Nieuw

Muslim Immigrants Will Cause ‘Inevitable Civil War In Europe’

After Nazism and Communism, islam is the third totalitarian ideology that threatens humanity. It is a pernicious and deceitful ideology, which disguises itself perfectly since it is part “religion”.Islam is more than a religion(the religious part of islam is only about 18%), IT IS A COMPLETE CIVILIZATION including politics and laws.IN ISLAM, THERE IS NO DIFFERENCE BETWEEN THE STATE AND THE RELIGION.There is no separation of church (mosque) and state. So, the religion is the state, and the state is the religion, they are one and the same. All laws are already written in the koran and in the sunna. This means: the mosque decides and the imam rules…

Islam sees the world as eternally divided into two opposing camps:1.) Dar al-Harb (land of war, ruled by the infidels)…..2.) Dar al-Islam (land of peace, ruled by muslims)…Any country that is not islamic and not ruled by muslims is seen as a land of war.Europe belongs to the Dar al-Harb and MUST be subjugated.THE ULTIMATE GOAL OF ISLAM IS TO DOMINATE AND CONTROL THE WORLD AND TO ESTABLISH THE SHARIA WORLDWIDE…

The Balkan Chronicles >>

Doe mee met 8.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6483 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Muslim Immigrants Will Cause ‘Inevitable Civil War In Europe’

 1. Duchesne // oktober 19, 2016 om 10:44 //

  Speciaal het laatste filmpje is heel duidelijk, enkel een gewapende burger kan iets tegen dit soort meutes. Dat het een politie agent was in burger met een wapen is het geluk geweest voor de agent en de mensen die in zijn groepje mee liepen. Wat zou er met hun zijn gebeurd als deze man geen wapen had gehad?
  Wel, als dat beeld duidelijk is dan denk ik dat er geen discussie moet zijn over wapenbezit maar hooguit de vraag wat een goed wapen is en hoeveel deze kost en welke munutie je het beste kunt gebruiken.

  Dit soort groepen is al decennia aan het groeien, maar het laatse jaar is het keihard gegaan.

  Veel van de asieleisers gaan als ze hier eenmaal zijn de onderwereld in, ze zijn voor vele reeds bestaande groepen een welkome aanvulling en het is een wederzijds voordeel. De asieleisers hebben ineens onderdak en een “werkplek” en de reeds bestaande bendes hebben aanwas die geen rem op geweld heeft noch enig respect. Kort door de bocht word men van geweldadig naar moordend in zeer kortetijd. De huidige overval trend met machinegeweren is daarene teken van, welke politieauto komt er nog af op een noodoproep als er word gemeld dat er machinegeweren bij zijn betrokken. En welke straf of boodschap gaat er voor deze lui nog uit van ons rechtssysteem wanneer men compleet verzorgd word en medische zorg krijgt die boven modaal ligt en na de straf ene woning en een uitkering?

  Deze wereld is gek. Wij burgers hebben de middelen nodig om ons te kunnen verdedigen, wij hebben pistolen nodig, dit is ons land en geen Islamitische of criminele speeltuin !
  Het recht op zelfverdediging is het recht op mens zijn en het recht op leven. Niks minder, en alsde politiek niet de burger beschermd maar juist het geld van de burger gebruikt om horden toekomstige moordenaars van de eigen burgers te importeren dan is er iets goed mis met onze politici !

  Van een politie agent kun je niet verwachten dat deze overal is en hulp kan bieden ophet moment dat deze hulp acuut nodig is, dat gaat eenvoudig niet.
  Het is de burger zelf die zichzelf moet kunnen redden, een handvuurwapen is net als een veiligheidgordel in de auto of een verplichte EHBO trommel een noodzaak. Wel een auto vol stoppen met airbags maar verbieden jezelf te kunnen beschermen tegen een doorgeslagen meute met knuppels……..

  Als het excuus van de overheid is dat het geweldsmonopolie ligt bij de overheid en niet bij de burger dan moet ik helaas die overheid van de roze wolk halen: jullie zijn niet meer de baas op straat, jullie kunnen nog over straat omdat jullie wel wapens hebben.

  En hetzal erger worden, gezien de vergrijzing en de ongeremde import van “strijdbare” jonge mannen kan het zomaar zijn dat er geen bejaarde meer is die straks niet minstens een keer slachtoffer is geworden van beroving of mishandeling, of verkrachting. Dit is de toekomst van ons autochtonen tenzij we onszelf heel erg weerbaar maken en de import van deze lui stoppen.

  Enkel een weerbare samenleving kan dit gevaar van totale anarchie nog stoppen.

  Iedere burger een wapen of ten minste het recht om zelf een keuzete maken. Is dat zoveel gevraagd? Waarom is er geen enkele politieke partij die het recht op zelfbescherming in zijn programma heeft staan?

  Wie tegen wapenbezit is moet het laatste filmpje nogmaals bekijken en zich afvragen hoe lang een revalidatie traject duurt als je geen hersenbeschadiging hebt opgelopen van de honkbal knuppel. Ik, ik zie de agent en ik zie de reden waarom hij nog kan weglopen, waarom hij en die andere mensen nog ademen. De reden van zijn voortbestaan als mens en niet als kasplantje hangt in een holster tussen zijn broeksriem, we noemen het een pistool, een wapen, het verschil tussen leven of dood.

  Duchesne, wants gun, will travel.

  Like

 2. Een handvuurwapen is niet eens meer voldoende tegenwoordig.
  Hier nog een stukje oorlog in Nederland.

  Nu kunnen we zien hoe Mo, Mo & Mo met voorhamer én machinegeweer hun kleine jihad ten uitvoer brengen.


  https://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/10/man_man_man_wat_een_land_en_wat_een_mensen.html

  Like

 3. Duchesne // oktober 19, 2016 om 12:27 //

  ik had dit filmpje van mo, mo& mo al gezien. Dit is Nederland, met AK47 en als je in dat huis woont dan ben je echt vet de lul. Als je ziet hoe ze met elkaar omgaan dan is dat weer hoopvol, ze zijn bijna elkaars grote vijand. Die met de AK zou ik niet als maatje naast me of vooral achter me willen hebben, ik zie eigenlijk een berg gesukkel maar wel gevaarlijk gesukkel. Daar kan ik in de toekomst met mijn kruisboog niet tegenop.

  Wat ik me. Al lange tijd afvroeg: de containers en de vrachtwagens vol wapens en munutie, steeds werden er ladingen gevonden met veel 9mm munutie en riotguns, zonder munutie.
  Nou stond er op een site een foto van spullen die door de Franse politiebij een Moslim terrorist in cognito waren gevonden……riot gun type Turky licentie winchester, AK74 en MP5 korte versie, en……Yavex 9mm. Die MP5 word oa in Giekenland en Turkey in Licentie gemaakt.
  Verder Gasmasker en andere meuk, al bij al een hele goede uitrusting qua samenstelling.

  Mij is duidelijk dat een riotgun en een Mp5 bij uitstek geschikt zijn voor huisbezoek en straatterreur, maar in het veld is het relatief niet echt slagkracht. Hoeveel van dit soort spul er rondzwerft onder onze moslim vrienden is iedereen zijn eigen gok, maar als je kijkt waar de mocro bendes mee rondlopen dan zijn we eigenlijk gewoon overgeleverd aan het lot. Daarom zou het fijn zijn als je zelf nog iets van van medezeggenschap in je eigen lotsbeschikking kunt hebben.

  Wat er volgens mij gaat gebeuren: de overheid zal steeds achter de feiten aanlopen, kan ook niet anders. Als maatregel zal er steeds strenger gestraft worden, wat eigenlijk alleen ons autochtonen tot meer last kan zijn. Dan komter een moment dat de chaos zo groot is dat onze overheid aan tafel gaat zitten met de moslims en afspraken en verdelingen gaat maken. Sharia zal lokaal worden ingevoerd, er zal steeds meer worden toegegeven. Dan komt er een moment dat de regels voor iedereen gelden en dat er voorbeelden nodig zijn om de regels te benadrukken. En dan zie je homo’s enigzins onvrijwillig wan flats springen, worden er massaverkrachtingen van westerse vrouwen uitgevoerd en iedereen die anders denkt of iets heeft gezegd dat kan worden bestraft ook opgezocht en vervolgd met sharia straf.

  Het is niet vandaag, het zal ergeleidelijk over een aantal jaren insluipen. Tot die tijdmeer roofovervallen, verkrachtingene en groepsaanvallen. Het is heel simpel, als je regelshebtdiegebaseerd zijn opchristelijke waarden en fatsoensnormen en he importeerd lieden die van jongs afaan word geleerd alle nietin Allah gelovigen dood te slaan dan zal dat ook gebeuren.
  Misschien opdit moment nog niet massaal, met wat hulp van de pers en door cijfers te manipuleren of gewoon registratie te vermijden kun je de zaken lang stil houden, maar in de nabijetoekomst kan er gewoon niet meer worden ontkend, want het zal iedereen raken.

  Als ik eraan denk hoe veel mensen hun huis niet meer durven te verlaten, hoe het naar je werk gaan voor veel vrouwen spitsroeden lopen is, hoeveel kinderen op weg van school worden bedreigd en afgeperst, dan kookt mijn bloed.

  DIT HIER is mijn land, mijn wereld !

  We gaan stap voor stap de aftakeling in, en juist hierdoor vervaagt de referentie aan wat normaal was. Over tien jaar zal niemand meer opkijken als er een stadsbus met blanke passagiers is afgeslacht, als er een paar homo’s of lesbiennes van de euromast worden getrapt. Iedereen zal het ter informatie tot zich nemen, en hopen dat het hem of haar niet overkomt. Onze “leiders” , zowel nationaal als in de EU, ze weten dondersgoed wat er op de straten gebeurd, maar het raakt hun (nog) niet persoonlijk, en ze hebben geld en middelen ter beschikking om zichzelf te beveiligen.

  Ik heb het advies gekregen geen nieuws meer te volgen en mezelf alleen bezig te houden met mijn eigen dingen waar ikdaadwerkelijk invloed op heb.
  Goed advies? Misschien wel, ik volg af en toe de berichten op de site hartgeld en afgelopen vrijdag of anders maandag zou de economie instorten. Duitsland zou al enige malen in opstand zijn gekomen en de burgers zouden het land hebben gezuiverd…….ik wacht nog steeds…..

  Luegens en onzin, op vele nieuwsiteszitheter volmee. Soms betrap ik mezelf op het spreken van ” waarheden” die mijn waarheden zijn of gebaseerd op die van anderen.
  De leugens van onze nationale pers en alles wat verder de wijsheid in pacht heeft, het is tijdverlies. Het kostje je humeur.

  Uiteindelijk is iets pas waarheid als hetvoorje voordeurstaat met AK47 en voorhamer. Dat is waarheid. En dan is het te hopen dat de kruisboog bij het eerste schot raakt water binnenkomt, want dat zal de kans zijn die er is. Hoe je leven van een touwtje kan afhangen.

  Het zal nooitwennen, dat leven in een land waar leugenaars en dieven ons zelfs onze eigenwaarde niet toestaan en het democratie en vrijheid durven noemen.

  Duchesne, wants gun, will travel, seeks emigration to a country that respects it’s own citizens.

  ……..or one bloody revolution really so shit can be cleaned or the problem is no longer ours. Whatever…..

  Like

 4. Amsterdam,Sloterweg.
  Het marokkansloze gajes wat dit op zijn geweten heeft, woont een kilometertje verder op.
  Bewapen Uzelf, de politie is altijd te laat.
  Ruim zelf de rotzooi op.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: