Nieuwsticker

Engelse krant informeert zijn regering hoe kinderen er uitzien

a-real-child

Bron:

https://petterssonsblogg.se/2016/10/20/engelsk-tidning-informerar-myndigheterna-hur-barn-ser-ut/#comments

Doe mee met 5.455 andere volgers

About rommel (1237 Articles)
Only dead fish go with the flow

4 Comments on Engelse krant informeert zijn regering hoe kinderen er uitzien

 1. Tijl Uylenspiegel // oktober 21, 2016 om 00:03 //

  Ja wat een link is dat nou weer, is dat Fries of zo? Of is het kaboutertaal? Zelfs straattaal is beter wijs uit te worden! Hey swa, heb je nog doekoe voor de döner? Zoiets ongeveer je weet toch?

  Like

 2. Het is vreemd, maar vanaf de eerste dag dat in Zweden was kon ik dat smurfentaaltje vrij goed lezen en begrijpen. Terwijl ik na meer dan tien jaar hier nog steeds geen (na ja, nauwelijks) woord Zweeds versta of kan spreken. Zal wel iets psychisch zijn.

  Like

 3. Correct, a real nigger child.
  A real future nigger on the dole and maybe even a future terrorist.

  Like

 4. bedonderde burger nr 16.000.001 // oktober 21, 2016 om 14:40 //

  De linkse massa begrijpt niet wat ze aan het aanrichten is door kritiekloos Obama te volgen.
  Om een nieuwe Holocaust waarvan Obama krijst dat die er anders gaat komen te vermijden, leggen zij de fundamenten voor een Holocaust.

  Maar wel een andere dan die zij, door naar Obama te luisteren, denken dat er kan komen. Door hun weigering zelf te denken halen zij zonder enige screening tientallen miljoenen islamieten en Afrikanen Europa binnen. Ze wensen een demografische aardverschuiving te laten plaatsvinden om zo die Holocaust tegen te houden.

  De islam in Europa moet tot eerste godsdienst worden verheven met pakweg 50 tot 100 miljoen volgers. Als islamieten hierdoor de grootste etnische groep in Europa zijn kan er geen Holocaust plaatsvinden is de redenering van de gestoorde niet nadenkende linkse hersenloze volgers van Obama.

  Dat zij door niet screenen ook massaal extremisten en terroristen binnenhalen begrijpen de dwazen niet en daar willen ze ook niets over horen. Want dit verstoort hun idee hoe zij een Holocaust aan het vermijden zijn. Het is te erg voor woorden maar de gekken zijn onze dood aan het voorbereiden door braaf een idioot te volgen

  Door Obama en zijn meute hersenloze volgers zal er absoluut een nieuwe Holocaust plaatsvinden, een op de Europeanen. En laat dat nu precies zijn wat sommige architecten achter de waanzin van vandaag willen.

  Er is geen ontkomen aan omdat de elite niet luistert, ze weet zeker gelijk te hebben. Dat zij door nazi’s worden geleid kunnen en willen zij niet inzien. Maar velen van hen wensen het ook niet te zien omdat die nazi’s hen veel goeds bieden. Soros, een van de architecten, strooit met zijn geld bij hen die hem braaf volgen.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: