Nieuw

Het doet pijn als je roem verloren gaat

Zweden had vele jaren geleden een reputatie in de wereld, het werd gezien als een redelijk succesvol en goed land. Een soort van rolmodel waar andere leiders van landen naar konden verwijzen. Die tijd is voorbij.

Dit beeld verschrompeld steeds meer, buitenlandse media produceren nog steeds rapportages over Zweden. Maar niet meer als voorbeeld, maar als schrikvoorbeeld.

Evenredig met de snelle verandering van Zweden naar iets wat onherkenbaar wordt, en de eerste plaats heeft ingenomen op de manier hoe absurd dit proces zich afspeelt, komen steeds meer en meer rapportages over het bizarre land in het noorden in de buitenlandse media – iets waar de Zweedse staat zich nu ongerust begint over te maken.

In slechts een paar decennia van voorbeeld naar schrikvoorbeeld. Het sociale experiment in Zweden, wat een totale mislukking is geworden, dient nu als een waarschuwing voor de rest van Europa en de wereld.

Politieke correctheid, perverse feminisme, en een naïviteit wat elk gezond verstand te boven gaat in combinatie met journalisten en politici die zowel hun opdracht verkeerd begrijpen en geïsoleerd van het volk leven, zijn een paar van de oorzaken voor deze rampzalige ontwikkeling.

Gisteren vermelde de Britse media over de absurde regeling om IS-terroristen die naar Zweden terugkeren te ontvangen met een gratis rijbewijs, huisvesting en schuldsanering.

Dit dramatisch veranderde beeld van Zweden verontrust de Zweedse sociaal-democratische regering, en heeft nu via het ministerie van Buitenlandse Zaken advies gegeven aan zijn ambassades over de hele wereld hoe men deze situatie moet hanteren. Men is van mening dat het zich handelt om “desinformatie en regelrechte leugens”. In de mededeling staat onder andere ook dat ” verkeerde informatie het vertrouwen in de staat ondermijnt”, en “wanneer deze tegen Zweden is gericht het aanzien van ons land kan beschadigen”.

Tegelijkertijd wordt de Zweedse media overspoeld met berichten en  video’s van brandende auto’s, politieagenten die met stenen bekogeld worden, groepsverkrachtingen, brandende asielaccommodaties, journalisten die achtervolgd en aangevallen worden in buitenwijken, extra bewakers op de afdeling spoedeisende hulp, vechtpartijen, grote groepen die eenzame gepensioneerden aanvallen en beroven, dagelijkse shootouts, handgranaten, automatische wapens, stenenregen op ambulance en hulpverleners, gangsteroorlogen, seksueel misbruik in zwembaden en op festivals. Enzovoort.

Hier zijn enkele fragmenten uit het compendium ‘Richtsnoeren voor het beheer van verkeerde informatie en geruchten’ van het ministerie van Buitenlandse Zaken aan de Zweedse ambassades, waar DN de hand op heeft kunnen leggen.

“Er is geen compleet recept om de desinformatie en propaganda direct te bestrijden. Maar op langer termijn kunnen we dit probleem bestrijden door het versterken van het vertrouwen in de staat en de journalistiek.”

“Een voorbeeld van desinformatie is het ‘Zweden-bashing’, wat wordt gebruikt om de mening van de berichtgever te versterken door het wantrouwen in de staat en journalistiek te versterken, vaak voor eigen politiek.”

“Niet zelden zijn het rechts extremistische digitale tijdschriften met anonieme eigenaars die een gemeenschappelijke kenmerk vertonen dat ze een minachting voor de gevestigde media en journalistieke ethiek bezitten.” (rommel: Yeahh! Dat zijn wij.)

“Als u besluit om deze kwalijke krachten in de digitale media te beantwoorden vergeet dan niet om uw berichten zo kort en feitelijk mogelijk te houden. Neem er genoegen mee om eenmaalig te beantwoorden en niet in lange discussies verdwalen.”

Bron:

http://avpixlat.info/2016/10/19/ud-ger-rad-till-svenska-ambassader-hur-den-forandrade-sverigebilden-ska-hanteras/

Doe mee met 8.227 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4136 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

14 Comments on Het doet pijn als je roem verloren gaat

 1. “journalisten en politici die zowel hun opdracht verkeerd begrijpen”

  Daar zou ik in het geval van die journalisten niet zo zeker van zijn:

  Like

 2. Soms mis ik de tijd dat ik met mijn vinger naar mijn neus kon wijzen. Als men begrijpt wat ik bedoel…

  Like

 3. Het is wel een lekker muziekje 😉

  Like

 4. Ik ben een schaduw van wat ik ooit was. Een tragische herrenring. Op het afgrond van oud en doodgaan.

  Like

 5. Kom nog een keertje langs voor je de geest geeft.

  Like

 6. Mijn bedoeling is nooit geweest om ergens oud in Zweden weg te rotten. Het plan was altijd om jong en snel aan een overdosis in de Warmoesstraat te sterven. Tegenover het politiebureau. Maar ook dat is me niet gelukt. Het ziet er naar uit dat ik dit hele rottige leven moet volmaken. Geluk is dat ik er onderhand aan begin te wennen.

  Like

 7. Zonder nobelprijs:

  Like

 8. Maar ik blijf mijn best doen.

  Liked by 2 people

 9. Hij heeft trouwens niet gereageerd op die nobelprijs, das nog niet eerder gebeurd. Hij is wel eens geweigerd, maar een volkomen stilzwijgen hadden die policore idioten nog niet eerder meegemaakt.

  Heel eventjes was zijn website aangepast, stond er naast zijn verzamelde teksten; nobelprijswinnaar, maar dat werd ook gelijk weer gewist.

  Ik hoop dat die zo doorgaat, gewoon negeren.

  Like

 10. As I walk through the valley of the shadow of death

  Like

 11. wat doe je daar nog rommel?

  Like

 12. Als het laatste leuke mokkel is verkracht door de kolonisten, vieren de linkse fascisten feest.

  Like

 13. Sorry dat ik helemaal hier onder nog eens op het artikel van Rommel reageer.

  Ja! Jullie staan er inderdaad in! Jullie (en collega’s) zijn het nl. die negatieve berichten over Zweden verspreiden. Over verkrachtingen, brandende auto’s, bestolen bejaarden (zoals Rommel?) en nog veel meer. LEUGENS! Zeggen de Zweden. Zwartmakerij!

  Jullie hebben een rechts extremistisch digitaal tijdschrift met een anonieme eigenaar met een minachting voor de gevestigde media en journalistieke ethiek.

  Ehhh, Rommel is dus niet bestolen? Er zijn helemaal geen aanrandingen op festivals geweest en geen auto’s in brand gestoken? Bedoelen ze dat???

  Hoe gaan ze daar nu mee om? Ontkennen, de anonieme internetpers verbieden? We gaan het zien. Hier vast een beginnetje:
  “Als u besluit om deze kwalijke krachten (jullie, dus) in de digitale media te beantwoorden vergeet dan niet om uw berichten zo kort en feitelijk mogelijk te houden. Neem er genoegen mee om eenmalig te beantwoorden en niet in lange discussies verdwalen.”

  Bij dezen: foei! en hier zal ik het bij laten.

  Like

 14. Wat zijn die linkse mensjes toch dom en verward, daar zijn we gauw klaar mee.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: