Nieuw

Al Raza kazerne Almere bood onderdak aan verdachte van doodslag

De rot zit diep in Almere onder de ongekozen D66 burgemeester Franc Weerwind.

Almere is die gemeente waar je sharia-conform polygaam in de moskee kan huwen en waar moskeeën door de D66-burgemeester geopend worden. En waar diezelfde dhimmie  streeft naar zo snel mogelijk nóg meer moskeeën en waar zedendelicten niet meer bij de shariapolitie aangegeven kunnen worden. In Almere bedreigt diezelfde shariapolitie kerken en worden kamelenbeffende stenengooiers onmiddellijk op vrije voeten gesteld, terwijl de ramadanjihad tegen de oorspronkelijke bevolking welig tiert en de shariapolitie weigert in te grijpen.

De voortvluchtige dader van een steekpartij in de Al Raza moskee in Almere is donderdagavond in de buurt van de moskee opgepakt. De politie kwam hem op het spoor na een anonieme brief waarin staat dat de veroordeelde man sinds een jaar onderdak krijgt in de moskee.

Spoorloos verdwenen
De 35-jarige man stak in april 2014 tijdens een ruzie een andere man neer. Hij kwam een paar maanden later niet opdagen voor zijn strafzaak en is sindsdien spoorloos. De man werd veroordeeld voor poging tot doodslag. Het gaat om een asielzoeker uit Afghanistan van wie de asielaanvraag is afgewezen.

Omroep Flevoland >>

h/t CDHVDS

Als het een coffeeshop was of een motorclub dan was de moskee nu dichtgetimmerd, maar moskeeën komen keer op keer weg met hun misdaden. De Islam staat in Nederland boven de wet. En het zijn onze politici die de Islam deze positie verschaft hebben. Ze zouden berecht moeten worden voor hun misdaad tegen Nederland.

De moskeevoorzitter die illegale polygame huwelijken sloot en twee weken geleden op non-actief gezet werd, is inmiddels weer actief:

Karamatali werd daardoor tijdelijk op non-actief gezet door het bestuur van de moskee, maar hij is nu al weer actief. Het onderzoek van het Openbaar Ministerie naar de illegale huwelijken is nog niet afgerond. Er is door het bestuur van de moskee een intern onderzoek gedaan, maar er is niks gevonden wat niet klopt, zegt hij.

Omroep Flevoland >>

Doe mee met 8.088 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6116 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Al Raza kazerne Almere bood onderdak aan verdachte van doodslag

 1. Volgens mij is het nog zo dat als je onderdak verleent aan een verdachte, dat je dan medeplichtig bent.
  Dus net zo strafbaar.

  Like

 2. Misschien hebben die haatkazernes tegenwoordig óók de rol van ambassade … Of ??? https://nl.wikipedia.org/wiki/Soevereiniteit_in_eigen_kring of iets in deze strekking.

  Like

 3. Maar het moskeebestuur zal wel een andere, desalniettemin zeer waarschijnlijke, andere leugentheorie verkondigen, waarmee het zal mogen wegkomen, aangezien deze kul(t) de hand boven het hoofd wordt gehouden door de ‘horrorclowns’ die volk en land vertegenwoordigen én ‘beschermen’, kuch.

  Like

 4. Toegegeven; ik had niet voldoende doorgeklikt.
  ‘Moskee ontkent De Al Raza moskee zegt desgevraagd dat het géén onderdak heeft geboden aan de man. “De moskee is een gebedsplaats. Hier komen mensen bidden. Daarna gaan ze weer naar huis. Alleen als we gasten krijgen uit het buitenland dan kan het zo zijn dat we die voor maximaal één avond onderdak bieden. Maar dat is hier ook niet aan de orde.”

  Ontkenning dus. De weg van de minste weerstand …?
  Er lijkt verschillend beleid te zijn aangaande de moskee als hotel. In de plaats waar ik woonachtig ben, zijn sinds de oproep van Merkelsbrussel de ‘hotelkamers’ in de bovenverdieping constant ‘verhuurd’ aan ‘studenten’. De moskee is praktisch alle dagen van de week in gebruik en tot een uur of 23 waarbij de ‘studenten’ verspreid over de vloer zitten. Aan het woord ‘kazerne’ is dan ook niets teveel.

  Maar dan dit:
  ‘De 35-jarige man werd donderdagavond opgepakt. Het Openbaar Ministerie meldt dat de man een dag later weer is vrijgelaten. Hij krijgt nog veertien dagen de tijd om in hoger beroep te gaan tegen zijn veroordeling.’
  Nu meende ik toch te lezen dat het gaat om een steekpartij waarvan deze persoon is aangewezen als de dader. Een dader die spoorloos bleek en daardoor op de Telex stond. Hoger beroep is grappig, misschien en soms, maar is het niet juister deze gast per direct uit de maatschappij te halen ter sanctionering en/of (w.s. bij voorbaat mislukte) behandeling. Waarom vrij? Hij is schuldig bevonden! Toch?

  Wanneer de (Zweedse) rechters al ‘slachtoffer’ zijn van ‘mind-controle’ kan men deze techniek toch ook toepassen op gewelddadige criminele individuen? Of is dit nu juist niet de bedoeling, misschien.

  Afijn, wordt vervolgd: hoger beroep of hij duikt (opnieuw) onder. We moeten dan ook niet heel raar opkijken wanneer deze gast voor het laatste kiest.

  Like

 5. Even serieus! Er zijn mensen die vier jaar, ONRECHTMATIG, in de bak hebben gezeten. Dat is risico van de uitvoering van het recht en rechters zijn daaraan in zoverre gewoon dat ze er geen nacht minder om zullen slapen! Twee weken in de bak en in afwachting tot hoger beroep is voor een dader van een steekpartij klaarblijkelijk ongewenst? Dit komt normaliter zelfs binnen het jeugdrecht niet voor! Dezen gaan vast en per direct. Vanuit het politiebureau in zo’n dikke bus met een nummer op het dak richting detentie. Simpel en soms keihard. Deze gast geniet, m.i., de e.o.a. discriminerende voorkeursbehandeling.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Al-Raza kazerne Almere bood onderdak aan verdachte van doodslag | E.J. Bron

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: