Nieuw

‘Het Amsterdam waar ik zo trots op ben, bestaat in het verleden’

Nu flyers met antihomoteksten in Amsterdam op de mat vallen, is de stad het zat. Paroollezers reageren. ‘Ook ík kan mij gediscrimineerd voelen.’

Relativeren

Ik ben altijd openlijk homoseksueel geweest, in 1980 in Amsterdam komen wonen, en tot 1993 (een belangrijk jaar in mijn leven) naar ik mij herinner nog nooit nageroepen of uitgescholden. En sinds die tijd toenemend.

Nu in de zomermaanden twee, drie keer per week. Ik herinner mij één autochtone dader, en verder allemaal niet-westerse allochtonen. Die zich steeds sterker gaan voelen, omdat ze met steeds meer zijn.

Parool >>

Doe mee met 8.268 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6785 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: