Nieuw

Under Turkish pressure, the Netherlands cancels meeting with Kurdish politician

A meeting between a Kurdish politician and a Dutch cultural centre in the Netherlands was canceled on Thursday after Turkish ultra-nationalists threatened to riot. 

The meeting was to include Tuba Hezer, a Kurdish MP from Turkey’s pro-Kurdish People’s Democratic Party (HDP) and take place at Rozet on Short Street. However, the meeting was canceled after it was fiercely criticised by Turkish nationalists.

The Turkish pro-government news website dutchturks.nl accused the meeting of being organized by “PKK terrorists.” The Kurdistan Worker’s Party (PKK) is an outlawed political party which has waged a decades-long struggle against the Turkish state.

Verder lezen : http://aranews.net/2016/10/turkish-pressure-netherlands-cancels-meeting-kurdish-politician/

Doe mee met 8.366 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2107 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: