Nieuw

Syrian Kurds accuse US officers of supporting Turkey’s attacks on the SDF

Turkey-backed rebels on Friday attacked positions held by the pro-Kurdish Syrian Democratic Forces (SDF) in Tal Rafaat District. The Kurdish Democratic Union Party (PYD) accused American officers of cooperating in the incursion.

Friday’s attacks was preceded by Turkish airstrikes, which hit the villages of Um al-Housh, Um al-Qura and Hasiya in Aleppo’s northern countryside on Thursday. Ten SDF fighters and four civilians were killed, while dozens of others were wounded.

The Islamic State (ISIS) was pushed out of these villages in August and September as part of the SDF’s drive to reach al-Bab city. The People’s Protection Units (YPG), the lead force within the SDF, seeks to seize al-Bab and thereby connect Northern Syria – Rojava’s (NSR) canton administrations.

Verder lezen : http://aranews.net/2016/10/syrian-kurds-accuse-us-officers-of-supporting-turkish-attacks-against-sdf/

Doe mee met 8.098 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2047 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

2 Comments on Syrian Kurds accuse US officers of supporting Turkey’s attacks on the SDF

  1. polderboy // oktober 22, 2016 om 14:56 //

    Gelukkig heeft Lavrov er wat van gezegd, dat ongestraft bombarderen van Syrisch Koerdische burgers door de Turken: “Flikt Turkije het weer, dan zal een afwijzing volgen.”

    Like

  2. Ken jij Russisch of Grieks, polderboy.
    Ik weet niet eens welke taal dit is.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: