Nieuw

Vastklampen aan de laatste wagon om te redden wat er nog te redden valt

Ik moet mijn kinderen nu leren als ratten te leven en te trappen en te meppen. Ik moet ze leren dat de sterkste blijft staan mits het  één op één is en dat zandnegers nooit alleen lopen maar in groepen rondlopen, hopende op een loslopende autochtoon die ze zonder tegenstand in elkaar kunnen trappen.

Door Duchesne 

Ik moet mijn kinderen leren dat ieder scherp voorwerp het beste in een oogkas kan worden gedrukt en een klein mes in de oksel. Liefst met hondenpoep eraan, als het mes niet voldoende is zal de infectie dat zeker doen. Ik ben nu overgegaan tot het laten lezen van ander nieuws dan wat de NOS en jeugdjournaal over ons uitstorten. Mijn kinderen wisten niet van de massa-aanrandingen in Keulen, van de No-GO wijken. Ja, ze hadden afgelopen zomer wel zwervers gezien in Parijs en een vechtpartij op een brug tussen een groep mensen maar moeders had ze snel de andere kant op meegenomen. Ik heb ze laten zien aan de hand van filmbeeld hoe Parijs er werkelijk voorstaat. Mijn dochtertje was op de Eiffeltoren geweest, ik heb haar het artikel laten lezen over de vrouw die bij de Eiffeltoren werd verkracht door zwarten. Ze was geschokt en boos dat ik zwarten nikkers noem. Sorry kind, je moest eens weten hoe ze jou noemen.

Ik ben klaar met multi culti en helemaal met die Nederlanders die zwartjes vertroetelen. Ik ga ze recht in de bek spugen als ze mijn pad kruisen, mochten ze nog commentaar hebben mep ik erop. De verraders, de huichelaars. Verboden? We zien wel, maar het is oorlog, onze premier heef het zelf gezegd. Wel, ik vind het mijn plicht verraders en medeplichtingen van terroristen te bestrijden. Noem het burgerzin, noem het wat je wilt. Ik noem het te laat en een laatste redmiddel.

Dus mocht u lezen dat een verwarde man een Gutmensch in de bek heeft getuft en daarna een dwarslaesie heeft geschopt hou er dan rekening mee dat het zelfverdediging was, lijfsbehoud, een opoffering voor volk en vaderland.

Ik begin steeds meer te begrijpen wat de motivatie was van Breivik. Misschien moet je gewoon het kwaad uitroeien bij de wortels, en de bron ligt bij onze eigen volksgenoten. En dan is een politiek vakantiekamp van links een gedroomd doelwit.
Misschien is de enige optie nog geweld als een andere visie op land en leven word lamgelegd met censuur en doodzwijgen, als oppositie de waarheid zegt en vervolgd word om die waarheid. Misschien was dat wel de positie van Breivik.

Vreemd dat als een blanke moord men het een monster noemt en als het moslims zijn men het Islamitische strijders gaat noemen, vreemd. Volgens mij zijn het altijd nog onschuldigen die dood gaan.

Geweld is het laatste middel voor wie in de verdrukking komt, voor wie de wetten en rechten even door de meerderheid worden opgeheven,de politiek correcte terreur heeft de oppositie precies in die hoek gezet, de hoek waar enkel geweld nog iets bied.
En de reden is dat fatsoen en respect geen links goed is en dat men op het gebrek aan die punten over de oppositie is heen gelopen. Met goedkeuring en stilzwijgen van de Haagse graaiers en volvreters. Alles komt terug.

Alle geweld tegen links is het gevolg van de manier waarop links met alle andere mensen in het verleden is omgegaan. De tijd om af te rekenen komt eraan.

Is uit dat oogpunt gezien dan wellicht zelfs Breivik  een held?

Even voor alle duidelijkheid : niemand die kinderen afschiet is een held. Dat het een werkkamp was van de Noorse PvdA word altijd verzwegen, en als ik de gedachtegang volg van Breivik heeft hij geredeneerd dat hij misschien vijf of iets meer van die PvdA lieden kon pakken voordat hij zelf zou worden gepakt. En dan kun je in plaats van de volwassenen ook de jongeren pakken, dat heeft vele malen meer impact dan een paar volwassenen voor wie er vijf andere klaar zitten om hun stoel te bezetten. Kortom, zijn daad heeft als politieke terreur maximaal effect gehad. Utoya word onthouden, de Bataclan en Nice zullen snel vervagen. Het effect van terreur zal pas maximaal zijn als men ofwel de kinderen pakt, ofwel de veiligheid van huis en auto binnendringt. Tot die tijd is terreur op afstand, en volwassenen die sterven zijn gewoon wat minder spectaculair dan kinderen. Het is wachten op de eerste moslim die met ene lang mes op een kleuterschool in Blaricum huishoud. Dat heeft effect.

Ik denk dat het geval Breivik is voortgekomen uit het monddood gemaakt zijn door de pers van tegenstanders van een multi culti samenleving. Uiteindelijk is het ook normaal dat je alle mensen vraagt of ze het ermee eens zijn dat je een miljoen mensen je land binnenhaalt. En als je die mensen negeert en ze als asociaal of nazi wegzet dan kun je verwachten dat er mensen tussen zitten die het niet pikken. De arrogantie van links is dictatoriaal geworden en tot een soort haatfabriek geworden tegen alles met een afwijkende mening. Zowel in Noorwegen als in Duitsland, Frankrijk of Nederland. Wie het erfgoed van de groep wil uitdelen aan anderen en daarbij niet de instemming vraagt van de groep is een dief en feitelijk een verrader van die groep. Breivik kan ik niet goedkeuren want ieder van die kinderen had een eigen toekomst met eigen gedachten voor zich en hij heeft ze niet de vrije keus gelaten, maar als middel om bij de Noorse socialisten een boodschap af te leveren had hij zichzelf niet kunnen overtreffen.

Wreed? Ik vind toekijken hoe duizenden Jezedi’s op een heuvel kapot gaan terwijl je de middelen hebt om ze te redden wreed, laf is een beter woord. Wat is al die mooie taal over vrede waard als je om politieke redenen mensen kapot laat gaan. Wel praten met Erdogan of de Saoedies terwijl die de financiers zijn van de lui die een zaal vol mensen in Parijs uitmoorden.

Misschien moeten we Breivik vergelijken met onze politici die soldaten overal heen sturen en ze dan laten barsten. Kindermoord is een vorm van verraad aan de mensheid op zich, onze politici doen hier keihard aan mee via inentingen die niet veilig zijn, speeltoestellen die met gifstoffen zijn behandeld of rubber tegels, via asbest waterleidingen en god mag weten welke andere smeerlapperij er verder nog word stilgezwegen. Vraag me wie er erger is, Breivik of Rutte & co, en ik zal zeggen dat het beide smeerlappen zijn maar dat Breivik in elk geval nog zelf volle verantwoording nam voor zijn daden, Rutte & co kruipen overal voor weg. Die schade is bij Rutte & co verdeeld over duizenden mensen en kinderen, verspreid over een heel land. Dat telt moeilijk, een eiland met kapotgeschoten lijken is wat meer zichtbaar. De een doode uit een overtuiging, de anderen doen alles voor macht en winst. Wie is dan het grootste monster?

Artikel geschreven door Duchesne

Doe mee met 7.697 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (1874 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

5 Comments on Vastklampen aan de laatste wagon om te redden wat er nog te redden valt

 1. Die malle Merkel heeft tienduizenden criminelen uit dubieuze landen toegelaten, die hier ongestoord hun maatschappij afbrekende werk bedrijven.
  Opbouwwerkers zijn van harte welkom.

  Like

 2. Natuurlijk is Breivik een held alleen snappen of willen de meeste mensen het
  nog niet snappen.
  dat kamp in Utoya was hetzelfde als de hitlerjugendkampen en communistische jongerenkampen.

  Like

 3. Dapper om de realiteit zonder rose kleurspoeling in dit artikel te schilderen. Ik zeg maar zo: fakkel de nesten af dan heb je volgend jaar minder last van parasieten.

  Like

 4. Republikein // oktober 21, 2016 om 02:07 //

  http://inbijbelsperspectief.weebly.com/uploads/9/5/4/8/9548916/9760944.jpg?346
  Zo jongen, en pas oversteken als het licht op groen springt.

  Like

 5. Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: