Nieuw

Nigel Farage: “De politiek in de VS zal nooit meer hetzelfde zijn”

Trump verandert Amerika. Zegt de voormalige leider van de Britse UKIP Nigel Farage. En hij bedoelt niet de schandalen aan beide kanten, maar de mensen in de VS en hier in Europa die op zoek zijn naar een nieuwe weg.

De voormalige UKIP-leider, die een campagne heeft gevoerd wat Groot-Brittannië uiteindelijk in een Brexit-stemming de EU heeft doen verlaten, ondersteunt de presidentskandidaat Donald Trump. Voorafgaand aan het derde en laatste debat tussen de presidentskandidaten was hij aanwezig in Las Vegas om Trump bij te staan.

Volgens Farage is er een gigantische nieuwe volksbeweging gemobiliseerd, zowel in de VS als Europa, die enorm kritisch zijn over de ontwikkelingen in de VS en West-Europa.

– Veel mensen zijn van mening dat het globale establishment ons op de slechte weg heeft gebracht, waar de rijken alleen maar rijker worden en de armen alleen maar armer. En dit werkt nier meer langer, zegt Nigel Farage in een YouTube-clip.

Het in staat zijn om je eigen grenzen te controleren, en bescherming van binnenlandse industrie met het bevoordelen van de eigen bevolking, in plaats van gecontroleerd worden door een bureaucratische kolos in Brussel en financiële markten en industrieën, die zich verplaatsen naar waar het goedkoopst is om te produceren, maakt deel uit van dit nieuwe verzet. En er is ook kritiek op de massale immigratie, illegale immigratie en het asielbeleid.

– Het zal twee tot drie jaar duren om na de Brexit weer op de voeten te komen, maar daarna zullen al deze gewone mannen en vrouwen kleine bedrijven oprichten die een werkelijke economische waarde gaan opbouwen.

Hij ziet Donald Trump niet als een pure Republikein, maar meer als een onafhankelijke speler, die op zijn eigen gevoel afgaat.

– Als Trump wint zal Amerika zal nooit meer hetzelfde zijn, dan verandert de richting.

Maar zelfs als hij niet wint, zal de verandering gebeuren, maar dan wat later, zegt Nigel Farage.

– Want dit zal niet verdwijnen, al die mensen die een verandering willen, zullen niet verdwijnen, zegt hij.

– Het is niet alleen in de VS, maar ook mensen in Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Italië, ze willen allemaal hetzelfde. Overal is de mening dat de globale elite ons op de slechte weg heeft geleid. De mondiale elite brengt ons naar de ondergang.

Bron:

http://samtiden.nu/27288/nigel-farage-amerikas-politik-kommer-inte-nagonsin-bli-densamma-igen/

Doe mee met 8.100 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (3942 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

8 Comments on Nigel Farage: “De politiek in de VS zal nooit meer hetzelfde zijn”

 1. Like

 2. Alweer haast vergeten: 4 december, nieuwe verkiezingen in Oostenrijk, nadat de vorige uitslagen gemanipuleerd zijn.

  Een hele richting loopt op zijn laatste poten. Het is corruptie en dwingelandij. Het is schelden, dreigen en straffen. En liegen. Hopelijk zijn ze weg vóórdat ze ons vervangen hebben.

  Liked by 1 persoon

 3. @Rep

  “Wallace, in an understated way, was the star of the night: he was the only fair-minded moderator of the entire presidential series, who posed tough questions to both candidates and scolded the audience when it favored one side or the other.”

  Klopt, credits deserved.

  Like

 4. Politici hebben zelden een langetermijnvisie. Ze willen een tastbaar, indien mogelijk onmiddellijk resultaat. Kijk naar Denis MacEoin in zijn nieuwe video boodschap

  Like

 5. Esperanza // oktober 21, 2016 om 23:07 //

  Like

 6. Gerrit Tienkamp // oktober 22, 2016 om 03:34 //

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 7. Epic toespraak van Trump tijdens diner met katholieken en Hillary:

  Het is dan traditie dat beide kandidaten een grappige toespraak houden, met ook zelfkritiek in de eerste grap. Trump kleed Hillary HE-LE-MAAL uit. Dit is stand-up van de 1e klasse.

  Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

 1. Nigel Farage: “De politiek in de VS zal nooit meer hetzelfde zijn” | E.J. Bron

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: