Nieuw

Ons geitenwollensokkenhippieleger gaat de vliegende kraanvogel oefenen

En de ‘zonnegroet’ en de ‘maansikkel’, die laatste komt vooral goed van pas in islamitische landen waar we met de islam in oorlog zijn. Oh nee, wacht, wij zijn niet in oorlog met de islam, want islam is vrede, en islam is wel in oorlog met ons, maar dat betekent niet dat islam geen vrede is.

Vanaf de jaren 70 mochten militairen hun haren laten groeien zodat het voor hun ogen hing en ze niet meer zagen waar ze op schoten. Toen mochten ze ringen door hun oren en hun neus, met het gevaar dat ze blijven haken op een stormbaan en al zwaar gewond raken voor ze een schot gelost pang pang geroepen hebben. Tattoos werden ook toegestaan. Gebroken geweertjes en madeliefjes zijn in heb ik me laten vertellen.

Mijn neefje de kolonel (tenminste toen ik hem jaren geleden voor het laatst sprak, inmiddels zal die wel wat hogers zijn) had ‘Um Mani Padme Hum‘ op zijn arm getatoeëerd en vond dat niet in tegenspraak met dat die zo af en toe moest proberen gericht mensen dood te schieten. Hij hield ook vol dat ze in Afghanistan goed werk hadden verricht, mijn tegenwerping dat elke meisjesschool die ze bouwden net zo hard weer afgefikt werd, maakte geen indruk op hem. Geïndoctrineerd als ze zijn met linkse sprookjes op de KMA.

Die meisjesscholen hebben wel zo veel geld gekost dat militairen nu niet meer van tevoren met mortiergranaten kunnen oefenen voor ze op missie gaan, want op, en met overjarige meuk dan zichzelf er mee opblazen in Mali, waar we de Franse uraniumvoorraden bewaken, zodat wij verzekerd zijn van groene stroom uit kernenergie, terwijl we de werkelijke dreiging die van Afrika uit gaat 1000 kilometer noordelijker ongemoeid laten en zelfs helpen. Want daar is het vertrekpunt van de Afrikaanse invasie van Europa, nadat we zelf Libië in puin geschoten hebben en de enige die dat tegenhield op bevel van Hillary om zeep werd geholpen. Verlenging van de huidige missie in Mali, zonder helikopters ter ondersteuning en voor medische hulp grenst aan het misdadige.

Maar gelukkig kunnen ‘onze jongens in de woestijn’ straks wel een ‘zonnegroet‘.

Naamloos.png

Doe mee met 8.274 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6794 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

10 Comments on Ons geitenwollensokkenhippieleger gaat de vliegende kraanvogel oefenen

 1. Toen mijn soldaten broertje mij vertelde dat er 2 soorten helmen bestaan, een goeie en een minder goeie dus, afhankelijk van het ingeschatte risico, toen ben ik op gehouden.
  Daar wil je toch niks mee te maken hebben verder.
  Ze zijn er niet voor jou, soldaatjes zijn speelgoed.

  Like

 2. Hadden we de roze baretten en nu de yoga brigade hahahahahhaha mijn god wat een stumperts dat hele defensie gebeuren kansloos verloren .

  Liked by 1 persoon

 3. Duchesne // oktober 19, 2016 om 22:19 //

  De yogavorm waarover het gaat is voor het ontspannen bedoeld. Yoga is echter geen gymnastiek, maar een levenshouding. Het idee op zich is goed, enkel yoga oefenen op bevel en tegen betaling werkt niet. Yoga moet je zelf opzoeken, en dan de voor jou juiste vorm vinden.
  Mijns inziens is de enige yogavorm die geschikt is voor mensen die willen vechten Astanga yoga.
  Dit is de enige actieve yoga vorm waarbij een serie, een aantal vloeiende bewegingen met een hoge ademhaling die per beweging ofwel in ofwel uit is de enige juiste optie. Een volle serie duurt anderhalf uur tot een uur en driekwartier, dat ligt deels aan je ademhalingstempo. Er is een continue beweging, slechts gestopt door stille houdingen die veel van concentratie en spierbeheersing vergen. Het geheel word enorm onderschat door mensen die yoga puur als soft bekijken.
  Binnen relatief korte tijd word je enorm fit en krijg je goede controle over je spieren, en een heel sterke rug. Ook de energie is overweldigend, iedere spier in het lichaam word getraind.( ja, zelfs die)
  Astanga yoga vind dan ook zijn oorsprong in krijgstraining, in een manier van leven. Het niveau van fitheid door deze vorm van yoga is niet op een sportschool te halen, andere vormen zijn puur gericht op rust en ademhaling, Astanga zoekt dat via zware inspanning.

  Feitelijk moet het leger eerst worden gezuiverd van lieden in uniform tot men enkel sodaten overhoud die van nature soldaat zijn. Als je een rekruut moet leren zijn schoenen en spullen schoon te houden en zijn wapen, dan heb je geen soldaat maar iemand in uniform, ook na jaren training. Wie dit niet begrijpt zal het met meer uitleg ook niet begrijpen.

  Yoga beoefenen, in welke vorm dan ook heeft enkel zin als je ook geestelijk rust kunt vinden, iets dat je zelf moet willen. Als een les tussen de bedrijven door heeft yoga hetzelfde effect als turnen, in de Astanga vorm is het dan alleen veel zwaarder.

  Yoga als weg naar innerlijke kracht en rust en lichamelijke topconditie is voor iedereen haalbaar op het eigen tempo, als goedkoop alternatief voor defensie om de kwaliteit van personeel te compenseren is het een foute keus. Laten we hopen dat sommige militairen er op andere wijze nut van hebben, soms is een stel hersens handiger dan een helmpje en een geweer.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // oktober 19, 2016 om 23:06 //

  Ik deel de mening wel dat in de late zestiger jaren het leger elke geloofwaardigheid heeft verloren, de hippies namen het over en wat overbleef had helemaal niets meer met een leger te maken. De zogenaamde vredesmissies van de afgelopen decennia tonen feitelijk het failliet van ons leger aan. Een leger is bedoeld als verdediging of als aanvalsmiddel. Geen van beiden is het Nederlandse leger toe in staat, landen die eventueel zouden kunnen aanvallen zijn oneindig veel groter en beter uitgerust dan ons leger ooit zal kunnen zijn, om dezelfde reden is een aanval met ons leger onmogelijk, de enige optie is om iets te kunnen doen is samenwerking met andere legers. Een vredesmissie in Afrika? Lazer nou toch op, dat zijn onze oorlogen niet, daar moeten wij onze vingers niet aan willen branden. Vrede kun je niet opleggen dat moeten inwoners zelf afdwingen.

  Like

 5. Wat onze marine en luchtmacht wel kan, is ALLE bootjes aan de Afrikaanse kust kapotschieten, zodat de invasie stopt.

  Dat is de opdracht die ik zou geven als ik President van dit land zou zijn. De marechaussee zou ik langs de grens zetten, terwijl het leger de mohammedanen inlaadt en op transport stelt naar hun thuislanden.

  Like

 6. Duchesne // oktober 19, 2016 om 23:38 //

  Ok. Mijn stem heb je, waar kan ik als vrijwilliger aan de slag? Misschien pvda groen lnks geteisem op het schavot begeleiden? Krukjes wegtrappen? Ik heb nog wat fruit te schillen met die lui, vandaar.

  Like

 7. Republikein // oktober 20, 2016 om 00:16 //

  Lunatik the Movie, reuze interessant, uit historisch oogpunt bekeken.

  Like

 8. Moeten ze nu tijdens de yoga exercities Pang Pang roepen?.

  Like

 9. trebor2110 // oktober 20, 2016 om 22:53 //

  Ik heb nog nooit geitenwollen sokken gezien , wel schapenwollen sokken .

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: