Nieuw

Woede dat de Keulse Nieuwjaars aanrandingen uit de misdaadstatistieken gehouden worden

De gebeurtenissen in Keulen op Nieuwjaarsnacht trokken internationaal de aandacht toen bendes migranten lukraak berovingen pleegden en groepsseksaanvallen lanceerden op een schaal voorheen ongezien in Europa, maar ze maakten geen impact op de politiestatistieken.

Van de 500 aanvallen die gedetailleerd bij de politie geregistreerd werden, komen er slechts 17 voor in de Politie Misdaad Statistieken (PKS) – de meest bekende en meest geciteerde politiestatistiek – en die genoteerd zijn, staan geboekt voor de maanden april en juni.

merkel2Parlementslid Ina Scharrenbach, CDU, viel het verschil op tussen de verslagen van de gebeurtenissen op Nieuwjaarsnacht en het gemis van enige indicatie dat ze ook voorkwamen in de officiële politie data en ze eiste te weten te komen wat er met de rest van de rapporten gebeurd was.

De minister van Binnenlandse Zaken van de deelstaat, Ralf Jäger, vertelde haar dat de verslagen van de misdaad pas genoteerd worden als ze naar voren gebracht worden door de openbaar aanklager en legde uit dat “dat niet altijd in dezelfde maand is als waarin de misdaad is gepleegd”.

Daar voegde de minister, SPD, aan toe dat zaken alleen aan de openbaar aanklager voorgelegd worden als ze voldoende ernstig zijn. “Het grote merendeel van de misdrijven op Nieuwjaarsnacht waren criminele vergrijpen zoals zakkenrollen en beledigingen van seksuele aard”, zei hij.

Scharrenberg, CDU woordvoerder in het parlementaire comité voor de gebeurtenissen op Nieuwjaarsnacht, zei: “Mijn adem stokt als ik hoor dat de overtredingen van die nacht blijkbaar niet ernstig genoeg waren om geregistreerd te worden”.

immigratie5Terwijl de massale seksaanvallen onder tafel geveegd worden in Noordrijn-Westfalen , hebben de autoriteiten in Brandenburg vorige maand een nieuwe methode aangekondigd die er voor moet zorgen dat er zoveel mogelijk “extreem-rechtse misdaden” opgeslagen worden in de politiestatistieken.

De minister-president van Brandenburg Dietmar Woidke zei dat de instroom van migranten vorig jaar een grote toename van dergelijke misdaden met zich meebracht. Hij sprak met rbb24 hoe de staat veranderingen heeft doorgevoerd in het systeem dat dit bijhoudt, zodat het weergegeven zal worden in de data.

De SPD politicus legde uit: “De politie zal elke aanval tellen, waarin er geen bewijs is dat de dader geen extreem-rechtse motivatie had, [als een extreem-rechtse haatmisdaad] in de statistieken.

Een politierapport van de Duitse federale politie (BKA) onthulde in juli dat op Nieuwjaarsnacht in Keulen, Stuttgart, en andere steden meer dan 1200 vrouwen seksueel zijn lastiggevallen.

Bron: http://www.breitbart.com/london/2016/10/22/cologne-attacks-wiped-record/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

6 Comments on Woede dat de Keulse Nieuwjaars aanrandingen uit de misdaadstatistieken gehouden worden

 1. Dat gebeurt in Nederland ook,misdaden verdwijnen veelal in de prullenbak,maar als je als vrouw dakloos wordt,hoor je te worden uitgeschreven,maar dat gebeurt vaak ook niet,omdat het een slechte indruk van een land weergeeft,zeker geweld en verkrachting wordt onder het tapijt geveegd,ook hier.

  Like

 2. Duchesne // oktober 22, 2016 om 20:04 //

  Hoe meer misdrijven niet worden opgelost of concreet worden behandeld, hoe vaker een slachtoffer geen aangifte meer zal doen. Als iemand zegt dat op basis van de statistieken er in Nederland minder misdrijven worden gepleegd, dan spreekt die persoon de waarheid. Als men echter in de statistieken meeneemt dat het aantal aangiften daalt door de manier waarop de politie deze verwerkt/ negeerd en men hanteerd de normen van 10 jaar geleden dan zal er een stijging te zien zijn. Als we rekening houden met het aantal zware misdrijven en we zouden de daders van misdrijven ethnisch benoemen dan was er veel duidelijk, onder andere dat inburgering op crimineel vlak het enige succes verhaal is van de allochtoon.

  Het verzwijgen van misdrijven en het niet ethnisch benoemen van de daders is vooral politiek ingegeven. Liever ieder jaar 50% van de vrouwenlijke bevolking als slahctoffer van aanranding en verkrachting dan een zeter winst voor de PVV. Hetzelfde geld voor Duitsland. Er is geen poltiek om de burger te beschermen en de veiligheid te waarborgen, er is slechts het behoud van macht en positie en als het moest over de rug van alle kleuters van autochtone afkomst dan zouden de politici het nog laten gebeuren. De bevolking is gewoon vee, niks meer.

  Liked by 2 people

 3. wapens aanschaffen, alles wat je nog kan doen.

  Like

 4. Iedereen weet wel beter.
  Bescherm uzelf tegen de komende chaos.

  Like

 5. Het is toch algemeen bekend dat de linkse politiecommissarissen, er alles aan doen om aangiftes zo moeilijk mogelijk te maken.
  In het wallengebied is er niet eens een politiebureau, zogenaamd allemaal wegbezuinigd, dan moet je naar de NZ voorburgwal en daar maken ze je het ook niet makkelijk.
  Daar staan zoveel toeristen, die zijn beroofd, gerold of anderszins..
  Ja, en dan kom je met een uitgestreken poffertjesporem op de TV blij verkondigen, dat de misdaadcijfers weer zijn gedaald.

  Like

 6. Justitie en politie zijn kennelijk alleen geïnteresseerd als ze voorgedrukte aangifteformulieren kunnen verstrekken.
  Als je dan tot wel 5.000 aangiftes voor een en dezelfde “criminele” handeling komt, dan is de rest ook veel minder belangrijk.

  Like

3 Trackbacks / Pingbacks

 1. Ophef in Duitsland: ‘minderjarige’ vluchteling die meisje verkrachtte en wurgde, blijkt 33 jaar oud te zijn
 2. Moslimbendes vertellen Duitse politie dat ze kansloos zijn – ‘wij zijn met meer’
 3. Oorlog: Turkse veroveraars schieten Duits meisje (12) neer

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s