Nieuw

Aan alle linkse idealisten en actievoerders: Jullie tijd is voorbij

Aan alle linkse idealisten en actievoerders:

Wat is er met jullie gebeurd? Er was een tijd dat jullie claims en streven rechtvaardig waren (hoewel het gewelddadige aspect altijd een smet op jullie blazoen zal blijven) en de steun kregen van een groot deel van de bevolking vanwege het opkomen voor de maatschappelijk zwakkeren.

Maar in wat voor onmogelijke knoop hebben jullie jezelf nu gewikkeld?

Jullie lopen te hoop tegen wat jullie rechtse populisten of erger noemen, maar hebben niet in de gaten dat wat die ‘populisten’ precies dat nastreven wat jullie in je verblinde dwaasheid zijn vergeten. Hoe is het nu om tussen twee grote betonblokken gemangeld te worden?

De populisten, die zich liever nieuw-rechts of nieuwe realisten noemen, zijn tegen Globalisering, in de vorm van afgesloten handelsverdragen en de antidemocratische EU. Ik kan me de linkse (gewelddadige) demonstraties van een jaar of tien geleden nog wel herinneren, bij de verschillende EU-toppen en bijeenkomsten van wereldleiders en bankiers. Waar zijn jullie nu? De ‘populisten’ hebben deze zaak overgenomen. Nu gaan jullie stenen de kant op van de populisten en je noemt ze de nieuwe fascisten.

Jullie hebben het over dom rechts en tokkies, maar jullie bedoelen precies die mensen waar jullie vroeger voor streden, de gewone arbeiders. Waarom moeten jullie de mensen beledigen waar je in naam voor zegt te strijden? Ook hier is jullie zaak nu in handen van de ‘populisten. Weten jullie niet dat ‘populisme’ komt van ‘populus, ‘het volk’? En nu gaan jullie stenen en rookbommen de kant op van degenen die zich opwerpen als verdedigers van het volk. ons volk, het Nederlandse volk.

Misschien weten jullie nog dat het links was dat het christendom genadeloos aanviel en daarmee de greep van de kerken op de geesten en daden van de mensen verminderde? Is het niet absurd dat er nu een nog wredere en tiranniekere godsdienst door jullie op handen wordt gedragen en kritiekloos binnengehaald? Door de bevrijding uit de klauwen van de kerken zijn we ontsnapt aan de middeleeuwen, maar toegeven aan de islam is de mensheid overleveren aan het barbarendom van de steentijd. Ook hier gaan jullie stenen en rookbommen richting degenen (het zijn er jammer genoeg nog veel te weinig) die zich tegen deze religieuze tirannie en annexatie verzetten. Degenen die jullie taak en zaak hebben overgenomen.

Wie neemt het op voor de ouderen in het land? De PVV. Maar jullie stenen, bedreigingen, pesterijen en verfbommen gaan richting degenen die het met hem eens zijn, in plaats van degenen in Den Haag die het volk steeds meer uitknijpen en als orgaandonor beschouwen.

De roep van de ‘populisten’ om het verrotte politieke systeem aan te pakken door middel van bindende referenda en gekozen bewindvoerders zou jullie als muziek in de oren moeten klinken. Maar nee, GeenStijl wordt behandeld alsof het melaatse fascisten zijn en jullie beschimpingen, rookbommen, stenen en *kuch*  kogels gaan richting de ‘populisten’. Zijn jullie wel goed wijs?

Dit zijn maar enkele voorbeelden waaruit blijkt dat jullie ten eerste jullie eigen ideologische basis volkomen kwijt zijn geraakt en daaruit volgend ieder bestaansrecht hebben verloren. Jullie zijn jullie eigen vijanden geworden en getransformeerd in de knokploegen en straattroepen van de zittende macht. Daarom is jullie tijd gekomen. Het is afgelopen met jullie. Passé. Finito. Het enige waar jullie nog toevlucht in kunnen zoeken is gescheld, geschreeuw, verstoringen, bedreigingen, beledigingen en geweld. Dit zal jullie de das omdoen en niemand zal een traan om jullie heengaan laten.

En voor wie oprecht de linkse idealen nastreeft, jullie die bezorgd zijn over het milieu en zeehondjes willen redden en voor de activisten de nuttige idioten zijn: Word populist! De linkse zaak is door links zelf verraden en is nu in handen van wat de in wanhoop verkerende linkse activist machteloos schreeuwt: racisten! nazi’s! fascisten! Xeno- en Islamofoben!

Doe mee met 8.366 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

11 Comments on Aan alle linkse idealisten en actievoerders: Jullie tijd is voorbij

 1. Ik zal het nog een keertje herhalen. Deze link kwam ik over Duitsland tegen.
  Nederland wordt er ook in genoemd met een locatie.

  De officiële agenda voor de vernietiging van Duitsland, september 2016 / 15 Oktober 2016
  http://wakkeremensen.blogspot.nl/2016/10/de-officiele-agenda-voor-de.html?m=1

  Herhaal het svp op de alternatieve nieuwssites.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // oktober 19, 2016 om 23:17 //

  “Het enige waar jullie nog toevlucht in kunnen zoeken is gescheld, geschreeuw, verstoringen, bedreigingen, beledigingen en geweld.”
  Dat is helaas precies wat ze doen en ze zijn er jammer genoeg nog best goed in ook. In principe is de aanhang van ‘populisten’ beduidend groter dan die van extreem-Links en het zou dus een fluitje van een cent moeten zijn om zelf anti-groepen te formeren die de extreem-linkse activisten met gelijke munt terug betalen. Helaas is die optie niet te gebruiken want als je dat doet dan speel je hen precies in de kaart en kunnen zij zeggen “zie je wel”.

  Like

 3. We hadden die vuile vieze stink hippies toentertijd al naar god moeten helpen. Vieze idioten dweepte toen al met alles wat slecht is. Van de RAF tot de Rode Khmer. We hadden die kakkerlakken al bij het begin moeten vernietigen. Nu is is het te laat, nu zijn ze overal.

  Liked by 2 people

 4. koddebeier // oktober 20, 2016 om 07:55 //

  Links geweest zijn kan, fouten maken we allemaal, maar links blijven en hun door en door verrotte systeem verdedigen is een ernstige hersenafwijking !

  Liked by 1 persoon

 5. Linkse mensen, handlangers van een gewelddadig onverdraagzaam fascistisch geloof.

  Like

 6. bedonderde burger nr 16.000.001 // oktober 20, 2016 om 10:16 //

  Wat doe je als je als nazi je zin wilt hebben en een meute hersenloze herrieschoppers aan je kant om je zin ook te krijgen? Dan trek je over je wolvenpakje een schapenvelletje aan en zegt met een lief stemmetje dat je socialist bent, dat je alles voor het volk doet, dan schrijf je boekjes over solidariteit, et cetera.
  Kijk maar eens goed naar de troep zogenaamde linkse leiders, dictators en fascisten, dat is wat zij zijn. Gelukkig beginnen hoe langer hoe meer echte linkse mensen dit ook te zien, links heeft opnieuw, voor een zoveelste keer haar electoraat verraden uit nepotisme, voor het behouden van leuke baantjes voor hun kaderleden.

  Liked by 2 people

 7. De linkse lamlul Obama heeft het ook voor mekaar.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/26850792/___China_en_Filipijnen_broeders___.html
  Obama verandert de USA in een armenhuis en de clintonmaffia mag het in een ruïne veranderen.

  Like

 8. Er is slechts 1 probleem dat jullie over het hoofd zien! Dat is dat de linkse elite nog steeds de macht én het meeste geld hebben om d.m.v. fraude en corruptie hun (politieke) zin door te drijven!

  Liked by 2 people

 9. Het gaat nu eenmaal altijd zo: mensen stellen leiders aan. Het duurt nooit lang of die leiders gaan hun macht misbruiken. Zij hebben de waarheid in pacht en iedereen dient zich daarnaar te schikken. Als je die mensen hun gang laat gaan, worden alle andere mensen niet alleen steeds armer maar ook hun slaven: ze worden dom gemaakt en vooral als moreel minderwaardig afgeschilderd. Gelukkig staat er zo nu en dan iemand op die zijn mond durft open te doen, die daarvoor uitgescholden, bedreigd en bestraft wordt en dan krijg je heel langzaam aan een tegenbeweging.

  Wat zich nu “links” noemt, komt voort uit zo’n tegenbeweging maar heeft al lang geleden (zeker 50 jaar) de oversteek gemaakt en oefent nu een ware terreur uit.

  Laten we iedereen bewonderen die zijn mond open durft te doen en daarvoor te lijden.

  Like

 10. rechts is links en links is rechts.al jaren.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Aan alle linkse idealisten en actievoerders: Jullie tijd is voorbij | E.J. Bron

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: