Nieuw

Wenen: ‘Hij wist niet dat het jongetje niet verkracht wilde worden’. Rechtbank spreekt Iraakse kinderverkrachter vrij

Een Iraakse asielparasiet die bekend heeft een 10-jarig jongetje verkracht te hebben in een zwembad, beriep zich er op dat het een seksueel noodgeval betrof, en zijn veroordeling werd verworpen.

In een werkelijk schokkende draai heeft het hooggerechtshof besloten dat de Iraakse man zich misschien niet realiseerde dat het jongetje liever niet verkracht wilde worden door de barbaar.

immigratiejihad.jpg

Amir A., 20, bezocht afgelopen december het Theresienbad zwembad in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen als onderdeel van een uitje om de integratie te bevorderen.

Toen het jongetje naar de douches ging, volgde Amir A. hem en duwde hem in een toilethok, waar hij hem gewelddadig verkrachtte.

Na afloop van de seksaanval ging de verkrachter doodgemoedereerd terug naar het zwembad en was zijn duikkunsten aan het oefenen vanaf de duikplank toen de politie arriveerde, nadat het jongetje alarm had geslagen bij de badmeester.

Het kind had ernstige anale verwondingen en moest behandeld worden in het kinderziekenhuis en heeft nog steeds last van ernstige post-traumatische stress verschijnselen.

In het politieverhoor bekende Amir A. de seksmisdaad en vertelde de ondervragers, “dat het een seksueel noodgeval geweest was, zijn vrouw was in Irak achtergebleven (voor zijn vrouw was het er wel veilig genoeg, Fub) en hij had al vier maanden geen seks gehad”.

naamloos

Een rechtbank vond Amir schuldig aan een ernstige seksuele aanval en verkrachting van een minderjarige en veroordeelde hem tot zes jaar cel.

In een bizarre draai verwierp het hooggerechtshof gisteren echter het vonnis en accepteerde het pleidooi van de advocaat van de verkrachter, dat het oorspronkelijke gerechtshof zich er niet voldoende van verzekerd had of de verkrachter wel besefte dat het jongetje niet verkracht wilde worden.

Volgens de president van het hooggerechtshof Thomas Philipp was de veroordeling voor wat betreft de aanranding “waterdicht”, maar was er niet genoeg bewijs voor de tweede aanklacht van verkrachting.

Het hof van beroep was van mening dat bij de oorspronkelijke veroordeling rekening gehouden had moeten worden met dat de dader dacht dat het slachtoffertje ingestemd had met de verkrachting, of dat hij van plan geweest was het jongetje tegen zijn zin te verkrachten.

immigratie1

Het vonnis werd daarom nietig verklaard, al blijft Amir waarschijnlijk wel in de cel tot de verkrachtingszaak volgend jaar weer voorkomt bij het regionale hof.

Het hof had eerder de familie van het kind €4,700 schadevergoeding toegekend, nadat de aanklagers beschreven hadden dat het jongetje ernstige fysieke verwondingen opgelopen had en aan ernstige depressie leed.

De moeder van het kind, die naar Oostenrijk gekomen was als Servische vluchtelinge tijdens de burgeroorlog zei dat haar “bloed kookte” toen ze Amir het incident hoorde omschrijven als een seksueel noodgeval, en ze voegde er aan toe dat ze er spijt van had dat ze haar vijf kinderen geleerd had vluchtelingen met dezelfde gastvrijheid tegemoet te treden zoals zij ook ontvangen had toen zij in Oostenrijk aankwam als vluchtelinge.

De zaak veroorzaakte woede in zowel Oostenrijk als Europa vorig jaar en zorgde voor een omslag in het welkomstdenken voor immigranten en als gevolg er van nam de steun toe voor anti-immigratie groepen.

Bron: http://www.express.co.uk/news/world/723868/Migrant-jailed-Austria-attack-boy-10-sexual-emergency-has-conviction-OVERTURNED

 

Doe mee met 8.221 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6489 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

12 Comments on Wenen: ‘Hij wist niet dat het jongetje niet verkracht wilde worden’. Rechtbank spreekt Iraakse kinderverkrachter vrij

 1. Weer een bewijs dat ook rechters en rechtbanken in Europa volkomen gek geworden zijn. Hoe kun je zo’n uitspraak doen? Het is om onpasselijk van te worden.
  De EU leiding zal en moet Europa en de Europeanen kapot krijgen. Het lukt ze aardig. Volgelingen in machtige posities genoeg.

  Liked by 1 persoon

 2. We zijn in oorlog. We zijn in oorlog met mohammedaanse volgelingen; in oorlog met ‘onze’ regering(en); in oorlog met hen die minstens een van eerstgenoemden ondersteunen in eer en/of actie. We zijn in oorlog met gehersenspoelden; gewetenlozen en alle kleuren stront op rood fluweel. Oorlog is gruwelijk en daardoor zijn velen van ons ook in oorlog met onszelf. Maar hoe dan ook komt de gruwel dichterbij en hoe dichterbij het komt hoe groter het blijkt te zijn; de stank is zoals we al weten onoverkomelijk weerzinwekkend en dodelijk. Dit heeft niets meer te maken met humaniteit. Verkrampte ‘hersenfuncties’ in spagaat; kiezend/vluchtend de weg van de ‘minste weerstand’. Ziek. Besmettelijk. Terminaal.

  Liked by 2 people

 3. Europa zit vol met collaborateurs.

  Like

 4. Hebben ze hier al vaker meegemaakt.

  Like

 5. gewoon die vent straffen zoals ze het in zijn eigen land zouden doen, stenigen en vierendelen, daarna de fik erin, en die maffe rechters gun ik hetzelfde !!!

  Like

 6. Het is een feit, we zijn sneller dan de msm:

  Begreep Irakese verkrachter wel dat jongetje (10) ‘nee’ zei? Proces moet worden overgedaan
  http://www.hln.be/hln/nl/34662/Buitenland/article/detail/2935324/2016/10/22/Begreep-Irakese-verkrachter-wel-dat-jongetje-10-nee-zei-Proces-moet-worden-overgedaan.dhtml?utm_medium=twitter&utm_content=volghetnieuwsvanvandaaguitbelgi%C3%ABenhetbuitenlandopdevoetophlnbe&utm_source=dlvr.it

  Ik vraag me wel eens af hoe ze aan dat soort stukken komen. Vertalen ze het ook gewoon, lezen ze Engelse kranten om nieuws te ‘vinden’ en het dan als eigen nieuws te brengen ?

  Oh, het staat er bij slimpie:
  22/10/16 – 20u42 Bron: thelocal.at

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // oktober 23, 2016 om 00:13 //

  Het lijkt wel alsof er steeds vaker dit soort absurde uitspraken van gerechtshoven zijn, of het ook echt zo is dat weet ik eigenlijk niet, maar wat overblijft is dat we alle narigheid over onszelf afroepen op deze manier, kennelijk zijn we zo decadent geworden dat dit soort uitspraken geaccepteerd worden. Trias politica ? Me reet! Als er rechters zijn die denken dat dit ook maar iets met rechtspraak te maken heeft zouden ze door een hogere instantie per direct uit hun functie ontheven moeten worden. Zulke mensen leven in een andere dimensie, misschien dat ze ooit intelligent genoeg waren om hun rechtenstudie te voltooien maar daarna is er iets verschrikkelijk misgegaan met zo’n persoon of die personen. En dat is dermate ernstig dat een verblijf in een psychiatrische instelling nagenoeg onvermijdelijk is. Helaas, helaas, onze westerse wereld accepteert het, men moppert wat, men doet wat schamper maar haalt vervolgens de schouders op en denkt “het zal allemaal wel”. En het is die instelling die maakt dat we kapot gaan. Niet vandaag, niet morgen, maar op termijn is dit dodelijker voor een beschaving dat wat je ook maar kunt verzinnen.

  Liked by 1 persoon

 8. Shit. Net mijn buurman vermoord. Ik dacht dat hij het wel goed vond. Vond hij dat niet? Heb ik echt niet begrepen edelachtbaar stuk stront!

  Like

 9. N.E. Derlander // oktober 24, 2016 om 10:21 //

  Een rechter, die zulke overwegingen ten grondslag legt aan zijn oordeel, moet onmiddellijk opgenomen worden in een psychiatrische instelling. Het kan immers niet anders of hij is volkomen in de war.

  Like

 10. De oostenrijkers moeten de naam van die rechter van dat beroepshof maar goed onthouden. Even via een infiltrant bij dat beroepshof de naw gegevens van die rechter en advocaat bij een beruchte groep hooligans terecht laten komen.
  Pas als ze zichzelf niet meer veilig voelen gaan dat soort rechters eens nadenken of ze misschien iets niet goed doen.
  Van zo’n advocaat kun je verwachten dat hij zo’n lulverhaal ophangt in de rechtbank, een normale rechter echter dient dat gezwets echter meteen met 1 simpele reden van tafel te vegen. Ontslag op staande voet zou zeer op zijn plaats zijn.
  Vanaf nu is het dus blijkbaar geoorloofd in Oostenrijk om kinderen te verkrachten van welke leeftijd dan ook als ze toevallig de taal van de dader niet spreken.
  En elke vrouw daar mag blijkbaar volgens dezelfde reden ook verkracht worden, zolang vrouwen de taal van de dader maar niet spreken. Ik wacht de volgende rechtszaak hierover af. Elke Oostenrijkse vrouw en kind is vanaf dit moment vogelvrij.
  Dat lijkt me genoeg reden om dat soort rechters eens kennis te laten maken met wat straatrecht door een paar hooligans of beter nog wat praktijkervaring door een stel islamitische immigranten die een half jaar hebben droog gestaan.

  Liked by 2 people

 11. N.E. Derlander // oktober 24, 2016 om 13:18 //

  Wie werd er ook al weer weggehoond toen hij zei dat er een heleboel testosteronbommen, naar Europa zouden komen? Juist ja, de PVV.

  Ik stem PVV

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: