Nieuw

VS weigert verzoek meekijken Rusland tijdens stemmen

Het Russische consulaat heeft een verzoek ingediend met de vraag of ze toezicht mogen houden bij de Amerikaanse verkiezingen in een stembureau in Oklahoma. De kiescommissie heeft hun vraag echter negatief beantwoord met als reden dat buitenlandse vertegenwoordigers niet gewenst zijn op de stembureaus.

Het verzoek van de consul-generaal Alexander Zakharov om „de Amerikaanse ervaring met het organiseren van het stemproces te bestuderen” is afgewezen. Volgens het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken is het verzoek van de Russen niets anders dan een publiciteitsstunt. Volgens lokale media waren er eerder al gelijke verzoeken in de staten Texas (waar het Russische consulaat gevestigd is) en Lousiana.

Doe mee met 7.627 andere volgers

About Bolo (1840 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

1 Comment on VS weigert verzoek meekijken Rusland tijdens stemmen

  1. Deze clip is een samenvatting van een complete documentaire die op HBO beschikbaar was. Deze stemcomputers worden op 8 november in 16 Amerikaanse staten gebruikt, en het zal instructief zijn eens te kijken in hoeverre de resultaten in die staten afwijken van het landelijke stempatroon, en voor wie.
    http://verenoflood.nu/stoomcursus-kiescomputer-hacking/

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: