Nieuw

Paus bidt voor journalisten en de president van Ecuador helpt Hillary Clinton door WikiLeaks te stoppen

Foto: Pixabay

Steeds meer mensen komen tot het besef dat de journalistiek over de gehele wereld in vrije val is door het toenemende gebrek aan integriteit, eerlijkheid en objectieve berichtgeving. Zelfs de paus is nu bezorgd over deze ontwikkeling en draagt daarom het gebed van oktober op aan de journalistiek, in de hoop om van god hulp te krijgen om journalisten van zichzelf te redden.

Vanwege de globale journalistieke verloedering,  niet in het minst in Zweden, heeft de katholieke kerkleider, de Paus, besloten zijn oktobergebed aan de journalistiek op te dragen. De paus wijst erop dat zijn gebed bedoeld is om alle journalisten op de wereld aan te moedigen om “altijd het respect voor de waarheid en ethiek te hanteren”, twee eigenschappen die de meeste journalisten tekort komen.

Zelf Amerikaanse journalisten vertonen deze tekortkomingen. Het is gebleken dat veel journalisten in de VS geld hebben gedoneerd aan de verkiezingscampagne van Hillary Clinton, ondanks het beleid van mediabedrijven dat dit niet verenigbaar is met de journalistiek en media-activiteit.

Bovendien komt er nu ook informatie naar buiten dat de president van Ecuador informeel een samenwerking met Hillary Clinton is begonnen om de WikiLeaks van Julian Assange te stoppen. WikiLeaks brengt regelmatig documenten in het openbaar waaruit blijkt dat Hillary Clinton is betrokken bij zowel criminele als corrupte activiteiten. De internetverbinding van Assange, die zich in de ambassade van Ecuador in Londen bevindt, is door de president van Ecuador afgesloten, die een uitgesproken voorstander van Hillary Clinton is. De bedoeling is om Assange te belemmeren meer documentatie te publiceren waaruit het ware gezicht van Clinton duidelijk wordt.

Bron:

http://avpixlat.info/2016/10/20/paven-i-bon-over-journalistikens-forfall-och-equadors-president-hjalper-clinton-att-stoppa-wikileaks/

Doe mee met 8.366 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

10 Comments on Paus bidt voor journalisten en de president van Ecuador helpt Hillary Clinton door WikiLeaks te stoppen

 1. Tijl Uylenspiegel // oktober 21, 2016 om 00:27 //

  Waar de Paus al dan niet voor bid zal me de pis niet lauw maken, dat Wikileaks gehinderd wordt is pas echt erg, en dat juist nu het ertoe doet.

  Like

 2. Een man bidt tot God:
  O God. Ik zou graag een brug hebben van hier tot in Hawai.

  Daarop antwoordt God:
  Vind je dat niet wat te veeleisend en hebzuchtig? Al die materialen, al die werkuren … Kun je niets anders vragen.

  OK, zegt de man. Dan zou ik graag de vrouw volledig begrijpen.

  Daarop zegt God het volgende:
  Die brug … Hoeveel rijvakken moet die zijn??

  Liked by 3 people

 3. Lees ik daar nu dat óók Assange zich ‘schuldig heeft gemaakt aan ‘rape’???!! Weten ze niets anders te verzinnen om iemand in ‘de beklaagdenbank’ te zetten? Wat een hypocriete, doorgekankerde, zooi. Zag onlangs een filmpje op YT aangaande de banden die er bestaan tussen Billary en ‘het hoofd’ van Youtube en waarmee andere cyberaanvallen worden voorbereid om (ongewenste) materialen met een bepaald waarheidsgehalte te elimineren. Fijn bezig die zogenaamde ‘democraten’. Not.

  Like

 4. De paus wijst erop dat zijn gebed bedoeld is om alle journalisten op de wereld aan te moedigen om “altijd het respect voor de waarheid en ethiek te hanteren.” WIENS ‘waarheid’; WIENS ‘ethiek’ ?? Dat de paus het voorbeeld maar niet moge zijn.

  Liked by 1 persoon

 5. @Greengo // oktober 21, 2016 om 12:23 /

  De Amerikanen hebben al vele jaren geleden een paar Zweedse (!) vrouwen bereid gevonden om te verklaren dat Assange hen verkracht heeft. Dat kwam de Amerikanen heel goed uit want Zweden zou waarschijnlijk wel bereid zijn om Assange uit te leveren aan Amerika. En Amerika zou hem heel graag voorgoed het zwijgen willen opleggen.

  Maar in plaats van braaf naar Zweden te gaan, is Assange de ambassade van Ecuador in Londen ingevlucht waar hij nu “gevangen” zit in een klein kamertje. Op straat staan heldhaftige Britse politieagentente controleren of hij geen luchtje gaat scheppen. Ecuador heeft zich een paar dagen geleden goed laten betalen om het internet van Assange af te sluiten.

  Zo rolt de “democratie” in haar nadagen. Wie het niet met ons eens is, is een anti-democraat en zal zwaar boeten.

  Like

 6. rommel // oktober 21, 2016 om 00:44

  Mooi rommel (lol).

  Like

 7. Er komt een prostituee bij de hemelpoort. Petrus vraagt wat ze vroeger geweest is. De hoer bekent dat ze prostituee is geweest. “Dan mag je hier niet naar binnen,” zegt Petrus, “ga daar maar even op het bankje zitten.” De vrouw gaat op het bankje zitten huilen. Komt er een oud baasje bij de hemelpoort met een enorme zak op zijn rug. Hij loopt naar het huilende vrouwtje op het bankje en vraagt wat er aan scheelt. Ze legt uit: “Ik ben vroeger prostituee geweest, en nu mag ik niet naar binnen.” “Is dat het?”, zegt de man: “Ik ben kleermaker geweest. Weet je wat. Ik heb een zak met oude kleren op mijn rug. We gooien de kleren eruit, en jij gaat in die zak zitten. Dan smokkel ik jou de hemel binnen. Zo gezegd, zo gedaan. De kleermaker loopt naar de hemelpoort en Petrus vraagt de man wat hij vroeger geweest is. “Ik ben kleermaker geweest,” zegt de man. “Dan mag je naar binnen,” zegt Petrus. Als de man voorbij loopt, vraagt Petrus: “Maar wat zit er in die zak?” Zegt de kleermaker: “O, ‘t ouwe naaimachine.”

  Liked by 2 people

 8. Nog eentje dan voor het slapen gaan.

  Een Belg loopt hier in Eindhoven door de stad.Op een gegeven moment loopt ie de Blokker binnen. Hij ziet daar iets liggen maar weet niet precies wat het is. Hij vraagt aan die verkoopster “wat is dat?” Die verkoopster zegt: “Dat is een thermosfles.” “Wat is dat? zegt die belg. “Dat is een beschermde fles en alles wat je er warm in doet dat blijft warm en alles wat je er koud in doet blijft koud.” “Doe die dan maar een.” De volgende dag komt ie trots met zijn fles onder zijn arm het kantoor binnen. Zijn medewerkers kijken hem allemaal aan. Opeens vraagt zijn collega: “wat heb je daar bij je?” Die belg: “Dat is een thermosfles, alles wat ik er warm in doe blijft warm en alles wat ik er koud in doe blijft koud.” “Wauw”, zegt die collega. “Wat heb je er dan in zitten.” Die belg: “Een kop koffie en een Magnum-ijsje.”

  Liked by 1 persoon

 9. Bijna zonde om de lol uit dit draadje te halen, maar ja, toch maar wel dan. (Sorry)

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: