Nieuw

Verdubbeling aantal terroristische aanslagen in Jeruzalem

Het maandelijkse rapport van de Israelische Veiligheidsdienst Shin Bet laat zien dat het aantal terreuraanslagen op Israeli’s in Jeruzalem in september ten opzichte van augustus met 100% zijn gestegen, van 13 aanslagen in augustus tot 26 in september. Op de Westbank bleef het aantal terreuraanslagen op Israeli’s op hetzelfde niveau als de voorgaande maand, 78 terreuraanslagen. In september zijn tien Israeli’s gewond geraakt als gevolg van aanslagen, dit is een stijging van drie personen ten opzichte van augustus.

In het rapport van de Israelische Veiligheidsdienst, dat deze week is gepubliceerd, is een duidelijke toename te zien in het totaal aantal aanslagen op Israeli’s vorige maand.

Verder lezen : http://www.cidi.nl/verdubbeling-aantal-terroristische-aanslagen-in-jeruzalem/

Doe mee met 8.062 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2040 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: