Nieuw

Kolonist krijgt villa cadeau van half miljoen en steekt hem in de hens met hennepplantage

Waalre gaat ervan uit dat de verzekering de waarde van de afgebrande villa aan de Bleeck dekt. De schade bedraagt ruim een half miljoen euro.

In het huis woonde een Syrisch gezin met zes kinderen.

We worden ons eigen land uit geneukt. Het moet verboden worden voor mohammedanen om zich hier voort te planten. Als ze dat toch willen moeten ze dat maar in een mohammedaans land doen.

Volgens de politie bepaalt het openbaar ministerie welke strafvervolging de Syriër te wachten staat. In het kader van het Damoclesbeleid kan de gemeente, als een hennepplantage wordt aangetroffen, de bewoners hun huis uitzetten De eerste vijf jaar komen ze bij de woningcorporaties in de regio niet in aanmerking voor een huurwoning. Dat overkomt ook dit gezin, maar Waalre heeft het toch een tijdelijk aanbod voor een woning gedaan. “Dat zijn we niet verplicht”, zegt de burgemeester. “Maar we voelen wel een verantwoordelijkheid. We handelen in het belang van de kinderen.” Eindhovens Dagblad >>

Die clementie wordt niet aan de dag gelegd als het Nederlanders betreft:

De rechter moet oordelen of de aangetroffen plantage een zodanig ernstige tekortkoming is van de huurder dat ontbinding van de huurovereenkomst gerechtvaardigd is. Huisuitzetting is voor de huurder immers een zeer ingrijpende gebeurtenis. De huurder komt dan op straat te staan, ook wanneer er kinderen in het huis wonen. Bron.

Sterker nog, ik kan me een uitzending herinneren, van SBS6 dacht ik, waar een bijstandsmoeder een paar plantjes had en haar huis uitgezet werd en ook uit de ouderlijke macht gezet werd, omdat ze een onverantwoorde moeder was of nu niet meer voor haar kinderen kon zorgen omdat ze dakloos raakte. Mensen die een paar plantjes kweken, die aan de ‘voordeur’ nota bene legaal zijn, worden naar verhouding buitenproportioneel zwaar gestraft. De gevangenisstraf mag dan meevallen, maar daarna staat de groenteboer op allerlei zwarte lijsten en staat op straat, terwijl een gewelddadige roofovervaller na het uitzitten van zijn straf gewoon weer een huurhuis kan betrekken.

Maar zo blijkbaar niet voor deze wandelende jihadistenfokfabriek.

Doe mee met 8.350 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7203 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Kolonist krijgt villa cadeau van half miljoen en steekt hem in de hens met hennepplantage

 1. Republikein // oktober 21, 2016 om 01:26 //

  Waalre gaat ervan uit dat de verzekering de waarde van de afgebrande villa aan de Bleeck dekt. De schade bedraagt ruim een half miljoen euro.

  Dus op onze bordjes.
  Verzekeringen leven van de lucht, nou goed.

  Like

 2. Slecht nieuws.

  Het bier in Nederland is veel te goedkoop, en daarom moet er een minimumprijs worden ingevoerd. Dat zou het alcoholgebruik flink kunnen terugbrengen, denkt het Nederlands instituut voor alcohol STAP.
  https://www.powned.tv/artikel/bier-in-nl-is-te-goedkoop

  Like

 3. Republikein // oktober 21, 2016 om 10:09 //

  Waar bemoeien ze zich mee, die druiloren.
  Overbodige mensjes.

  Like

 4. Ik heb wel eens zelf bier gebrouwen, maar je bent veel duurder uit.
  Wel een lekker biertje heb je dan, maar verder een hoop werk om alles te desinfecteren en te reinigen voordat je ook maar 1 flesje kan vullen.
  Ik gebruikte er lege flesjes Grolsch voor, die kan je goed hergebruiken.
  Maar misschien dan toch maar weer een keer mee beginnen als ze hun zin krijgen.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Waarle. Vluchteling krijgt villa cadeau van half miljoen en steekt hem in de hens met een hennepplantage! | eunmask

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: