde vrouwen) zodat al die arme vluchtelingen hun trauma’s en stress kunnen wegneuken.
  Ik begin nu toch zo langzamerhand aan mijn eigen menslievendheid te twijfelen omdat ik zelf niet op dit briljante idee ben gekomen. Gelukkig was daar een linksmensch die me weer het goede pad wist te tonen. Wat zou de wereld een ellendig oord zijn zonder de linksmenschen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: