Nieuw

Asielzoeker deelgenomen aan groepsverkrachting – krijgt € 15.000 schadevergoeding

Zweden – Eén van de Afrikaanse asielzoekers uit Eritrea die aanwezig was toen een vrouw in Ludvika bruut werd verkracht is nu 140.000 kronen (€ 15.000) schadevergoeding toegekend van de Zweedse belastingbetaler. Dit ondanks het feit dat hij heeft deelgenomen aan de verkrachting en zelfs als eerste de vrouw seksueel aanviel, meldt het dagblad Dala-Demokraten.

De groepsverkrachting vond plaats in het centrum van Ludvika om 00.30 uur in de nacht van zaterdag 17 oktober vorig jaar.

De vrouw was op de Fredsgatan op weg naar huis toen ze bij een bankautomaat door drie Afrikaanse mannen werd gestopt en haar om sigaretten vroegen. Eén van de Afrikanen achtervolgde haar en vroeg haar om hem een kus te geven.

– Nee, ik heb een vriend, verklaarde de vrouw tevergeefs, waarop de Afrikaan zijn tong in haar mond duwde.

Toen doken plotseling de andere twee Afrikanen op en de vrouw dacht even dat ze tot haar redding zouden komen. In plaats daarvan vormde ze een ring om haar heen, trokken haar panty en slipje naar beneden, en werd ze onderworpen aan een anale en vaginale groepsverkrachting terwijl ze haar vasthielden.

De vrouw was in paniek en schreeuwde tijdens de groepsverkrachting voor hulp, die vijftien tot twintig minuten duurde. Uiteindelijk kwam er een Zweedse man die de Afrikanen vroeg wat ze aan het doen waren, waarop de Afrikanen in verschillende richtingen wegrende.

Wanneer de vrouw gevonden wordt ligt ze huilend op de grond met afgescheurde panty en slipje.

– Ik was totaal in paniek en volledig vernietigd, vertelde de vrouw tijdens de hoorzitting.

De drie Afrikanen, 33, 29 en 25 jaar oud, konden aan de misdaad gekoppeld worden nadat de politie DNA-tests had genomen van groepen Afrikanen die ’s avonds in het centrum rondtrekken en bij kroegen wachten om vrouwen systematisch seksueel lastig te vallen.

De rechtbank veroordeelde de drie Eritreeërs ieder tot vier jaar gevangenisstraf. Maar het Zweedse Hof van Beroep heeft ervoor gekozen om de Afrikanen van rechtsvervolging te ontslaan en onmiddellijk in vrijheid te stellen, omdat het slachtoffer had verklaard dat “een van de mannen zich passiever had opgesteld tijdens de verkrachting”, en besloot daarom alle drie de mannen vrij te spreken, schrijft de lokale krant.

Eén van de Afrikanen is door het Hof een schadevergoeding toegekend. Hij krijgt SEK 140.000 voor de tijd dat hij werd vastgehouden, meldt Dala-Demokraten.  Volgens de lokale krant kunnen ook de andere veroordeelde Afrikaanse verkrachters, gelet op de beslissing van het Hof, een riante schadevergoeding tegemoet zien op de kosten van de Zweedse belastingbetaler.

Bron:

http://www.friatider.se/asyls-kare-deltog-vid-gruppv-ldt-kt-f-r-140000-i-skadest-nd

Doe mee met 8.350 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

24 Comments on Asielzoeker deelgenomen aan groepsverkrachting – krijgt € 15.000 schadevergoeding

 1. Het is te hopen dat in Zweden heel gauw de pleuris uitbreekt. Triest voor de eigenlijke bewoners maar misschien dat hun ogen dan open gaan en dat ze de bestuurders van die gestoorde regering eruit kunnen werken. Wat een trieste bedoening daar zeg. Ooit nog wel eens plannen gehad om daar naar toe te emigreren.

  Liked by 1 persoon

 2. Wat zijn dat voor rechters?
  Kan dit echt?

  Like

 3. Elke keer als je denkt dat Zweden het toppunt van waanzin heeft bereikt weten ze de lat weer een stukje hoger te leggen.

  Liked by 2 people

 4. Was er ook niet zoiets in Nederland waar twee Marrokanen op een brommer iemand op een zebrapad hadden dood gereden, en uiteindelijk zijn vrijgesproken omdat ze elkaar de schuld gaven en niet met zekerheid vastgesteld kon worden wie de bestuurder van de brommer was?

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // oktober 20, 2016 om 00:42 //

  Ja dat klopt maar die zijn in tweede instantie alsnog gestraft.

  Like

 6. Reactie op twitter:

  Scooterdingetje was in Nijmegen, stad van Bolo.

  Blijven we op voor het #debat of ?

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // oktober 20, 2016 om 01:53 //

  Nee scooterdingetje was in Rotterdam, de twee lieverdjes hadden eerst nog een roofoverval gepleegd.

  Like

 8. “Blijven we op voor het #debat of ?”

  Ik weet het nog niet zeker. Ik twijfel nog. Een pijpbeurt van vrouwtje of het debat. Of allebei. Eerst het debat of andersom. Ben er nog niet helemaal uit.

  Like

 9. We bestaan trouwens een jaar. Zie ik in de archiefbalk. Tijd voor een feestje met veel drugs en hoeren.

  Like

 10. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Als Zweden aan alle verkrachtingsprimaten voor elk delict 15.000 euro geeft, dan zijn die binnenkort miljonair!
  Logisch dat half Afrika op weg is naar Europa. Hier wonen de meeste zwakzinnigen!

  Like

 11. Ik geloof maar weinig van dit verhaal en als het waar is hoop ik dat die rechter zijn kinderen hetzelfde of erger overkomt. 1 ding is zeker, als dit bij mijn dochter zou gebeuren heb ik geen rechter nodig.

  Like

 12. de vrouw dacht even dat ze tot haar redding zouden komen.
  Nou dat was even een koude douche voor de gutmensh hoe naief kun je zijn (blond?) .

  Like

 13. Zweden kan heel goed nog een stap dieper zinken. Nu belonen ze al de verkrachters. Maar ze kunnen ook nog het slachtoffer gaan bestraffen. 100 zweepslagen op de markt. Zo gaan we stap voor stap naar de sharia.

  Like

 14. Waarom heeft de pvda, dat marokansloze volk geïmporteerd?.

  Like

 15. EU 15.000,- schadevergoeding voor asielzoeker die deelnam aan groepsverkrachting in Zweden !!! Wat zouden de achterliggende, ondersteunende organisaties hier nu aan over houden? En dan heb ik het niet over het toekomstig SHARIAbeleid, maar het financiële plaatje. Testosteronbommen; lullen met vingers; haantjes (en ook kippetjes) die het nodig hebben te claimen; te meppen; te onderdrukken en te vernietigen, alles voor een holistische kick en gevoel en/of bevestiging van het eigen bestaansrecht. I.Q. en E.Q. vanzelfsprekend ondermaats; allen rijp voor psycholoog/psychiater, maar die op hun beurt hebben het druk en kunnen daarbij meestal niet veel met gedragsproblematiek (een gebrek welke ook hen is toe te schrijven). Daarbij ontbreekt het ‘zulke cliënten’ te vaak aan: inzet; begrip en/of zelfreflectie, naast andere beperkte geestelijke vermogens die dat soort therapieën frequent frustreren. So what to do? Toch maar meer (werkende!) camera’s in onze ruimten? Zo niet, gaan we vaker oproepen zien vanuit justitie ‘de gouden tip’ te brengen welke licht in ‘the crime’ zal geven en waarbij ‘eerlijkheid’ beloont zal worden a.d.v. een uitkering van zeg zo’n EU 7500,-. Ik voorzie daarin een klimmende en op den duur niet vol te houden uitgavepost voor ‘de Staat’/belastingbetaler en een lucratieve handel voor degenen die zich altijd al bezig hielden met (winst uit) criminaliteit. Alles om ‘het systeem’ omver te krijgen en d.m.v. implosie. Ik zie een toekomstig straatbeeld waarin alles in puin ligt en de mensen elkaar bevechten; oog om oog en tand om tand. Door de wolken van vuur en stof vliegen talloze drones, eigendom en bestuurd door ‘De Staat’ om hier en daar wat opstootjes de kop in te drukken door een paar ‘humanoïden’ af te knallen en degenen die gechipt zijn, krijgen eenzelfde, doch ietwat gewijzigde, behandeling. Tegen die tijd leven ‘we’ ondergronds; in spleten en honken, als ratten – in de val – ter gerief en ter amusement voor de e.o.a. psychopathische- en sociopathische ‘elite’ / maffia-family met een groot netwerk waarin talloze puppets die dansen naar de pijpen van de duivel. De duivel, is gezegd en/of geschreven, is slim. Deze te ondermijnen en te ontmaskeren vergt meer slimheid. Zo slim zijn de meesten niet … Daarentegen is er een spreekwoordelijk gezegde : ‘Tegen domheid kun je niet op’; ‘Tegen domheid is geen kruid gewassen’; Tegen domheid strijden zelfs de goden tevergeefs’. Dit is hetgeen mij bevreesd; er is zoveel domheid dat ik vrees dat het domheid zal zijn dat zal zegevieren en Moeder Aarde zal maken tot een grote, brandende hel.

  Liked by 1 persoon

 16. Dus als tien man die rechter(s) met messen gaan behandelen, maar één van de tien is was passiever en heeft misschien maar één keer gestoken, dan gaat iedereen vrijuit?
  Als rechtvaardigheid nog bestaat, is er dus werk aan de winkel voor de Zweden.
  Waarschijnlijk hebben die rechters hun opleiding genoten op Utoya.

  Liked by 1 persoon

 17. ik kan hier niet meer tegen ! Heb de wil om deze vieze smerige mannen af te schieten of open te snijden draag ook altijd een Stanley mes bij mij en bij god ik gebruik het !!!!

  Liked by 1 persoon

 18. Hola, Piet, bij Odin, dat is de enige ware godheid, al die leugenachtige valse M.O, religies denken dat er maar een god is, en dat zou ook nog een man zijn?.
  Wat een onzin, er bestaan vele goden en godinnen, zelfs godenzonen.

  Like

 19. Duchesne // oktober 21, 2016 om 12:42 //

  Ik heb wel woorden voor deze zaak, voor het slachtoffer en de daders, maar het zal niks uitmaken. De uitspraak van de rechters is een absurditeit.
  Wat ik me afvraag : als je als agent ziet dat dit de beloning is voor de daders en dat deze daders gewoon doorgaan, moet je als agent dan nog wel deze lieden aanhouden en voorgeleiden?

  Persoonlijk zou ik ze aanhouden en ergens buitenaf met een ander wapen dan het dienstwapen een nekschot geven. Maar goed, ik ben geen agent en ik maak me nog druk over dingen zoals persoonlijke vrijheid, eigenwaarde en respect. Blijkbaar is dat in Zweden ook niet meer aanwezig.

  Liked by 1 persoon

 20. Dat de Zweedse politiek en rechtspraak gevaarlijk gek zijn geworden, is nu wel duidelijk. Maar die vrouw heeft een vriend en familie neem ik aan. Indien mijn vrouw of dochter dit zou overkomen zullen ze mij levenslang kunnen opsluiten omdat ik niet zal toelaten dat iemand een familielid van mij ongestraft kan verkrachten. Mannen, we moeten stoppen met dit feministisch wegkijk gedrag. Een man moet zijn vrouw en kinderen beschermen. Dat is een natuurwet die geen rechter kan veranderen.

  Liked by 1 persoon

 21. Dit is op Mijn Blog magilando herblogden reageerde:
  Zweden

  Like

 22. Zweden is al helemaal overgeleverd aan dat vies vuil goor tuig !!!!

  Like

4 Trackbacks / Pingbacks

 1. Zweden: Asielzoeker die deelnam aan groepsverkrachting krijgt € 15.000,- schadevergoeding | E.J. Bron
 2. Asielzoeker krijgt € 15.000,- “schadevergoeding” na deelname aan groepsverkrachting | Silvia's Boinnk!!!
 3. Moslims mogen legaal verkrachten in Europa – Fenixx.org
 4. Je bent betrokken bij een groepsverkrachting, maar krijgt een schadevergoeding! HOE DAN??? – Liefde voor Holland

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: