Nieuw

‘Arnhem buigt voor lange arm van Erdogan’

De pakweg zestig demonstranten die vrijdagavond kort bijeenkwamen in cultureel centrum Rozet in Arnhem weten het zeker: de gemeente gaat door de knieën voor de lange arm van de Turkse president Erdogan. Met het schrappen van een bijeenkomst rond de Koerdische parlementariër Tuba Hezer in Rozet heeft het stadsbestuur de democratie monddood gemaakt, vinden ze.

„De gemeente wordt enorm onder druk gezet door de fascisten”, stelt woordvoerder Yilmaz van het landelijke bestuur van het Democratische Congres van Volkeren en Platform HDK Nederland-Oost.

Verder lezen : http://www.gelderlander.nl/regio/arnhem-e-o/arnhem/arnhem-buigt-voor-lange-arm-van-erdogan-1.6558505

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2107 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

1 Comment on ‘Arnhem buigt voor lange arm van Erdogan’

 1. ‘Op het stadhuis geven ze een andere lezing. De organisatie was onduidelijk en vaag, niemand wilde ergens verantwoordelijk voor zijn. Er kwam geen helder antwoord op bezorgde vragen over een mogelijke confrontatie met Turken.’ Is het de taak van een organisatie om adequaat te reageren op ‘mogelijke confrontatie met Turken’ of is dit de taak van de politie o.l.v. de burgemeester? Met het doel het democratisch gehalte en vrijheid van kennisgaring in onze maatschappij hoog te houden. Ik ga voor de laatste.
  Ondertussen:

  ‘The Islamophobia that Erdogan never ceases to claim exists in the Western world may or may not be a real social malady, but non-Muslimphobia in Turkey is increasingly a contagious malady.

  “Traitors! We’ll bomb your church!” — The words of Mehmet Ali Eren, suspected al-Qaeda member, as he attacked Protestant Pastor Andrew Craig Brunson in Izmir, Turkey.

  Erdogan should explain why he persistently demands more and more tolerance for Muslims living in non-Muslim lands, including the building of mosques in every capital, while his government can deport Pastor Brunson and his wife on the spurious grounds that they pose a security threat to his country. The police explained that they were being expelled on grounds of posing a security threat because they had carried out “missionary activity and received money from sources abroad.”

  https://www.gatestoneinstitute.org/9136/turkey-protestants

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: