Nieuw

Uitspraak over Wilders? Moeilijk als niemand weet wat intolerantie is

Is iemand die geen intolerantie tolereert iemand die intolerant is, of is het iemand die opkomt voor tolerantie? De rechters die uitspraak moeten doen in de nieuwe rechtszaak tegen Geert Wilders worden dit begrippenbos ingestuurd. Niemand weet namelijk wat intolerantie is, schrijft Syp Wynia.

Het tweede grote proces-Wilders begint op maandag 31 oktober. Het gaat drie weken duren. Op 23 juni 2011 werd de leider van de PVV nog volledig vrijgesproken nadat hem racistische belediging, aanzetten tot haat, discriminatie en geweld was verweten.

Toen wilde het Openbaar Ministerie er eigenlijk niet aan, maar besliste het Amsterdamse Hof dat Wilders gedaagd moest worden. Nu staat het OM wel achter de beschuldiging dat Geert Wilders in maart 2014 zich met zijn ‘Minder Marokkanen’-uitspraken schuldig heeft gemaakt aan belediging en het aanzetten tot discriminatie en haat.

Verder lezen : http://www.elsevier.nl/nederland/blog/2016/10/wie-weet-wat-intolerantie-is-wilders-rechters-gaan-het-begrippenbos-in-384829/

Doe mee met 8.101 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2047 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

2 Comments on Uitspraak over Wilders? Moeilijk als niemand weet wat intolerantie is

  1. De rechters moeten eens in de spiegel kijken,uitermate intolerant tuig wat liegt en steelt en bedriegt,nog niet eens kan rekenen en bewijs overbodig vind,ze uitgaan van aanames en veronderstellingen en daders beschermen,hoe intolerant kan je zijn tegenover slachtoffers, de rechterlijke macht,waar het recht voortdurend wordt verkracht als slijk der aarde.

    Like

  2. Republikein // oktober 20, 2016 om 00:25 //

    Oh, we hebben in een vorig topic kunnen lezen hoe dat zo gegroeid is.
    Een uitstekend stuk, k heb het nog bij BB geplakt, echter geen ene reactie.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: