Nieuw

‘Christelijke vluchteling is in Duitsland mikpunt van agressie’

De Duitse politie is niet goed op de hoogte van de agressie waarmee christenen in asielzoekerscentra te maken krijgen. Zulke agressie komt voor in azc’s in het hele land en slachtoffers doen meestal geen aangifte. Dat claimen christelijke organisaties in een nieuw rapport.

Bij 600 van de meldingen zouden vluchtelingen zijn aangevallen door andere vluchtelingen, in 200 gevallen zou het personeel zijn boekje te buiten zijn gegaan. Volgens de organisaties betrof het bij die laatste categorie vooral islamitisch personeel. Of dat klopt, is niet te controleren.

Anderen claimen dat het personeel het in zulke gevallen soms laat afweten. “Alle medewerkers zijn Arabieren en ze helpen alleen maar andere Arabieren”, zegt een van de vluchtelingen in het rapport.

Trouw >>

Doe mee met 8.062 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6087 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on ‘Christelijke vluchteling is in Duitsland mikpunt van agressie’

  1. Ja, we hadden hier ook al wat andere versies van het verhaal gehad.
    Maar het kan geen kwaad het nog eens te herhalen dacht ik. 😉

    Like

  2. Deze gedegen versie kende ik nog niet. Goed om erbij te hebben. In het onderwijs is men reeds een aantal jaren bezig met zogenaamde ‘pestprotocollen’ om het pesten onder kinderen tegen te gaan. Misschien heeft Brussel en lidstaten daar iets aan? Sarcastisch bedoeld, weliswaar.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: