Nieuw

Maleisië: ‘hotdogs’ mogen geen hotdogs meer genoemd worden

Hot dogs out: Snack to be renamed in Malaysia over halal confusion

Malaysia’s government has ordered food outlets to rename hot dogs or risk being refused halal certification as dogs are considered unclean in Islam and should not be linked to food.

The ruling was requested by the Malaysian Islamic Development Department, the Malay government’s religious authority. Despite the call being widely ridiculed, it appears the order will be enforced in the Muslim-majority country.

RT >>

Doe mee met 8.221 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6489 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Maleisië: ‘hotdogs’ mogen geen hotdogs meer genoemd worden

 1. Besides het hele ‘halal’-gebeuren: hotdogs – je moet ervan houden. Ik niet. Behalve dat het ‘er niet uitziet’ (broodje honden- of is het nu berenlul?), vind ik dat voer niet te vreten. Voor wat betreft naamgeving heb ik deze persoonlijk altijd een raar ding gevonden, als hondenliefhebber. Dat men zo’n ‘hotdog’ vooral niet wil verwarren met het consumeren van honden pleziert me. Honden in de ogen van mohammed halal? Naar mijn weten betrof dit de ‘zwarte honden’ en geen andere. Hieromtrent zag ik eens een aardig animerend filmpje op YT. Misschien dat ik dat nog terug kan vinden. Zo ja, plaats ik ‘m er later nog even bij.

  Like

 2. Wel consequent, dat die gelovige honden geen hond willen eten.

  Like

 3. ieznogoedh // oktober 22, 2016 om 14:12 //

  Ik begin langzamerhand te denken dat zo ongever alle regeringen geplaagd worden door een hoog gehalte aan achterlijkheid.
  Tussen die regeringen zijn dan wel verschillende niveaus van achterlijkheid te ontdekken. De mislimische regeringen spannen echter wel altijd de kroon wat achterlijkheid betreft. Helaas ook meestal wat onmenselijkheid betreft.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: