Nieuw

Van der Staaij, SGP, laat zich niet piepelen door de Paljastijnen

Dat SGP-leider Kees van der Staaij in de herfstvakantie een Israëlische nederzetting bezocht, kon de Palestijnse regeringspartij PLO niet waarderen. De partij deed zijn beklag bij Kamervoorzitter Khadija Arib, maar die wijst erop dat Kamerleden op eigen initiatief een bezoek kunnen brengen aan plekken die zij belangrijk vinden.

Van der Staaij lijkt zich weinig aan te trekken van de Palestijnse kritiek. “Gelukkig gaan we zelf over onze werkbezoeken en niet de PLO”, reageert hij.

Trouw >>

Palestijnen bestaan niet, het zijn Egyptenaren en Arabieren. De Westbank is Israël, het heet niet voor niets Judea en Samaria. Er heeft nooit een staat Palestina bestaan, er valt geen hoofdstad of koning of keizer van te vinden in de geschiedenis. De werkelijke illegale kolonisten zijn de bezettende Arabieren, die netjes terug de Jordaan over gestuurd zouden moeten worden.

Stop de bezetting, verwijder de Arabieren !

Doe mee met 8.088 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6116 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

8 Comments on Van der Staaij, SGP, laat zich niet piepelen door de Paljastijnen

 1. De SGP begint een serieus alternatief te worden voor 1 maart 2017.

  Like

 2. @Carmon // oktober 21, 2016 om 13:51 //

  “… De SGP begint een serieus alternatief te worden voor 1 maart 2017…”

  Ja, maar is de SGP ook een serieus alternatief NA 1 maart 2017???

  Like

 3. Ed, wel als je er een denkbeeldig vriendje op na houd.
  Want veel verder komen ze niet daar.

  Like

 4. Dikke pluim voor rug recht SGP. Dat gaat deze partij wellicht nog zwevende kiezers opleveren. Toegevoegd de (tegen!)argumenten vanuit dezelfde partij omtrent de (gehekelde) oproep tot gebed (lees: haatmeditatie) vanuit welke moskee in NL dan ook.

  De kerken, of een aantal daarvan, zijn niet voor niets leeggelopen; wij wensen ons geen moskeeën. Studie; geloof en gebed alsook andersoortige meditatie is zeer goed op privéterrein uit te oefenen. Vooral wanneer deze niet gepaard gaat met geschreeuw en hysterie (islam; winti; etc.). Betere geluidsisolatie in onze woningen wordt (zo wie zo) beslist op prijs gesteld !!

  En nog eentje voor de liefhebber(s):

  Like

 5. BertG., ik heb héél veel denkbeeldige vriendjes. Wat dat aangaat ben ik een soort polytheïst. Komt ook voor in het hindoeïsme en boeddhisme; nóg veel ouder dan jodendom, christendom, islam. China moet er ook niets van hebben, van geloof. Zij hadden een OpperKeizer geloof ik die men moest aanbidden … China’s pijlen zijn gericht op Tibet, land der boeddhisten. Schoon schip wordt daar gemaakt; onlangs is een afgelegen boeddhistisch instituut genaamd Larung Gar in Oost-Tibet waarin de huizen van monniken en nonnen, vernietigt en met de grond gelijk gemaakt. Tibet is geannexeerd door China, zoals je vast zult weten, maar ook in China zijn de pijlen gericht op de kerken van christenen en ook deze worden gesloten en gesloopt. Waarschijnlijk zullen ook moslims het moeten ontgelden. Gek is dat …… maar alleen voor de laatste groep voel ik geen enkel medeleven. V.w.b. de Tibetanen, vooral, ligt dat, bij mij, anders. Maar who cares? Alle denkbeeldige vriendjes de wereld uit. Weg met alle ‘geloof’. Het is een hele kluif. Er zijn namelijk héél veel ‘gelovigen’ op onze wereld, inclusief hen die geloven in natuurkrachten en/of weten dat er meer is ‘tussen hemel en aarde’. Ik geloof niet in de ‘melting pot’ – maatschappij.

  Like

 6. Greengo. “Weg met alle geloof” hoeft voor mij niet. Wél graag alle geloof een beetje achter de voordeur houden. Wat mij betreft mogen kerstbomen en kerststalletjes ook nog wel op straat verschijnen en zo’n raar wit priesterboordje en mensen op sandalen met een touw om zich heen, maar bij urenlang hard mechanisch geklepper des zondagsochtends vroeg, begint het toch al een beetje lastig te worden. Gelovigen mogen zich gerust inspannen om niet opdringerig te worden en zeker niet hun geloof aan anderen gaan opdringen. Een gelovige mag gerust vertellen dat hij gelooft en desgewenst ook nog waarin hij gelooft maar de grens ligt voor mij bij de Jehova-voet-tussen-de-deur. Laat staan fatwa’s, moorden en bedreigingen. Allemaal zaken die andersdenkenden in hun bestaan en expressie beperken.

  Atheïsten die te vuur en te zwaard het “geloof” gaan bestrijden: dan wordt atheïsme eigenlijk ook weer een soort geloof. Het optreden van de Chinese overheid tegen Tibetanen is terreur.

  Liked by 1 persoon

 7. Ik ‘geloof’ dat we het toch met elkaar eens zijn. 😉

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: